20210115 Tegnekurs/tegneteknikker pastellfarger Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: oslo Malerklubb inngang Briskeby veien 50
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, Oslo 0259 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag 18-21.00, Lørdag og søndag 10.00-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 2300
Neste kurs: 15.01.2021 | Vis alle kursdatoer

Her vil du lære mye! Vi jobber med kull og kritt i ulike farger av hudtoner. Kurset består av flere små tegne oppgaver av ulike bilder. Massetegning med lys. Krysskravering. Det blir hudtoner og fargeforståelse

HELGEKURS 15-17 JANUAR

Tegnekurs/tegneteknikker pastellfarger

Fredag kl 18-21

Lørdag og søndag kl 10-16

Kr. 2300,-

Utdrag fra det første års studier ved den presisjetunge kunstkolen, The Florence Academy of Art, blir presset inn i et intesivt helgekurs! Her vil du lære mye! Vi jobber med kull og kritt i ulike farger av hudtoner. Kurset består av flere små tegneoppgaver av ulike bilder. Massetegning med lys. Krysskravering. Det blir hudtoner og fargeforståelseHvordan kan man få frem tredimensjonalitet kun ved bruk av linjer?

Hvordan kan man sammenligne linjekvalitet med bruk av ulike typer musikk og instrumenter?

Hvordan få frem en fin lyseffekt?

Alt dette og mye mer vil du lære på dette kurset!
OM INSTRUKTØR
Ingrid Thortveit(f.86) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. Nå har hun utstillinger ulike steder, og reiser også rundt i Norge for å holde kurs. Hun har undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, både tegning og maling, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Listen sendes etter påmelding

Vis flere tilsvarende kurs: