20210903 Oppbygging av abstrakte bilder v Bjørnulf DyrudKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskeby veien 50 v Rema 1000
          Oslo, Biskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag 18.00-21.00 lørdag og søndag 11.00-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 2500.-
Neste kurs: 03.09.2021 | Vis alle kursdatoer

Kurs i oppbygging av abstrakte bilder tar for seg en mulig metode i å bygge abstrakte bilder slik at de får et ´språklig´ uttrykk og ikke fall inn i ren dekor eller farge pynt. Metoden bygge på den akademiske kunnskapen pionerene innenfor denne genren hadde og benyttet seg av.

Bjørnulf tillbyr kurs i opp bygging av abstrakte bilder som får et språklig uttryk basert på en akademisk tilnærming. Videre vil kurset sette metoden inn i en kunsthistorisk kontekst som viser det skillet som rennesansen er i kunsthistorien. Vi vil også komme inn på forskjellene mellom det non-figurative uttrykket og det abstrakte og hvordan man ilegger bilder innhold ut fra forventninger. Hele prosessen er lekbasert og det er viktig at vi har det gøy iom at bildet improviseres frem over bestemte formelementer. Kurset er åpent for alle uasett forkunnskaper.

Hele kurset koster kr 2400,- fra fredag til søndag og tidene blir som følger: Fredag kveld 18 til 21, lørdag og søndag 11 til 16. Vi kommer til å arbeide i akryl da dette er mest praktisk, og en egen materialliste vil bli sendt i forkant av kurset til de påmeldte. (det kreves ikke veldig mye. Påmelding skjer via å sende en mail til bjornulf. For ev. spørsmål er jeg å treffe på tel 45027112.
Man kan også se litt hva jeg selv holder på med på www.bjornulfdyrud.no, eller intagram bdyruonlineno.

Korona anbefalinger gjelder i OMK huset

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Liste blir sendt etter påmelding