20210111 Mandag am:Tegne/male menneskekroppen m Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo malerklubb inngang Briskebyveien bak Briskeby Vinmonopolet
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: mandager 10-13.00
Varighet: 10 ganger
Pris: 4500.-
Neste kurs: 11.01.2021 | Vis alle kursdatoer

Vi jobber med bevegelse, proporsjoner, kroppspråk, farge blandinger, penselstrøk og teknikker etter de gamle mestrene. Vi begynner med tegning, så teori om valører, deretter farger og fargeteori for hud. Her bruker vi begrenset palett

11januar -15 februar, Vinterferie og 1 mars -22 mars: VI TEGNER OG MALER MENNESKEKROPPEN

mandager fra 10-13.00
Kr. 4.500 pr. person

"Early bird" rabatt 10% ved påmelding innen 1 november

Det er noe som heter seg, at kan du male menneskekroppen, da kan du male alt. Så her er din sjanse! På dette kurset vil utdrag fra 4 års skolegang ved et av Europas beste figurative akademier, The Florence Academy of Art, bli presset inn i 10 lærerike morgener ved OMK Oslo malerklubb på Briskeby.. Vi jobber ut fra et foto som vi skal gjøre så levende som mulig. Olje eller akryl, men anbefaler olje.

Dette kurset er for både helt nybegynner og viderekommen. Alle vil lære mye. Vi jobber med bevegelse, proporsjoner, kroppspråk, fargeblandinger, penselstrøk og teknikker etter de gamle mestrene. Vi begynner med tegning, så teori om valører, deretter farger og fargeteori for hud. Her bruker vi begrenset palett(rødt, gult, hvitt og sort), også kalt Zorn paletten, etter den svenske maleren Anders Zorn. Andre farger kan bli introdusert utover i kurset.

Første delen av kurset består av tegning på stort ark. Vi begynner å skisse opp med en myk kullstift. Lager undermaleri, tredimensjonalitet, linjebruk, plan, lyseffekt og penseldrag. Dette er et spennende kurs hvor alle vil lære mye!


OM INSTRUKTØR
Ingrid Thortveit (f. 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. Nå har hun utstillinger ulike steder, og reiser også rundt i Norge for å holde kurs. Hun har undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, både tegning og maling, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle nivåer og de som vil bli bedre malerer

Kursmateriell

Læreren sender ut lister
Materialer er ikke inkludert men model er dekket