20230210(11) Vi maler dyr! m ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb Briskebyveien 50, bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag 17-21.00 lørdag og søndag 10-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.500
Neste kurs: 10.02.2023 | Vis alle kursdatoer

Har du et favorittdyr eller kjæledyr du ønsker å male? En hund, kanin eller papegøye? Da er dette kurset for deg. Ta med deg foto du ønsker å male, og instruktør guider deg gjennom fasene til et ferdig levende maleri av ditt dyr. Instruktør tar også med et par bilder av dyr du kan male

KLASSISK MALEKURS I HVORDAN MALE DYR
10-12 februar 2023

Fredags kveld kl 17-21 tegning
Lørdag og søndag kl 10-16
Kr. 2.500,-

Man kan delta kunn på lørdag og søndag (2000.-) da uten tegnedel

Akryl eller olje(olje anbefales)

Har du et favorittdyr eller kjæledyr du ønsker å male? En hund, katt, kanin eller papegøye? Da er dette kurset for deg. Ta med deg foto du ønsker å male, og instruktør guider deg gjennom fasene til et fix ferdig levende maleri av ditt dyr. Instruktør tar også med et par bilder av dyr du kan male om ønskes. Vi jobber med skisse fredags kveld. Lørdagen og søndagen blir det undermaleri med brunt, skygge/lys, forenkling og lyseffekt. Videre blir mye av fokus hvordan vi bruker penselen og palettkniven for å få frem riktig type pels/fjær/hår, og ikke minst likhet.
Dette er et kurs for både helt nybegynner til mer viderekommen, alle vil lære mye. Instruktøren demonstrerer, og går rundt og gir konstruktiv kritikk til elevene, slik at alle kommer i mål. Det blir visning av dyremalerier på storskjerm, til inspriasjon. Velkommen til inspirerende dyrekurs.


Om instruktør:
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå pendlende mellom London og Oslo. Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen dahun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben!

Målgruppe for kurset

alle

Kursmateriell

Listen blir sendt ved påmelding