20180123- Akvarellkurs - alle nivåer (tirsdag kveld)-Karin KeaneKursarrangør: OMK - Oslo Malerklubb
Sted: Oslo Malerklubb - inngang fra Briskebyvn. 48
          Oslo, Briskeby
Kursadresse: Pres. Harbitz gt. 23 C, 0259 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 18:00 - 21:00 (med forbehold om små justeringer): Undervisningen vil foregå med 3 tirsdager etter hverandre, og så 1 uke fri. Deretter nye 3 uker med undervisning, og 1 uke fri - frem til siste undervisning tirsdag
Varighet: 10 uker
Pris: 3.600

Vi tilbyr akvarellkurs i moderne akvarellteknikk for nybegynnere og litt øvede på kveldstid. Grunnleggende teknikker i akvarell, fargelære, harmoni og komposisjon.

Når fargepigmenter møter vann oppstår de utroligste sjatteringer, selv om penselen ikke har satt spor. Hver enkelt deltaker får mye veiledning, og undervisning tilpasset sitt nivå. Akvarell dreier seg i stor grad om å innøve et håndlag, og små grupper er en stor fordel for de som skal lære å male. Hver kursøkt avsluttes med en gjennomgang og diskusjon rundt dagens akvareller.

Vi går igjennom:
- Grunnleggende teknikker i akvarell - materialkunnskap, laveringer, vått-i-vått,
sjiktmaleri, penselføring
- Fargelære og fargeharmonier er viktig
- Komposisjon

Nivået på kurset legges deretter etter deltagernes ferdigheter. Jeg fokuserer på å bringe hver kursdeltaker videre i sin teknikk. I motivene jobber vi med laveringer, lagvis oppbygning av maleriet, og a la prima - rett på.

Kurslærer: Karin Keane

Karin er akvarellkunstner og utdannet faglærer i kunst og håndverk med grunnfag i kunsthistorie fra Universitetet i Oslo. Hun har holdt kurs i mange ulike tegne-maleteknikker for barn, ungdom og voksne de siste10 årene. Akvarell er hennes fordypningsområde. Hun har mange utstillinger bak seg, og er medlem av Norsk Forening for Uavhengige Kunstnere. Karin arbeider for å øke interessen for akvarell gjennom sitt verv som nestleder i Nordiska Akvarellsällskapet.

Målgruppe for kurset

For alle nivåer

Kursmateriell

Kurset inkluderer ikke materialer. Materialliste sendes ut ved påmelding

Uttalelser

Du har vært utrolig flink og du har en meget behagelig måte å lære fra deg på. Jeg har likt meg veldig godt og lærdom har det også blitt. Skulle det bli noe mer nå eller på et senere tidspunkt så håper jeg du kontakter meg.
- Jan Olav Bjørnsen, april 2011


Jeg begynte på akvarellkurs hos Karin M Keane i Skaperlyst en dag i november 2008, og siden har jeg fortsatt å gå på kurs hos henne. Disse kurskveldene har blitt ett av ukens høydepunkter for meg. Det er lærerikt og morsomt, og jeg gleder meg til hver kursøkt. Jeg var helt uerfaren med maling da jeg begynte, men lysten til å lære og til å jobbe med farger hadde jeg hatt lenge. Vi har lært mye om teknikker, om farger, om verktøyer og om mange måter å se på. Karin er en god pedagog, har god kunnskap, er flink til å lære bort og god til å se alle. Anbefales!
- Aud Jorunn Løvehaug

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.