Inge Anda Kurs & Catering


Utdannet kokk og konditor. Jobbet med mat hele sitt liv.

Inge Anda er svært engasjert og opptatt av å lære fra seg matlagingens kunster. Derfor holder han matkurs for grupper og privatpersoner. Denne typen kurs har han holdt i over 10 år.

Å koke for grupper i festlig lag som fødselsdager, bryllup, konfrimasjoner eller andre merkedager er også noe Inge Anda gjør. Menyer skifter med årstidene og det finnes mange klassikere fra restaurant-tiden, blandt rettene på menyene.
Å skreddersy meny og ha menymøter med kunden er også noe Inge ser på som god servise.

Fisk og skalldyr samt desserter og kaker har alltid vært Inges store interesser.

Et langt og godt liv begynner med sunn og riktig mat.

Velkommen til kurs.


 |  1 2   |  Neste side >>

10 sunne retter

På dette kurset bruker vi råvarer som ikke er så dyre i innkjøp. Vi benytter urter, krydder og ikke minst vinaigrette til å smaksette maten vår. Vi baserer det på å bruke ca 50/50 fisk og kjøtt.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes 1 kveld 1.120 kr
Stavanger 1 kveld 1.120 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger 1 kveld 1.150 kr

3 forretter - 3 hovedretter - 3 desserter - Kun større grupper

Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland

4 retters gourmetmeny - Kun for bedrifter og større grupper

Dette er et kurs for bedrifter og større grupper der vi lager en 4 retters gourmetmeny. Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift og kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland

5 retter gourmetmeny for bedrifter og større grupper

Et matkurs er et ypperlig arrangement for din bedrift. På kurset lager vi en 5 retters gourmetmeny. Kurset kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland

8 retter av kylling og svin

Vi snakker om hygiene og forhåndsregler ved behandling av kylling. Resistente bakterier og ikke minst narasin i foret til kylling. (antibiotika)

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store dessertkurset

Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.

Sted Dato Varighet Pris
Sandnes 1 kveld 1.150 kr
Stavanger 1 kveld 1.150 kr

Det store kurset om desserter - For bedrifter og større grupper

Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.

Sted Dato Varighet Pris
Rogaland
 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.