20200425 - Collage og gjenbruk i akvarell - K KeaneKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang fra Briskebyvn.
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyvn 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag 16.30 - 20:00, lørdag 10:30 - 17:00, søndag 11.00-17.00
Varighet: 1 helg
Pris: 3800.-
Neste kurs: 25.04.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi komponerer med collage av akvarellbiter, samtidig som vi både maler videre på halvferdige bilder, og maler nye akvareller. Jeg kaller denne praksisen flerlags-akvarell og akvarell-collage. Avanserte og grunnleggende teknikker, nye innfallsvinkler, penselstrøk eksperimenterende teknikker.

Kurshelg 24.-25.-26.mai 2020

Gjenbruk og Collage i akvarell

Kursleder: Karin Keane

10 plasser.
Påmeldingsfrist: løpende opptak
Sted: Briskeby, Oslo Malerklubbs lokaler, Oslo.

Fredag 16.30 - 20.00
Lørdag 10.30 - 17.00
Søndag 11.00 - 17.00

Kursavgift: kr 3800

Arbeid videre i akvarell på en mer miljøvennlig måte med gjenbruk i akvarell og akvarellcollage.

Kurset forutsetter at du har malt akvarell tidligere og kan ta med dine akvareller, halvferdige bilder og bilder du har forkastet, som materialressurs denne helgen. Vi komponerer med collage av akvarellbiter, samtidig som vi både maler videre på halvferdige bilder, og maler nye akvareller. Jeg kaller denne praksisen flerlags-akvarell og akvarell-collage.

Dypdykk i april 2020 holdes samtidig med akvarellutstilling i Galleri OMK i 1.etasje.
Her viser jeg og mine akvarellelever både akvarellcollager og andre akvarelluttrykk.
Det vil derfor være naturlig å ta utgangspunkt i akvareller som henger utstilt, som inspirasjon, til å utvide registeret av teknikker og uttrykk.

Her er noen eksempler på mine Mulitlayer watercolour Flerlags-akvareller.


Karin Keane veileder og hjelper deg gjerne videre i ditt eget maleri, dersom du ønsker å ha med ting du jobber med hjemme.

Kurslærere: Karin Keane


Karin Keane er billedkunstner og utdannet faglærer i kunst og håndverk. Hun har holdt kurs i mange ulike tegne- og maleteknikker for barn, ungdom og voksne de siste 10 årene. Akvarell er hennes fordypningsområde. Hun har mange utstillinger bak seg, og er medlem av Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere. Karin arbeider med å øke interessen for akvarell gjennom sitt verv som nestleder i Nordiska Akvarellsälskapet.

Målgruppe for kurset

For dere som ønsker litt ekstra veiledning og inspirasjon. Dessuten egnet for dere som ikke har anledning til å gå fast på kurs hver uke.
Nivå:
• Alle nivåer

Uttalelser

22. og 23. november 2014 deltok jeg på weekendkurset "Dypdykk i akvarell" med Karin Keane i regi av OMK. Jeg var veldig spent fordi jeg har lite eller ingen erfaring med akvarell, og gru/gledet meg derfor. Kurset ble midt i blinken for meg, det handlet mye om redskaper, pensler, fargepigmenter, og teknikker, og mange utprøvinger. Jeg rakk selvfølgelig ikke alt, men kurset var en stor inspirasjon til å prøve videre for meg selv, og derfor gleder jeg meg til neste weekendkurs 7. og 8. mars i år.
- Januar 2015 Inger Klæboe