20200613 - Helgekurs i portrett maleri med Morten ReigstadKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang fra Briskebyveien ved siden av Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag 10-16 søndag 10-16
Varighet: 2 dager
Pris: 2.300
Neste kurs: 13.06.2020 | Vis alle kursdatoer

Lær deg å male portrett i olje , steg for steg i klassisk figurativ stil. Med fremgangsmåten kjent fra de anerkjente skolene som f.eks The Florence Academy of Art og Angel Academy med flere, tar vi deg igjennom de forskjellige stadiene fra de første strekene mot ferdig portrett.

Se rett inn i sjelen på et menneske.
Videre bygging fra mitt kurs I og repetisjon av grunnprinsippene. Undervisningen er individuelt lagt opp og blir tilpasset ditt ferdighetsnivå. Er du nybegynner vil du lære de viktigste elementære basic kunnskapene som er avgjørende for et godt grunnlag. Du vil lære å dele prosessen inn i stadier for å gjøre det enklere og mer forståelig samt hvordan du målbevisst jobber mot portrettlikhet.

Hvordan maler jeg hud´ er det mange som spør om. På dette kurset vil du lære om valør og fargebruk som er de virkemidlene som gir den effekten av friske glødende hudtone på lerretet. Vi vil også snakke en del om materialer og utstyr som er relevant for oljemaling.

Dette er den samme teknikken som blir benyttet på de fremste figurative skolene i dag som for eks. The Florence Academy of Art. Siden dette kurset i seg selv vil by på mange nok tekniske utfordringer, vil det ikke bli benyttet levende modell denne gangen. Kurslærer kan stille med ett egnet fotoportrett til hver kursdeltager.

Morten er utdannet fra:
The Florence Academy of Art. January 2004 - Desember 2007
Fulltime student of Natalie Holland. 2002 - 2004
Asker Kunstfagskole. 2001 - 2002

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

En liste blir sendt