3-dagers sjekkekurs - lær å sjekke damerKursarrangør: Dating Adventure
Sted: Oslo, Sentrum
Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 3 dager
Pris: 11.900

Vi tilbyr 3-dagers sjekkekurs hvor du lærer unike, enkle og effektive metoder for å lykkes med jenter. Du lærer systematisk alle ferdighetene som gjør deg attraktiv.

Du lærer hvordan du kan ha det utrolig morsomt med jenter og hvordan du ufarliggjør sjekkesituasjoner med metoder som skaper umiddelbare resultater. Du får veiledning fra den dyktigste instruktøren innen sjekking og sosial dynamikk i Norge. Du får 10 timer teori og 10 timer praktisk trening på utesteder. Du lærer hvordan du får med deg jenta hjem samme kveld, dersom du ønsker dette.

Program:

Fredag:
kl 20.00 - 23.00: Grundig teori økt og vi blir godt kjent. Her kan deltagerne også få svar på spørsmål om alt de lurer på. Teorien foregår i en uformell setting i rolige og hyggelige omgivelser, der det er mulig å ta seg en øl eller kaffe om man ønsker.

kl 23.00 - 03.00: praktiserer vi på diverse utesteder der vi går ut som en kompisgjeng og du får fortløpende tilbakemeldinger slik at vi sikrer deg at du gjør dette riktig. Alle blir overasket hvor enkelt, ufarlig å moro dette er. Instruktøren sikrer at du føler deg trygg hele tiden.

Lørdag:
kl 17.00 - 22.00: Vi fortsetter vi med teknisk teori og kommunikasjonstrening. Her skreddersyr vi videre treningen da vi har blitt kjent og hentet erfaring fra gårdagen.

kl 22.00 - 03.00: Fortsetter vi med praksis.

Søndag:
Vi møtes på formiddagen og oppsummerer hele kurset og skreddersyr en plan for videre utvikling.


Hovedinstruktør: Espen Korsvik

Espen Korsvik er norges fremste sjekkeinstruktør, og har lært opp over flere tusen kursdeltagerne i Norge og utlandet. Espen har over 13 års erfaring med sjekking, og har jobbet fulltid som dating- og sjekkeinstruktør siden 2009. Espens største lidenskap er å lære bort sine unike og enkle metoder som gir umiddelbare resultater. Han setter høye krav til seg selv som instruktør og gjør alt for at du skal nå de resultatene du ønsker! Å være attraktiv er en fantastisk følelse!

Målgruppe for kurset:
Menn

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
“Fra å være passiv og sjenert til å være utadvendt og sjarmerende“
“Espen, jeg vil bare takke deg for å ha snudd livet mitt på hodet“
“Du er helt rå, du er ufattelig bra på det du gjør, og du er et stort forbilde“
“Har aldri hatt one night stand før, nå hadde jeg det på fredag og lørdag“
“Hvorfor valgte jeg Dating Adventure?“
“Dette er min 100% ærlige bedømmelse av helgekurset til Dating Adventure “
“Livet smiler, og det gjør Espen også.“

Vis flere tilsvarende kurs: