top of page

VELKOMMENTIL BERGEN SYKURS

Bergen sykurs kommer til å gi deg luksus opplevlese til å lære søm, konstruering, modellering, justering og reparasjon av alle klær og interiør tekstiler

uytrdgh.jpeg
03.jpg

Om Bergen Skredderi og Bergen Sykurs

Vår visjon er at samfunnet velger å reparere fremfor å kjøpe nytt, enten ved å bruke reparatører som alltid er tilstede eller å lett kunne lære hvordan å reparere selv.
Vi lære kreative mennesker til å sy lekre klær som passer perfekt til kropsformer og er brukelige i hverdagen!
Vi elsker å inspirere andre kreative kvinner og menn til å tørre å tro på sine sydrømmer.
Alle kan få dette til!!!

Med oss jobber kreative og skredder udtannet fag folk. Vi alle jobber med stor kjærighet til søm arbeidet. Noen ganger er vanskelig å gå hjem fra jobben på grunn av spennede arbeids prosess og man kan glemme seg og resten av verden rund seg mens man holder på med det kreative, spennende arbeidet.

Vi har opplevd, at skredder tjenester er ganske populært og veldig mange er på jakt etter skredder hjelp. Men finnes ikke så mange kan gjøre dette selv. Derfor har vi tenkt, at kanskje blir bra å tilby sy kurs, eller låne sy maskiner for dem som ønsker sy selv, eller vil lære å sy noen for seg selv eller for sin familie.

Vi tilbyr et nettbasert/fysisk læringsmiljø, hvor du enkelt kan finne frem til svar/løsninger eller opplæring om søm og design.




 

Våre tjenester

tailer_vs_tailor_vs_taylor_grammar_rules.png

kontakt

Strandgate 16, Bergen

90232206

images (47).jpg
bottom of page