20200108- Akvarellkurs-Påbygg B 5 onsdager -Karin KeaneKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang fra Briskebyvn.
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Briskebyveien 50, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Onsdager kl 10:00 - 14:00 (med forbehold om små justeringer): månedlig Veiledningen blir hver fjerde uke
Varighet: 5 ganger
Pris: 2000
Neste kurs: 08.01.2020 | Vis alle kursdatoer

Veiledning i akvarell - formiddag: Dette er en veiledningsbasert akvarellgruppe, hvor deltagerne kommer hver med sitt prosjekt - eller ønske - eller idé, som jeg da veileder den enkelte i. Av og til samles vi til felles demonstrasjoner, gjennomganger og gruppediskusjoner.

PÅBYGG B FORMIDDAG - MÅNEDLIG - ONSDAGER

Vinter 2020 5 ganger, avsluttes med felles utstilling 18.-26.april i Galleri OMK:
8/1, 29/1, 11/3, 1/4, 15/4
(+ felles innsats med montering dagene 16.-17.april,
NB utstillingskostnader kommer i tillegg, cirka 1100 pr deltager)

Fulltegnet pr 15.10.11, venteliste.

Dette er en veilednings-basert akvarellgruppe, hvor deltagerne kommer hver med sitt prosjekt - eller ønske - eller idé, som jeg da veileder den enkelte i. Av og til samles vi til felles demonstrasjoner, gjennomganger og gruppediskusjoner. Jeg setter også i gang veiledning mellom deltakerne to og to, noe som både skaper et godt sosialt miljø og som er svært lærerikt for begge parter og absolutt gjennomførbart uavhengig av nivå.

Du som ønsker å delta på dette, finner selv ut hva du vil male eller får hjelp til å finne idéer til prosjekter av meg der og da, men du kommer ikke til et ferdigspikret program.

Kursavgift kr 2000 (5 ganger) pluss utgifter til felles utstilling.

Varighet: cirka 4 timer inkludert pause, og det er en fleksibel oppstart, slik at du kan møte kl.9.00 til egen forberedelse, mens jeg alltid er på plass fra kl.10.30. Vi avslutter med rydding kl.14.00 og lukker døren kl.14.30.
Maksimalt antall deltagere er 11. Det kan bli fullt, og det er lurt å være tidlig ute med påmeldingen.

Målgruppe for kurset
Passer for litt øvede og viderekomne.
Du må kunne arbeide selvstendig.
Passer om du har gått på akvarellkurs tidligere hos meg eller andre.
Passer også for de som trenger å friske opp gamle kunnskaper.

Kursmateriell
Kursutstyr: Du får gode råd til innkjøp og hvor det er penger å spare.
Du trenger ditt eget akvarellpapir og akvarellfarger og en rundpensel str 16 og en flat pensel 2-3 cm bred. Syntetiske pensler er bra.


Utgifter til utstillingen kommer i tillegg. pr deltager cirka 800 kr. pluss evt provisjon til OMK ved salg av egne utstilte bilder.
Hver enkelt må ta en gallerivakt og utstillingen monteres ved felles innsats.
Kursleder er da kurator.

Kursleder: Karin Keane:
Karin er akvarellkunstner og anerkjent pedagog.
Bakgrunn med Bachelor faglærer i kunst og håndver, grunnfag i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo. Nå tar hun Mastergrad i Fagdidaktikk, Kunst og Design.
Hun har holdt kurs i mange ulike tegne-maleteknikker for barn, ungdom og voksne de siste 10 årene, men akvarell er hennes fordypningsområde. Karin arbeider for å øke interessen for akvarell gjennom Nordiska Akvarellsällskapet.

Målgruppe for kurset

For alle nivåer en man må kunne jobbe selvstendig

Kursmateriell

Kurset inkluderer ikke materialer.

Uttalelser

Du har vært utrolig flink og du har en meget behagelig måte å lære fra deg på. Jeg har likt meg veldig godt og lærdom har det også blitt. Skulle det bli noe mer nå eller på et senere tidspunkt så håper jeg du kontakter meg.
- Jan Olav Bjørnsen, april 2011


Jeg begynte på akvarellkurs hos Karin M Keane i Skaperlyst en dag i november 2008, og siden har jeg fortsatt å gå på kurs hos henne. Disse kurskveldene har blitt ett av ukens høydepunkter for meg. Det er lærerikt og morsomt, og jeg gleder meg til hver kursøkt. Jeg var helt uerfaren med maling da jeg begynte, men lysten til å lære og til å jobbe med farger hadde jeg hatt lenge. Vi har lært mye om teknikker, om farger, om verktøyer og om mange måter å se på. Karin er en god pedagog, har god kunnskap, er flink til å lære bort og god til å se alle. Anbefales!
- Aud Jorunn Løvehaug