Protokoll & referat - webinar



Kursarrangør: Styreforeningen
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 08:30 - 09:30
Varighet: 1 time
Pris: 2.750
Neste kurs: 11.06.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr kurs om protokoll & referat som webinar. Kurset er live med styrekonsulent via Teams og inkluderer kursmateriell, tips og råd. Dette nettkurset tar utgangspunkt i aksjelovens § 6-29 om protokoller samt andre sentrale bestemmelser.

Innhold:
Gjennom seminaret vil vi komme med minimum 25 konkrete tips og råd for praktisk og taktisk håndtering av protokoller og referat fra styre- og generalforsamlingsbehandlinger. Vi har med vilje brukt betegnelsen "praktiske og taktiske tips". Vi gjennomgår selvfølgelig alle de sentrale regler og forhold omkring protokoller og referat. Lovkrav til innkalling, gjennomføring og oppfølging. Taktiske tips er mest spennende! Noen ganger må man arbeide taktisk i styresammenheng. Finnes det en del taktiske grep det kan være nyttig å få med seg? Absolutt!

Agenda:
De rent praktiske tipsene om hva som skal være med er inkludert i kurset, men det mer interessante er:
• Hvordan skal saker og forhold tas med
• Hvordan formulere viktige saker
• Oppfølging
• Forbehold
• Saksbehandlingen
• Uenighet / enighet
• Osv.

Link til kurset:
Dagen før kursdato kl 11:00 mottar du påminnelse og link til kurset som leveres via Teams - alternativt - via Zoom. Dersom du mot formodning ikke har mottatt kurslinken pr. epost 1 time før kursstart - bør du sjekke ut din spamboks - alternativt kontakte oss på: post(at)styreforeningen.no / Telefon: 22 99 77 00 for å få link tilsendt på nytt.

Målgruppe for kurset:
Medlemmer av Styreforeningen.no, herunder: Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og andre med interesse for temaet.

Kursmateriell:
Det inngår ikke skybaserte filmapper med materiell og hjelpemidler for øvrig i våre GRATIS medlemskurs, men vi viser til artikler, hjelpemidler, dokumentmaler mm på medlemsportalen under kurset slik at du kan benytte deg av det i ettertid.