20190902 Mandags kveldskurs-tegne/male portretter m/ I. ThortveitKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb inngang Briskebyveien 48
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Pres Harbitz gate 23C, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: 18.00-21.00
Varighet: 10 kvelder
Pris: 4.400

Lær å male og tegne portrettfotografi på en levende måte. Hver mandagskveld fra kl 18:00-21:00 både for helt nybegynner og for viderekommen. Til dere som har deltatt på lignende kurs før, kan dere velge å begynne helt fra starten igjen, eller fortsette på det maleriet dere har begynt på.

MANDAGS KVELDSKURS (2.sep - 11.nov)
Lær å male og tegne portrettfotografi på en levende måte.
Hver mandagskveld fra kl 18:00-21:00
Kurset er både for helt nybegynner og for viderekommen. Til dere som har deltatt på lignende kurs før, kan dere velge om dere vil begynne helt fra starten igjen, eller fortsette på det maleriet dere har begynt på. Hele kroppen eller bare hode. Her får dere da muligheten for å få maleriet på et enda høyere nivå. Både helt nybegynner og viderekommen vil lære masse på disse kursene. Dere kan ta med eget foto, eller jobbe med fotoportretter som instruktør tar med. Mulig med "drop-in" for 500 kr pr.kveld.


4 ukers kurs, 2.sep-23.sep: TEGNEKURS Kr. 1800,-
Dette er kurset for deg som ønsker å lære hvordan man kan snu form og lage tredimensjonalitet kun ved hjelp av linjer. Du kommer til å lære hvordan forenkle, og få frem likheten kun ved så liten informasjon som mulig.
Vi skal jobbe med kull og kritt på lysegrått papir. Du vil bl.a. også lære hvordan samle lyset for å få en fengende lyseffekt som flere av de gamle mestrene. Både for viderekommen og for deg som er helt nybegynner og aldri har tegnet portrett før.

Høstferie

6 ukers kurs, 7.okt-11.nov: MALEKURS kr. 2600,-
Vi tar et dypdykk inn i de gamle mestrenes verden da vi hver mandagskveld skal gi malerisk liv til et portrettfotografi du selv tar med og ønsker å male. Instruktør tar også med bilder som kan jobbes fra.
Et fotografi kan ofte være flatt og kjedelig. På dette kurset vil du lære å gi portrettet ditt store og levende penseldrag. Vi lærer mer om hudfarger, og hvordan maipulere dem slik at fokus blir på de riktige stedene i portrettet ditt. Vi skal også innom valører, plan, former, skygge og lys. Både for viderekommen og for deg som er helt nybegynner og aldri har malt portrett før.


NB: Ingrid Thortveit gir rabatter på mandag kveldskursene.
10 % ”Earlybird-Rabatt” om du melder deg på innen 1. august.
10 % rabatt om du melder deg på begge kursene(både malekurset og tegnekurset).
20 % rabatt om du både er ”Earlybird” og melder deg på begge kursene.
Mandags kveldskurs i hvordan male og tegne hender og føtter 14.jan-8 april
Kan deles opp i bolker se under!

Om instruktør:
Ingrid Thortveit er en 31 år gammel, figurativ kunstner, opprinnelig fra Kristiansand. Etter å ha bodd 10 år i utlandet og jobbet som kunstner, bor hun nå i Oslo.
Kunstneren har tidligere studert fulltid ved den figurative kunstskolen The Florence Academy of Art, og hun underviste også ett år ved skolen da hun bodde i Firenze i Italia. Dette blir regnet å være Europas beste og mest prestisjetunge kunstakademier. I mellom en rekke utstillinger i både Paris, London og New York, holder hun også malekurs. Thortveit har holdt flere malekurs i perioden da hun bodde i Kristiansand, og hun har undervist ved Token Studio og LARA(London Atelier of Representational Art) i London. Thortveit underviser både portrett, akt og stilleben!

Målgruppe for kurset

Alle

Kursmateriell

Liste blir sendt