20221022 Landskap med akrylmaling- Violet PolsangiKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskebyveien 50
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: lørdag-søndag 10-15
Varighet: 2 dager
Pris: 1800
Neste kurs: 22.10.2022 | Vis alle kursdatoer

I dette kurset vil kunstlærer Violet Polsangi underviser deg i de grunnleggende ferdighetene i landskapsmaleri. Du maler etter fotografi og lærer deg teknikkene for å male med både realistisk og stilisert uttrykk.

Malekurs i landskap med akrylmaling 22-23 oktober

I dette kurset vil kunstlærer Violet Polsangi underviser deg i de grunnleggende ferdighetene i landskapsmaleri. Du maler etter fotografi og lærer deg teknikkene for a° male med både realistisk og stilisert uttrykk.

Det kreves ingen forhåndskunnskap, kurset starter med grunnleggende teknikker. Violet gir tilpasset opplæring så kurset passer også for deg som kan litt fra før og ønsker individuell veiledning for å komme videre.

Du tar med eget lerret (30x40) eller (50x60), malerplate eller akrylpapir. Har du gamle uferdige maleri som du vil bruke som underlag så er et også greit. Ta med pensler du liker, f.eks grisebustpensler og syntetiskepensler, rund og flat bust i misnt 3 ulike størrlser, feks 5, 12 og 16. Fordriverpensel kan også være fint å ha til grunning og undermaling tidlig i prosessen.

Ta også med din egen akrylmaling, dekkende hvit maling pluss de tre primærfargene. Ta med den malingen du vanligvis bruker, men skal du kjøpe nytt og er usikker på hva du trenger, så er et forslag er merket Winsor&Newton: Cobalt Blue Hue, Cadmium Yellow, Cadmium Red.


Kurset holdes på Oslo Maleklubb, Briskeby, i en uformell atmosfære hyggelig samvær med de andre kursdeltakerne.

Violet Polsangi arbeider som kunstner og kunstlærer. Hun er medlem av Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere og maler selv ba°de figurativt og abstrakt. Violet er utdannet faglærer i design, kunst og håndverk, og underviser både voksne og unge.

Dato: 22 oktober

Begge dager Klokkeslett: 10.00 – 15.00

Pris: 1800,-


Påmelding: Send e-post til violet.
Bindende påmelding ved innbetalt kursavgift via vipps: 97 69 89 20.

(Ved mindre enn 5 påmeldte kan kurset bli avlyst. Betalt kursavgift vil da bli refundert.)


OM VIOLET POLSANGI
Violet Polsangi arbeider som kunstner og kunstlærer i Oslo. Hun er medlem av Norsk Forening for uavhengige Kunstnere og er prisbelønt for sine fargerike abstraherte bilder, med motiver som inneholder elementer av både natur og arkitektur. Violet har kunstutdanning fra Einar Granum Kunstfagskole og har pedagogisk utdanning som faglærer i design, kunst og håndverk ved Høgskolen i Oslo.

Se bilder og mer informasjon på www.polsangi.com

Målgruppe for kurset

Alle som vil videreutvikler seg

Vis flere tilsvarende kurs: