Martemos Teater presenterer

Martemos Teater presenterer

Jungeluniverset

I den lekne forestillingen «Jungeluniverset» ønsker Martemos Teater å spre kreativitet og glede for barn. Gjennom utforskingen av jungelen og dyrene i den får barna være med på å skape historien. Noen av karakterene som møter barna er dragen Spike, apekatten Apos, løven Brakeren eller elgen Elgar og krokodillen Kroko. Spike og Apos er gode venner og leker sammen. Brakeren eller Elgar kjemper for å bli en sterk løve eller elg og få magi som får stopp på den fæle prompinga. Kroko arbeider for å bli konge i jungeluniverset. Spennende å se hvordan dette ender til slutt.

Teaterworkshops

Martemos arrangerer teaterworkshops for barn i aldersgruppen 3-6 år og 6-10 år på Sagene samfunnshus her måned, men du kan også booke Jungeluniverset eller mine teaterworkshops hjem til deg, eller som en del av ditt arrangement!

Ta kontakt og jeg tilpasser opplegget slik at det passer til arrangementet ditt og den aktuelle målgruppen.

Om Jungeluniverset

Om Jungeluniverset

En interaktiv forestilling

Forestillingen er en interaktiv forestilling for 3-6 åringer med innslag av call-and-respons, dukkespill, rim og rytme, sang og dans. Forestillingen er en invitasjon til lek og utforsking sammen med utøveren. Målet med forestillingen er å skape spennende hendelser for barna som stimulerer fantasien, språket og lekenheten som igjen kan føre til opplevelse av mestring og sosial kompetanse.

BESTILL

BESTILL

Forestillinger og
teaterworkshops

Sagene samfunnshus

Sagene samfunnshus

16. des. 2023

16. des. 2023

16.15-17.45

16.15-17.45

Sagene samfunnshus

16. des. 2023

16.15-17.45

Ønsker du en annerledes barnebursdagsfeiring?

Ønsker du en annerledes barnebursdagsfeiring?

Ønsker du en annerledes barnebursdagsfeiring?

Bestill ditt eget show i dag

Bestill ditt eget show i dag

Bestill ditt eget show i dag

Venner i aktivitet

Venner i aktivitets søndagsutflukt til Sagene samfunnshus den 30. mars var en svært positiv opplevelse. Vår aktivitetsgruppe med barn med spesielle behov ble tatt godt imot av Marte og jungeldyrene hennes, som kunne utfordre, underholde og tilrettelegge for alle våre brukere. Deltakerne var kreative, smilte og lekte og ville gjerne komme tilbake senere.
Det gleder vi oss til!

Forening: Venner i aktivitet, som ønsker å fremme fysisk aktivitet blant barn og ungdom med spesielle behov.

Anbefaler å prøve ut Martemos teater:-) Fantastisk spennende for barna! Marte var i barnehagen jeg jobber i og hadde teater for barna på min avdeling og de ble virkelig sugd inn i eventyr-jungelen og ble der i flere dager etterpå:-)
Så kom i dag, og eller tirsdag. Se plakat og informasjon og ta gjerne kontakt:)

Åse Kathrine Dahle

Tusen takk Marte - idag var hvertfall en drømmeworkshop for datteren min! Tenk for en luksus time for en 6 - åring 🤗 En spennende tur inn i et fantas(tisk)i univers! Håper flere forstår hvor bra dette er for barnets utvikling. Leken og fantasien er jo så viktig!!! Takk for idag ‼️ "Bli med på Martemos teater for barn-hver søndag kl 14 i gamlebyen, mye billigere enn andre barneteater. Miranda ble bergtatt av Marte, en så morsom, dedikert og engasjert teaterlærer skal du lete uendelig lenge etter!

Camilla Klette, barnehagelærer

Hei Marte, spiller du fortsatt forestillinger i barnehager på bestilling? Savner dragen Spile, Krokko som liker sjoko, apen Apos og løven. Bruker elementer i leken med barna, og de elsker karakterene."Spile = Spike"

Rikshostpitalet

Marte fra Martemos teater besøkte oss i går, til stor glede for de yngste! Publikum ble tatt med på et spennende jungeleventyr med masse sjarm, dramatikk, sang og akrobatikk. Tusen takk for besøket!