#3 Produksjonsapper og tilgjengelighetsverktøy 2x45 min – Webinar



Kursarrangør: Glasspaper AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: kl 13:30-15:15
Varighet: 1 dag
Pris: 1.490

Microsoft sine tilgjengelighetsverktøy er blant de beste på markedet. Vi går gjennom ulike verktøy som kan støtte studentene og være med på å inkludere flere i den ordinære undervisningen samt pedagogiske grep du kan ta for å inkludere flere.

I dette webinaret setter vi fokus på inkluderende undervisning. Microsoft har bygget inn verktøyer i form av diktering, talesyntese og oversetting i de fleste av sine programmer, og vi viser deg hvordan vi kan bruke disse verktøyene til at elever med ulike utfordringer kan mestre mer.

Vi gir deg også råd på hvordan du kan designe oppgaver og læringsløp som har lav inngangsterskel og god takhøyde - og som dermed gir rom for at alle mestrer på sitt nivå.

Du kan melde deg på dette enkelt-webinaret, kombinere det med noen andre (sett de da opp i kommentarfeltet når du melder deg på) eller ta hele rekken på 6 webinarer

De andre webinarene innenfor MS365 er:

• #1: MS Teams - innsikt og oversikt (2x45 min)
• #2: MS OneNote - elevens digitale kladdebok (2x45 min)
• #4: Forms/Sway (2x45 min)
• #5: Video som uttrykksform (2x45 min)
• #6: Skaperglede, engasjement, utforskertrang (2x45 min)

Du kan spre webinarene utover i tid, og delta på ønskede datoer ila 6 måneder fra oppstart. Du vil også bli medlem av vårt Team som jevnlig vil holde deg oppdatert på nyheter og endringer i MS365-verdenen.

Ønsker du ikke å delta på alle webinarene er det fritt frem å melde seg på noen utvalgte, f.eks;
• Webinar 1-3 – sikre riktig bruk av MS365
• Webinar 4-6 – neste nivået med MS365

Webinarene bygger på vårt 2-dagers kurs Microsoft 365 – Grunnkurs for brukere, og det er også mulig å få den samme kunnskapen i et klasserom.

Har du all grunnkunnskapen på plass vil vi anbefale deg å sjekke ut vårt MEGET populære Microsoft 365: Fra bruker til Superbruker