2020 januar - gammeldans grunnkursKursarrangør: Folkedanslaget Symra
Sted: Storsalen
          Akershus
Kursadresse: Nordahl Brunsgt 22, Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Pris: 300

Lære vals, reinlender, polka og turdanser der gammeldansmusikk brukes. Plass for noen til!

Grundig innføring i steg og rytme i vals, reinlender og polka. Hovedmålsetningen er å lære å danse vals, reinlender og polka. Videre lære variasjoner i dansene, bl.a. danse en noen turdanser der en bruker gammeldansmusikken. Her er en link til plakaten.
https://drive.google.com/open?id=1pq4_kfrhHwxYQ-vA9pvJsobS6d7D9-pF

Godt over 30 deltakere første kurskvelden. Det er plass for noen til. Første gangen var det reinlender og vals som en øvde mye på. Neste gang blir det repetisjon, og nye dansere kan helt sikkert bli med uten for store vanskeligheter!

Her er kopi av infomailen til kursdeltakerne sendt 18.1:

Grunnkurset 2020

Minner om andre kursdag onsdag 22. jan kl 18.00 – 19.30 med Jørn og alle våre musikere. Vi er veldig glade for at vi har så mange musikere på kurs og øving!
Bra oppslutning første gang med godt over 30 på golvet mest hele tiden. Kanskje du kjenner noen som gikk glipp av første kvelden?
Et av våre mål er å skape gode dansearenaer. Det er også viktig å praktisere det en lærer – mengdetrening heter det. Laga i Nordahl Brunsgt. arrangerer hver søndag dans med gode orkestre. Her danser en mye vals, reinlender, polka osv. Dere som har betalt kursavgiften, vil få en gratisbillett av Peder kasserer.
Hjertelig velkommen 22.1 kl 18.00.
Mvh
Erik Haugros
Leder Symra

Målgruppe for kurset

Ungdommer og voksne. Single som par.