20210111 Mandag pm: Mesterkopi (Zorn/Sargent) m.Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang Briskebyveien 50
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskeby veien 50, Oslo 0259 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandag kveld 18.00-21.00
Varighet: 10 ganger
Pris: 4500
Neste kurs: 11.01.2021 | Vis alle kursdatoer

Kursleder Ingrid Thortveit, gir oss et dypdykk inn i de gamle mestrenes verden, da vi i løpet av 10 kvelder, skal kopiere et maleri av den svenske mester maleren Anders Zorn og/eller John Singer Sargent, fra tidlig 1900-tallet. Elevene kan velge å male ett eller 2 malerier.

Mesterkopi kurs (Zorn og/eller Sargent) med personlig preg

11.jan-15.feb

Vinterferie

1.mars-22.mars

Kr 4.500,-

«Early-bird» 10% rabatt om påmelding innen 1.novKursleder Ingrid Thortveit, gir oss et dypdykk inn i de gamle mestrenes verden, da vi i løpet av 10 kvelder, skal kopiere et maleri av den svenske mestermaleren Anders Zorn og/eller John Singer Sargent, fra tidlig 1900-tallet. Elevene kan velge å male ett eller 2 malerier. Ingrid holder demonstrasjoner i løpet av hele kurset, som er til stor hjelp for elevene.

Ingrid vil guide deg gjennom mesterens faser i maleriet, og går rundt og gir konstruktiv tilbakemelding. Vi begynner med å lage en skisse med kull direkte på lerret, deretter fortsetter vi med undermaleri. Vi skal male en liten fargestudie med de fargene som skal brukes. Videre utover skal vi jobbe med skygge, lys og plan. Zorn/sargent er mestere på levende penselstrøk, og mye av kurset vil dreie seg om nettopp det. Her kommer du til å fenges av de spennende, livlige og saftige penseldragene til dem, og du vil lære mye. Vi skal også mot slutten sette personlig preg på deres uttrykk til dere som ønsker det.

Dette er kurset for deg som ønsker å løse opp, og bli mer malerisk. Velkommen til inspirerende kurskvelder i det sjarmerende gule huset på Briskeby.Om instruktøren
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Listen sendes ut ved påmelding