20200113 Mandagskveldskurs-male helfigur med klær m/ I. ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb Briskebyveien 50, bak Rema 1000
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00
Varighet: 10 kvelder
Pris: 4.400
Neste kurs: 13.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Klassisk malekurs i helfigur med klær hvor du lærer å gi maleriet store og levende penseldrag, og også mer detaljert info på de rette stedene. Vi lærer mer om hudfarger, hvordan farger på klærne vil påvirke hudfargene, og hvordan manipulere dem slik at fokus blir på de riktige stedene.

MANDAGSKVELDER, 13. JANUAR-30. MARS (KL 18-21)
Kr 4.400,- pr. person. 10% early-bird rabatt om påmelding innen 1.desember

Klassisk malekurs i helfigur m/klær

Vi skal på dette kurset male etter foto som kursleder tar med. Fotoene er portretter av personer iført mye klær. Vi skal gi malerisk liv til fotoene og lar oss inspirere av kunstnere som John Singer Sargent og Zorn. Vi jobber med tredimensjonalitet, hvordan forenkle og få frem klassiske detaljer med så lite penselstrøk som mulig.
Et fotografi kan ofte være flatt og kjedelig.

På dette kurset vil du lære å gi maleriet ditt store og levende penseldrag, og også mer detaljert info på de rette stedene. Vi lærer mer om hudfarger, hvordan farger på klærne vil påvirke hudfargene, og hvordan manipulere dem slik at fokus blir på de riktige stedene. Vi skal også innom valører, plan, former, skygge og lys. Vi bruker alle mulige farger når vi jobber med å få frem den riktige tekstilen på klærne: silke, velur, skinn eller pels.

Velkommen både helt nybegynner og viderekommen, alle vil lære mye. Ta med deg noen av dine største pensler til spennende kurskvelder i det koselige gule huset på Briskeby.

13. januar - 3. februar:
Skissetegning, komposisjon, skygge/lys, undermaleri og fargestudie.

2 ukers ferie

24. februar - 30. mars:
Penselstrøk, lyseffekt, manipulering av farger, flater/former.


INGRID THORTVEIT
Artist / Billedkunstner / Kursleder
ved Thortveit ART

Tlf: +47 986 24 640
www.ingridthortveit.com


Om instruktør:
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, bor hun nå i Oslo.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og hun har undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben!

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Liste blir sendt