20211126 Kullstift tegning fri og naturalistisk v Bernhard Østebø



Kursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskeby veien v vinmonopolet
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyvn 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag 18-21.00 lørdag og søndag 10.00-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 2400
Neste kurs: 26.11.2021 | Vis alle kursdatoer

Kullstift innbyr til lek, eksperimentering og frie uttrykk, men gir også enorme muligheter innen naturalistisk tegning. I dette kurset blir du kjent med noen av de mulighetene kullstiften gir, og du kan eksperimentere og fordype deg etter egne interesser og behov.

KURS I KULLSTIFT VED BERNHARD ØSTEBØ

Kullstift innbyr til lek, eksperimentering og frie uttrykk, men gir også enorme muligheter innen naturalistisk tegning
Med kullstift er det alltid noe nytt å utforske. Med sin dype, svarte tone på hvitt papir kan den gjengi spillet mellom lys og mørke på en fantastisk måte. Den kan skape teksturer, atmosfære og romvirkning som få andre teknikker. Uttrykks registeret spenner fra det skjøre og følsomme til det kraftige og ekspressive. Med kullstift kan man jobbe fritt og improvisert - eller grundig og planmessig om man heller vil det.

Kurset legges opp som en workshop hvor de enkelte deltakerne selv bestemmer hva de vil fokusere mest på. Kursholderen er åpen for hver enkelts interesser og behov og gir tilpasset veiledning og oppfølging.
Som et startpunkt vil kursholderen fortelle, vise eksempler og demonstrere en del grunn teknikker, muligheter og innfallsvinkler. Skulle noen ha behov for konkret veiledning innen figurativ gjengivelse så vil det bli gitt.
Dersom det er stemning for det kan det være en mulighet å prøve (frivillig) improvisasjon til musikk. Det pleier å være ganske forløsende

Om kursholder:
Bernhard Østebø er født i 1961 og bosatt i Haugesund. Han er utdannet ved Bergen Kunsthåndverksskole og Vestlandets Kunstakademi.
Han har jobbet med en rekke ulike teknikker og uttrykk, men hadde lenge et spesielt fokus på installasjon og kunst i offentlig rom. De senere årene har han imidlertid konsentrert seg om tegning (spesielt kullstift) og video/film. Han jobber både figurativt og abstrakt, bl.a gjennom den tverrfaglige improvisasjonsgruppa Østebø Horneland Hana, hvor han samarbeider med to musikere.


For mer info, se: www.bern-art.no

Målgruppe for kurset

Alle

Vis flere tilsvarende kurs: