20200306 Malekurs med palettkniv m. Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb, inngang Briskebyveien v Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17:00 - 21:00
Varighet: 1 kveld
Pris: 700
Neste kurs: 06.03.2020 | Vis alle kursdatoer

På dette kurset skal vi male en frukt/grønnsak kun ved hjelp av pallettkniv. Du lærer hvordan lage skarpe og duse kanter, for å skape volum på din frukt/grønnsak. Vi jobber med alle mulige fargeblandinger. Skygge, lys og lyseffekt. Manipulering av farger og hvordan gi personlig preg.

Beskrivelse:

MALEKURS MED PALLETTKNIV 6 MARS KL. 17-21
Kr 700 pr. person
Olje eller akryl

På dette kurset skal vi male en frukt/grønnsak kun ved hjelp av pallettkniv. Mange klassiske malerier hvor det er brukt pensel, har ofte godt av pallettknivbruk, spesielt i lyse (instruktør tipser om hvor det kan brukes på alt fra portrett til landskap) På dette kurset skal hele maleriet males med kniv, som igjen kan brukes på private prosjekter senere. Vi bruker ulike typer kniver. Du lærer hvordan lage skarpe og duse kanter, for å skape volum på din frukt/grønnsak. Vi jobber med alle mulige fargeblandinger. Skygge, lys og lyseffekt. Manipulering av farger og hvordan gi personlig preg. Dette blir en veldig spennende og kreativ kveld, som passer for både nybegynner og viderekommen.


Litt om instrutør:
Ingrid Thortveit(født 1986) er en figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå pendlende mellom London og Oslo. Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen dahun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier.

I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også underviser hun ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben.

Tel. +47 986 24 640
www.ingridthortveit.com

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Informasjon blir sendt ut ved påmelding