3 forretter, 3 hovedretter, 3 desserter



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Rogaland, Stavanger
Rogaland
Kursadresse: Østervåg 30, 4006 Stavanger (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.

Kveldens meny:
• Blåskjellsuppe tilsmakt med appelsin og basilikum
• Delikat salat med Carpassio av laks med asiatisk vri
• Parmesan gratinert grønn asparges og ørret servert med hollandés og en delikat salat
• Farsert kyllingbryst på vårens delikate grønnsaker og estragonsaus
• Pannestekt uer og ørret «piccata» kremet purre og pesto
• Helstekt indrefilet med fløtepoteter og peppersaus
• Mascarponemousse på sjokoladebunn
• Jordbærsjarlott med vaniljemousse og sjokoladebunn
• Sitron terte og moccais

10 dager før kursdag vil du motta en mail med praktisk info. Faktura kommer i egen mail, vennligst bruk kid ved betaling. For bindende påmelding send en mail. Kurset blir gjennomført om det blir min 12 deltakere. Avbestilling må skje senest 7 dager før kursdag, eller så må kurs betales fullt ut.

Velkommen til en fest av en aften

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Vi har alle rettigheter.