10 sunne retter



Kursarrangør: Inge Anda Kurs & Catering
Sted: Kjøkkenet på hotell Sverre
          Rogaland, Stavanger
Kursadresse: Storgaten 45, 4307 Sandnes (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 kveld
Pris: 1.150

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Inge lager 3 retter + desserten, så deler vi oss i grupper og lager rett for rett så langt vi kommer. Vi sitter ned på langbord og spiser hver rett. En av rettene er en deilig dessert som en kan varte opp med i hverdagen når en trenger en liten ekstra påskjønning.

En uke før kursdag vil du motta en mail med betalingsinfo (kvittering utlevers på kursdagen). Innbetaling MÅ merkes med navn på kurs og betales inn i kursdeltakers navn.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer råvarer. Ta med forkle, for her skal alle være med.