1-dags introduksjon til Snøkiting kurs for grupperKursarrangør: Kitesurfing.no
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 1 dag
Pris: 1.600

Vi tilbyr privatkurs for grupper. Vi har mange års erfaring med aktiviteter til små og store grupper, og på alle budsjetter. Å lære å kite på snø er lettere enn å lære på vann, og mange som har skiferdigheter klarer å kjøre med kiten etter bare én dag!

Innhold:
For våre 1 Dags Introduksjon til Snøkiting fokuserer vi mer på praksis og mindre på teori enn på våre 2-Dagerskurs, og det er en fin måte å få en smaksprøve på kiting mens du blir passet på av en erfaren instruktør. Vi håper vi kan få alle til å kite med ski/brett i løpet av kurset, men her spiller selvfølgelig vindforhold og individuell progresjon inn.

Kursmateriell:
Vi har kiteutstyr for opptil 16 personer om gangen, men hvis dere er en større gruppe på helgetur så er det mulig å dele gruppen i to slik at alle får prøve enten på lørdagen eller på søndagen.

Hvorfor velge oss:
Uavhengig – Vi er en ren kursleverandør (ikke butikk), og vi kan dermed fokusere på selve aktiviteten, istedet for å reklamere for det ene eller andre merket. Våre instruktører dekker de fleste disipliner og tester masse forskjellig utstyr, så vi velger produkter utifra ytelse, ikke merke.

Lommekjent – Vi har holdt kurs på Haukeliseter og i samarbeid med DNT siden 2007, og trener jevnlig sikkerhet med våre instruktører. Vi er lommekjent i området, og har den desidert beste kjennskapen til de forskjellige kitespottene i området. Andre aktører har gjerne et større nedslagsfelt og holder kurs over hele landet, men vi har valgt å fokusere på Haukelifjell, for å bli best her. Vi vil derfor tørre å påstå at vi er det selvsagte førstevalget dersom du ønsker å lære deg å kite på Haukelifjell!

Overnatting:
Dere arrangerer deres egen overnatting og møter oss på kite-spoten med skiutstyr og mat for dagen.

Vi holder til på Haukeliseter, og gjennomfører de aller fleste kursene våre på Haukelifjell på to islagte vann i umiddelbar nærhet til Røldal og Vågslid. Det går et værskille ved Haukelifjell, så det er ofte mulig å velge den siden med best vær.

Dersom dere ønsker kurs andre steder på Sør- og Vestlandet er dette også mulig, skriv dette i Lokasjon-feltet ved påmelding eller kontakt oss for å finne et egnet område i nærheten av dere.

Målgruppe for kurset:
Alle over 11 år som vil lære å kite på snø.

Forkunnskap:
Grunnleggende alpinski- eller snowboard ferdigheter.

Vis flere tilsvarende kurs: