12 Nøkler til OppvåkningKursarrangør: InnerLife - Akademiet
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Torsdag kl. 19.30 – 21.00
Varighet: 12 ganger
Pris: 5.400

Vi arrangerer kurset 12 Nøkler til Oppvåkning. «Kjærlighetens Livskunst – 12 Nøkler til oppvåkning og et rikere Liv». Kurset setter deg inn i en prosess, som kan bli et VENDEPUNKT i ditt liv.

Du lærer å nyte hverdagens små berøringsøyeblikk, du får et nytt perspektiv på åpenhet i dine relasjoner, du blir bevisst kraftfullheten i å stå i deg selv, du gleder deg over å lære om intimitetens dybder, og ikke minst oppdage at livet på jorden er hellig.

Den tantriske livsvisdom er en vakker, sensuell vandringsvei inn mot din egen sjel. Du får et nytt perspektiv på det å være åpen i dine relasjoner, du blir bevisst kraftfullheten i å stå i deg selv, du gleder deg over å lære mer om intimitetens dybder og at livet på jorden er hellig.

Jeg ønsker at du skal finne styrken til å gjennomskue måter du tenker om deg selv, som ikke er til fordel for ditt eget liv. Det gjør vi ved å arbeide med de gode livskreftene, med Kjærligheten som virkemiddel. Men kjærlighet er ikke bare de gode følelsene vi kjenner for hverandre. I Østen er Kjærlighet en innstilling til livet. Kjærlighet er viljen til handling, ja, motet til å handle på det som kommer innenfra deg selv.

I den tantriske visdom legges det vekt på at menneskets sanne natur er Kjærlighet. Den såkalte «synden» er mangelen på frihet til å leve ditt eget sjelsliv. Ser vi oss omkring i verden, er det stor mangel på denne form for Kjærlighet. Men vi finner denne mangelen på frihet også i oss selv, i vår egen hverdag. Det kan vi gjøre noe med.

Når det sies at Kjærlighet er viljen og motet til handling, er det for eksempel viljen til ærlighet, til innrømmelse eller mottagelighet. Det er viljen til å gå ut av komfortsonen din og vise hvilke kvaliteter du har i deg, hva du virkelig tenker og tror på. Det er viljen til forsvare rettferdighet eller viljen til å si nei, hvis noen prøver å overstyre deg.

Vi strekker oss etter Kjærligheten og vi frykter den,
fordi den utfordrer like mye som den

SLIK ER KURSET LAGT OPP:
12 videoer – 12 studiehefter – 12 webinarer

Gjennom 24 uker, fra september til slutten av januar, bringer Shalini deg inn i en prosess, hvor du på en enkel og inspirerende måte oppdager den magiske sfæren som det er å være fullt tilstede i ditt eget liv.

12 VIDEOER: Annenhver lørdag mottar du en VIDEO, hvor Shalini gir deg den mytologiske, historiske og spirituelle bakgrunnen for hver av de 12 Nøklene til indre frihet eller det hun kaller Sjelens 12 virkemåter. Mange lytter til disse videoene flere ganger og hører noe nytt hver gang.

12 STUDIEHEFTER: I tillegg får du et vakkert studiehefte med bilder og visdomsord som er en repetisjon av videoen og som du kan glede deg over gjennom uken. I heftet beskrives ukens oppgave, som du vil trene på i din egen hverdag for å integrere en ny bevissthet om deg selv. I tillegg får du beskrevet en enkel meditasjon, som vil stimulere kroppens livsenergi.

12 WEBINARER: Torsdagen etter holder Shalini et kveldswebinar ( kl. 19.30 – 21.00), hvor hun går i dybden av ukens trening. Her blir det mulighet for personlig deling og tilbakemeldinger fra en innsiktsfull og klok kvinne.

Er du opptatt på enkelte torsdagskvelder,
får du tilsendt et opptak, som du kan se senere i uken.

På kurset arbeider vi ikke terapeutisk. Du oppfordres til å observere deg selv, akseptere hvordan du reagerer i en bestemt situasjon, for så å trene på å integrere ukens Nøkkel, som vil gi deg økt frihet til å være deg selv.
inspirerer til et meningsfylt liv.

På nettkurset lærer du at Kjærligheten består av 12 ulike virkemåter. Og at enhver handling du gjør, dypest sett kan føres tilbake til en av disse tolv grunnformene, som du vil bli kjent med og få muligheten til å integrere i ditt daglige liv. Da vil du oppdage magien ved livet, kjenne verdigheten i din kropp og kjenne at du lever med et langt mer åpent sinn. Det er hva jeg ønsker med de praktiske øvelsene og meditasjonene jeg lærer deg på dette nettkurset.

Oversikt over de 12 nøklenes innhold.

05. sept, video: Din indre og ytre virkelighet.
10. sept, webinar: Berøring frigjør avstanden mellom oss.

19. sept, video: Den erotiske Livskraftens Skjønnhet.
24. oktober, webinar: Innrømmelse frigjør skam, gir Verdighet.

03. oktober, video: Et åpent, intuitivt sinn.
08. oktober, webinar: Ærlighet frigjør. Troverdighet tiltrekker.

17. oktober, video: «Kreativ galskap» – fantasi, farger, form.
22. oktober, webinar: Synlighet; å gå ut av komfortsonen din.

31. oktober/ video: Din sjette sans; sjelens ildfulle Ledelse.
05. november/ webinar: Nærvær. Fokus. Vidsyn.

14. november, video: Åpne indre Dører.
19. november, webinar: Løsrivelse fra fryktens favntak.

28. november, video: Hjertets oppvåkning.
03. desember, webinar: Villighet. Vennlighet. Varsomhet.

12. desember/ video: Den seksuelle livsenergi, del 1 og 2.
17. desember/ webinar: Intimitetens polaritet og bevegelse.

22. des. tirsdag, video: Livets fruktbare Vev.
29. des. tirsdag, webinar: Himmel og Jord forenes i ditt indre.

09. januar, video: En fredfylt verden i en fredfylt Sjel.
14. januar/ webinar: Dynamisk lederskap gir sosiale Livsrom.

23. januar/ video: Livet er Hellig
28. januar/ webinar: Din indre Lysflamme – avslutning.