20230109 Mandag pm: Vi maler brudebilder m Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo malerklubb inngang Briskebyveien bak Briskeby Vinmonopolet
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandager 18.00-21.00
Varighet: 7 ganger
Pris: 3200.-
Neste kurs: 09.01.2023 | Vis alle kursdatoer

Disse 7 mandagskveldene skal vi male vakre og romantiske brudebilder. Ta med eget bilde. Kanskje du vil male ditt eget brudebilde? Kanskje foreldrenes? Eller kanskje brudebilde av ditt barn? Kanskje en kjendis? Eller kanskje de kongelige?

MANDAGSKVELDER (9 januar-27 februar. 20 feb vinterferie. 7 ganger)
Kl 18-21 hver mandagskveld
Kr 3200,-

10% rabatt om påmelding innen 1.november.

Vi maler brudebilder

Disse 7 mandagskveldene skal vi male vakre og romantiske brudebilder. Ta med eget bilde. Kanskje du vil male ditt eget brudebilde? Kanskje foreldrenes? Eller kanskje brudebilde av ditt barn? Kanskje en kjendis? Eller kanskje de kongelige?
Vi begynner med å lage en skisse av portrettene først, hvor vi jobber med liket, skygge og lys. Deretter skal vi jobbe med kull på lerrett hvor vi tegner de viktigste linjene, for så lage et undermaleri i brunt som skal få frem lyseffekten. Vi lar oss inspirere av kunsteren John Singer Sargent sine flotte penselstrøk og romantiske verker. Vi jobber med spennende penselstrøk, direkte maleri alla-prima, fokuspunkt og personlig uttrykk. Her vil du lære mye. Kurset er for både nybegynner og viderekommen. Kurset er for både olje og akryl.

OM INSTRUKTØR
Ingrid Thortveit (f. 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. Nå har hun utstillinger ulike steder, og reiser også rundt i Norge for å holde kurs. Hun har undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, både tegning og maling, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle nivåer og de som vil bli bedre malerer

Kursmateriell

Læreren sender ut lister
Materialer er ikke inkludert men model er dekket