240831 Tegnekurs Ansiktets anatomi med Andreas MyklebustKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, Oslo 0259 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Lørdag og søndag kl 10:00 - 16:00
Varighet: 2 dager
Pris: 2.500.-
Neste kurs: 31.08.2024 | Vis alle kursdatoer

Portrett anatomi - ansiktets anatomi og strukturell oppbygning. Kurset er åpent for kunstnere på alle nivåer, fra nybegynnere til erfarne. Det viktigste er at du har lidenskap for tegning og maling, og en nysgjerrighet for å utforske nye muligheter.

Dette er et lynkurs som gir deg en grunnleggende innføring i ansiktets anatomiske oppbygning. Vi vil utforske viktige anatomiske landemerker som defineres av skjelettet og muskulaturen. Vi vil også lære å benytte oss av konstruksjonstegning for å forenkle denne informasjonen visuelt. Resultatet av denne type studie er en dypere forståelse av ansiktets form og oppbygning, samt en styrket evne til å tegne/male ansikter, fra observasjon eller fantasi.

Ta med:
HB blyant - vanlig og eller mekanisk
Blyant spisser
Papir/Skissebok - medium tykkelse på arket, finkornet og lyst
Knetgummi og vanligaa viskelær

Kursholdere:
Andreas Myklebust tok sin kunstutdannelse i The Florence Academy of Art (2006 - 2010). Han har siden arbeidet som billedkunstner fra sitt atelier først i Firenze og deretter i Sandefjord. I tillegg til tradisjonell oljemaleri jobber Andreas også med digital tegning. Andreas underviser på faste dager i Fabrikken Tegne & Maleskole ved Deltidsstudiet i Klassisk Figurasjon.

Målgruppe:
Dette er kurset for deg som eier mange tomme skissebøker som venter på å bli utfylt. Har du som ønske å øve på å tegne, men vet ikke helt hvordan du skal gå frem? Eller har du som mål å eksperimentere og utforske deg frem til en mer personlig estetikk? Vi kommer til å ta for oss disse utfordringene og mer. Dette kurset vil ha et litt åpent format. Ta derfor gjerne med eksempler på tegninger som inspirerer deg. Vi diskuterer og demonstrerer gjerne med deg hvordan du kan gå frem for å oppnå målene dine.

Vis flere tilsvarende kurs: