20200526 Introkurs til moderne akvarell, nybegynnere - K KeaneKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang fra Briskebyvn.
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyvn 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: tirsdag 16.30-20.00
Varighet: 1 kveld
Pris: 750
Neste kurs: 26.05.2020 | Vis alle kursdatoer

Bli inspirert på dypdykk i moderne akvarell. mer om farge og fargeharmonier - komposisjon - grunnleggende akvarell teknikker for avansert akvarellister

Nybegynner introduksjonskurs
Kursinnhold:
mer om farge og fargeharmonier - komposisjon - grunnleggende akvarellteknikker
et lite kurs i akvarellpapir, introduksjon til og øvelser med fargepigmentenes egenskaper
• Drilling i akvarellteknikker
• Vått-i-vått, vått-på-tørt, vått-i-halvvått, pigmenteksperimenter
• Jeg demonstrerer min tilnærming til akvarellen

Hver enkelt deltaker får mye veiledning og undervisning tilpasset sitt avansert nivå. Akvarell dreier seg i stor grad om å innøve et håndlag, og små grupper er en stor fordel for de som skal lære å male. Hver kursøkt avsluttes med en gjennomgang, og diskusjon, rundt dagens akvareller.Kursleder: Karin Keane:
Karin er akvarellkunstner og anerkjent pedagog.
Bakgrunn med Bachelor faglærer i kunst og håndver, grunnfag i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo. Nå tar hun Mastergrad i Fagdidaktikk, Kunst og Design.
Hun har holdt kurs i mange ulike tegne-maleteknikker for barn, ungdom og voksne de siste 10 årene, men akvarell er hennes fordypningsområde. Karin arbeider for å øke interessen for akvarell gjennom Nordiska Akvarellsällskapet.

Målgruppe for kurset

for nybegynnere akvarellmalere

Uttalelser

Du har vært utrolig flink og du har en meget behagelig måte å lære fra deg på. Jeg har likt meg veldig godt og lærdom har det også blitt.Skulle det bli noe mer nå eller på et senere tidspunkt så håper jeg du kontakter meg.
- Jan Olav Bjørnsen, april 2011

Takk Karin for nok et halvt år med deg som kursleder i moderne akvarellteknikk. Jeg synes stadig jeg lærer noe nytt og blir utfordret på nye teknikker. Du er svært pedagogisk ved at du gir ærlige tilbakemeldinger med både ros og forbedringsideer. Jeg gleder meg til hver fredag fordi du skaper en trygg og hyggelig atmosfære og får oss til å konsentrere oss om oppgavene. Vi er så oppslukte at vi ikke ønsker en pause engang. Jeg ser at kurset ditt på nyåret er fullt men håper at jeg er en av de heldige deltakerne. De beste ønsker om en god jul!
- Anita Asdahl Hoff