20221028 Kurs i ulike tegneteknikker med Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb. inngang Briskeby veien bak Rema 1000
          Oslo
Kursadresse: Briskeby veien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag 17.00-21.00 lørdag og søndag 10-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 2500.-
Neste kurs: 28.10.2022 | Vis alle kursdatoer

Vi jobber med blyanter og kritt og hvordan man oppnå ulike linjekvalitet. Vi lærer hvordan å få mye informasjon uten å bruke mange detaljer - hvordan man får frem tredimensjonalitiet og volum kun ved bruk av linjer

KURS I ULIKE TEGNETEKNIKKER, helgekurs 28-30 okt.
Fredags kveld kl 17-21
Lør-søn kl 10-16
Både nybegynner og viderekommene

Beskrivelse:
Utdrag fra det første års studier ved den prestisjetunge kunstskolen The Florence Academy of Art, blir presset inn i et intensivt helgekurs! Her vil du lære mye! Vi jobber med blyant, kull og kritt! Vi skal bruke en gips figur å se etter når vi tegner. Første dagen blir det fokus på studier hvor det jobbes med små blyant tegninger og massetegning med kritt på gråtonet papir. Dag 2 og 3 bruker vi studietegningene fra dag 1 til hjelp når vi skal tegne en større tegning av gips figuren.
Hvordan kan man få frem tredimensjonalitet kun ved bruk av linjer?
Hvordan kan man sammenligne linjekvalitet med bruk av ulike typer musikk og instrumenter?
Hvordan få frem en fin lyseffekt?
Alt dette vil du lære på dette kurset!


Om instruktøren
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle

Vis flere tilsvarende kurs: