2-dagers guida kajakktur - inkludert mat og overnatting i teltKursarrangør: Vått og Vilt
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Bedriftsinternt / Større grupper
Event / Arrangement
Undervisningstid: På forespørsel
Varighet: 2 dager
Pris: fra 3500

Vi tilbyr 2-dagers guida kajakktur, inkludert mat og overnatting i telt. Vått og Vilt tar dere med på en begivenhetsfull tur i flott fjordlandskap i Nordhordland. Vi guider dere mellom holmer, skjær og trange, “hemmelige” sund og strømmer.

Dere vil oppdage at kajakkpadling passer de fleste og er en flott måte å komme tett på naturen. Ruten blir lagt opp underveis, beroende på vær og vindforhold. Om kvelden koser vi oss med god middag. Enten i lavvo, eller ute rundt bålet og nyter solnedgangen mm. Gode og mette overnatter vi i telt.

Me kan legge opp denne turen som ein kombinert Guida/overnattings tur og grunnkurs hav som gir våttkort. Då kjem det kr 600,- pp i tillegg.
Turen arrangeres på forespørsel.

For skular kan me laga eige opplegg! Ta kontakt!

Målgruppe for kurset:
Passer for firmaer, vennegjenger og utdrikkingslag som vil ha en litt sportslig vinkling på arrangementet sitt.

Forkunnskaper:
• Det trengst ingen forkunnskaper


Kursmateriell:
Vått og Vilt stiller med gode, stødige kajakker og tilhørende utstyr. Vi har med god mat på turen. Vi har med telt og oppblåsbart liggeunderlag, du tar med sovepose og personlige ting som varme, vindtette klær og toalettsaker. Utstyret blir pakket i vanntette pakkbager som passer i kajakken. Ta gjerne med sammenleggbar fiskestang.