20191011 Kurs i linjetegning med blyant med Ingrid ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb. inngang Briskeby veien bak vinmonopolet
          Oslo
Kursadresse: President Harbitz gate 23C, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Fredag 17.00-21.00
Varighet: 1 kveld
Pris: 700.-
Neste kurs: 11.10.2019 | Vis alle kursdatoer

Vi jobber med blyanter og hvordan bruker harde og myke blyanter for å oppnå ulike linjekvalitet. Vi lærer hvordan å få mye informasjon uten å bruke mange detaljer - hvordan man får frem tredimensjonalitiet og volum kun ved bruk av linjer

Kurs i linjetegning med blyant. 11 oktober kl 17-21. Kr 700

Utdrag fra det første års studier ved den presisjetunge kunstkolen The Florence Academy of Art, blir presset inn i et intesivt, lærerikt og spennende kveldskurs! Vi jobber med bly, og hvordan bruke harde og myke blyanter! Instruktør tar med et figurfoto som elevene skal tegne. Her skal det kun brukes linjer, og ulike typer linjekvalitet.
Hvordan få frem mye informasjon uten detaljer?
Hvordan kan man få frem tredimensjonalitet og volum kun ved bruk av linjer?
Hvordan kan man sammenligne linjekvalitet med bruk av ulike typer musikk og instrumenter?
Hvordan få frem en fin lyseffekt?
Alt dette vil du lære på dette kurset!

Ingrid Thortveit
Billedkunstner

Om instruktøren
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, er hun nå bosatt i Oslo hvor hun jobber som kunster på fulltid.
Kunstneren har tidligere studert ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og også undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben, med ulike materialer, men hovedsaklig olje.

Målgruppe for kurset

Alle

Vis flere tilsvarende kurs: