Skriv inn hva du ønsker å lære eller hvor du ønsker kurs for å få opp forslag
Kurssteder: Kurs fra In...
Rogaland (15)
Begrens på kategori
Vis alle kategorier
Kunst, mat og kultur (15)

Kurs fra Inge Anda Kurs & Catering

Telefonnr: 970 95 689 | Hjemmeside | Kontaktskjema

Utdannet kokk og konditor. Jobbet med mat hele sitt liv.

Inge Anda er svært engasjert og opptatt av å lære fra seg matlagingens kunster. Derfor holder han matkurs for grupper og privatpersoner. Denne typen kurs har han holdt i over 10 år.

Å koke for grupper i festlig lag som fødselsdager, bryllup, konfrimasjoner eller andre merkedager er også noe Inge Anda gjør. Menyer skifter med årstidene og det finnes mange klassikere fra restaurant-tiden, blandt rettene på menyene.
Å skreddersy meny og ha menymøter med kunden er også noe Inge ser på som god servise.

Fisk og skalldyr samt desserter og kaker har alltid vært Inges store interesser.

Et langt og godt liv begynner med sunn og riktig mat.

Velkommen til kurs.
Inge Anda Kurs & Catering

Inge Anda Kurs & Catering sine kurs

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Stavanger 1 kveld 01.10.2014 1.120 Les mer 
Sandnes 1 kveld 01.10.2014 1.120 Les mer 
Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Rogaland    Les mer 
Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Stavanger 1 kveld 15.10.2014 1.120 Les mer 
Sandnes 1 kveld 15.10.2014 1.120 Les mer 
Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Rogaland    Les mer 
På dette kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset passer for bedrifter og større grupper.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Rogaland    Les mer 
Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Ta med dine ansatte på matkurs!
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Rogaland    Les mer 
Variasjonen over fisk og skalldyr er nesten uendelig. På dette kurset ser vi på retter som passer til høsten.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Stavanger 1 kveld 08.10.2014 1.120 Les mer 
Sandnes 1 kveld 08.10.2014 1.120 Les mer 
Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi de rettene som har vært mest populære.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Stavanger 1 kveld 02.10.2014 1.120 Les mer 
Sandnes 1 kveld 02.10.2014 1.120 Les mer 
Vi samles i spisesal og folk får et glass med noe leskende i hånden. Inge Anda tar det praktiske, deler deltakere i grupper og presenterer menyen som skal lages for kvelden. (Hver gruppe har ansvar for en rett.) Oppskriftshefter med fremgangsmåter blir delt ut.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Rogaland    Les mer 
Mitt viktigste kurs. Kurset ble også kjørt i vårsesongen med stor suksess. Vi lager grunnsauser til kjøtt og fisk. Vi koker 3 krafter og lager sauser og supper av disse.
Sted Varighet Neste kurs Pris  
Stavanger 1 kveld 18.11.2014 1.120 Les mer 
Sandnes 1 kveld 18.11.2014 1.120 Les mer 
 

© Agentgruppen AS - Orgnr 984 246 595 MVA - Fekjan 13, 1394 Nesbru - Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.