Dance Larvik - Amelia Fjellvard logo
Hjem
Bli med på kurs

Gi kjærligheten liv med en kreativ Valentins gave: et dansekurs for deg og din kjære eller noen du er glad i og som betyr mye for deg. Bygg samarbeid, skap romantikk og skap minner som varer. Ta det første steget mot en spennende reise sammen.

Bachata er en romantisk og lidenskapelig pardans som oppsto i Den dominikanske republikk på 1960-tallet sammen med Bachata musikken. Opprinnelig var det en folkelig musikkform preget av enkle gitarrytmer og tekstene handlet ofte om kjærlighet, tap og lidenskap. Dansen utviklet seg parallelt med musikken og ble gradvis mer strukturert.....

Salsa er en livlig og rytmisk pardans som oppsto i Latin-Amerika, spesielt i land som Cuba og Puerto Rico. Den er sterkt knyttet til salsa-musikken, preget av komplekse rytmer og melodier. Salsa-dansen inneholder en kombinasjon av forskjellige stilarter, inkludert cubansk, puertoricansk og colombiansk innflytelse. Dansen involverer energiske bevegelser, raske fotarbeid og improvisasjon, og den gir danserne muligheten til å uttrykke seg fritt gjennom musikken. Salsa er også kjent for sitt sosiale aspekt, da det er vanlig å danse med forskjellige partnere under sosiale arrangementer og dansekvelder.

Kizomba er en sensuell og følelsesladet pardans som oppsto i Angola på 1980-tallet. Denne dansen har siden spredt seg internasjonalt og har blitt kjent for sin intime atmosfære og flytende bevegelser. Kizomba-musikken, med sin unike fusion av afrikanske og karibiske rytmer, gir grunnlaget for den elegante og sensuelle dansen. Kizomba inkorporerer nærhet mellom danserne, rolige trinn, og en følelse av flyt som gjør den til en unik opplevelse på dansegulvet.

Prisen er bare 520 kr per måned, og drop-in-deltakelse er tilgjengelig for kun 160 kr. Vi følger skolekalenderen, så dansen stopper ikke – uansett hva! Grip sjansen til å slippe løs danseglede midt i uken og bli med oss for en opplevelse full av rytme og moro!

"Dance for Healing" er en helbredende og transformasjonsfokusert tilnærming til dans, som inkluderer ulike stiler som Ekstatisk dans, Chakra dans, 5 rytmer og Afro healing dans. Disse danseformene går utover det kun fysiske og utforsker forbindelsen mellom kropp, sjel og energi.

Relatert innhold
Bachata Elegante kurs

For nybegynnere og lett øvet

Kizumba Fusion - nybegynnere

For første gang skal Kristian og Amelia ha et Kizomba Fusion nybegynner kurs som starter 24 januar og går over 6 onsdager.

Salsa LA Style - Lett øvet

Dette er for deg som har gjennomført minst 2 basic-kurs i SALSA, men som gjerne har danset en stund.