20200207 Klassisk -Hvordan male blomster m Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, Oslo 0259 (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: fredag 18.00-21.00 lørdag og søndag 10.00-16.00
Varighet: 1 helg
Pris: 2.300
Neste kurs: 07.02.2020 | Vis alle kursdatoer

Vi maler en blomsterbukett etter foto instruktør tar med. Foto skal ikke kopieres, men manipuleres så det blir malerisk. Vi bruker både pensel og palettkniv for å få frem blomstertypen. Vi bruker den klassiske metoden

KLASSISK MALEKURS I HVORDAN MALE BLOMSTER (7 - 9 FEBRUAR)

Fredags kveld kl 18-21
Lørdag og søndag kl 10-16
Kr. 2.300,-
Akryl eller olje(olje anbefales)

Ingenting er bedre enn å male en fargeglad blomsterbukett når vinteren herjer i Norges hovedstad. Vi maler en blomsterbukett etter foto instruktør tar med. Foto skal ikke kopieres, men manipuleres så det blir malerisk. Vi bruker både pensel og palettkniv for å få frem blomstertypen. Instruktør demonstrerer på samme tid som hun går rundt og hjelper, så alle elevene går hjem med egne personlige uttrykk på blomsterbukettene. Vi bruker den klassiske metoden. Starter med en røff skisse og røffe penselstrøk med fokus på lyset, så mer og mer detaljer på de rette stedene.

Vi jobber med fengende lyseffekt, penselstrøk og manipulasjon av farger. Hvor skal det være myke overganger og skarpe kanter for å få volum på blomsterbuketten? Hvordan lage dybde? Hvordan få en bukett til å ikke se flat ut, men tredimensjonal? Alt dette og mye mer vil du lære på dette spennende kurset. Det er for både helt nybegynner til viderekommen. Velkommen til en inspirerende og glad blomsterhelg med kunstner Ingrid Thortveit.


Om instruktøren:
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid. Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier.

I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Listen sendes ut ved påmelding