Kurs i webdesign og webutvikling

Her finner du kurs i webdesign og webutvikling slik at du kan lære å lage hjemmesider og web applikasjoner. Du finner kurs både for nybegynnere og viderekomne. Du finner kurs i dreamweaver og annen programvare brukt til design og utvikling for web. Webutvikling er ikke så vanskelig med dagens programvare, og du vil antageligvis bli overasket over hvor bra hjemmesider du klarer å lage etter et webdesignkurs.

WordPress kurs, opplæring og rådgivning - bedriftsinternt

Hvis du ikke allerede har valgt WordPress som blogg eller CMS – så er sjansen for at du snart gjør det, veldig, veldig stor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Akershus Akershus
Buskerud Buskerud
Oppland Oppland
Oslo Oslo

Kurs i Universell utforming av websider

Vi tilbyr kurs i universell utforming av websider. Kurset tar for seg de nye reglene for krav til universell utforming av nettsider. De nye reglene trer i kraft 1. juli 2014 og innen 2021 må alle eksisterende nettsider være oppdatert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 1 dag 3.800 kr

Adobe Dreamweaver grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i Adobe Dreamweaver. Målsettingen er at etter fullført kurs skal kursdeltakeren beherske det som trenges for å lage enkle websider i Dreamweaver. Kursdeltakeren vil også ha kjennskap til hva som må tenkes på når det gjelder planlegging av en website.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 9.900 kr

CSS - en komplett innføring

Vi tilbyr kurs i CSS - en komplett innføring. Målsettingen er at kurset skal gi deltagerne et verktøy for effektivisering av webpubliseringen, enten man bruker webeditorer som FrontPage, Dreamweaver etc, eller håndkoder HTML-sider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.200 kr

HTML kurs

Målsettingen er at deltakerne skal på en effektiv måte kunne benytte HTML-programmeringsspråk for å lage WEB-sider etter at kurset er ferdig. De vil lære å bruke de viktigste elementene i HTML. Deltakere vil også få en innføring i fornuftig oppbygging av en Webside.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 7.400 kr

HTML5 & CSS3

Vi tilbyr kurs i HTML5 & CSS3. Målsettingen er at deltakerne skal få en oversikt over det nye innen HTML5 og CSS3 og kunne benytte dette å lage WEB-sider etter at kurset er ferdig. Deltakere vil også få en innføring i fornuftig oppbygging av en Web side.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 7.900 kr

JavaScript grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i JavaScript. Målsettingen er at deltakerne skal etter kurs i JavaScript ha en grunnleggende forståelse av, og kjennskap til hvorfor og hvordan JavaScript kan anvendes for å utvikle og designe interaktive webløsninger, for forskjellige typer nettlesere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 13.500 kr

jQuery innføring

Målsettingen ar et deltagerne skal på en effektiv måte kunne benytte jQuery for å utvikle dynamiske websider. Deltakerne skal kunne forstå og bruke de grunnleggende elementene i biblioteket, samt kunne bruke plugins eller tillegg som er utviklet til jQuery-bibioteket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 13.500 kr

PHP og MYSQL

Vi tilbyr kurs i PHP og MYSQL. Målsettingen er at deltakerne skal etter endt kurs kunne lage enkle Web-programmer og CMS basert på programmeringsspråket PHP og databasesystemet MySQL.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 5 dager 22.500 kr

SQL programmering, generell innføring

Målsettingen er at deltakerne skal på en effektiv måte kunne benytte Structured Query Language (SQL) som verktøy etter at kurset er ferdig. De vil lære å bruke de viktigste konseptene og funksjonene, og kjenne til grunnleggende prinsipper for utvalg og databaseoppbygging i SQL.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 13.500 kr

Adobe Web designer

Kurs i HTML, Dreamweaver, Adobe Animate, Illustrator infografikk. Du får grundig opplæring i de programmene som er mest brukt i webbyråer, markedsavdelinger, aviser og grafisk bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 17 dager 22.000 kr

Digital journalistikk - Høgskolestudium

IGM tilbyr Digital journalistikk som høgskolestudium. Mediehus og redaksjoner har et stort behov for medarbeidere med kunnskaper i nettjournalistikk, sosiale medier, digital presentasjon og bruk av data i journalistisk research

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 11.09.2017 11.09.2017 25.000 kr

Digital rådgiver studie

Vi tilbyr Digital rådgiver som studium. Markedets eneste høgskolestudie som gir deg utdannelse i Digital rådgiver og prosjektledelse på deltid, 30 studiepoeng. Høgskolestudiet er i samarbeid med NTNU, undervisning i Oslo. Studiet er godkjent for stipend i Lånekassen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 25.09.2017 1 år25.09.2017 43.000 kr

Digital strategi

Vi tilbyr kurs i digital strategi. Lær deg elementene i en god strategi på nett En digital strategi er en langsiktig plan som gir økt verdi både for virksomheten og kunden ved hjelp av digitale kanaler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 20.06.2017 1 dag20.06.2017 3.400 kr

Digitalt lederskap

Lederutvikling er kritisk for virksomheten – kurs i digitalt lederskap

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 14.06.2017 2 dager14.06.2017 9.500 kr

Dreamweaver innføringskurs

Vi tilbyr innføringskurs i Adobe Dreamweaver. Vi lærer deg det du trenger for å lage nettsider med HTML5, CSS3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 27.09.2017 3 dager27.09.2017 8.400 kr

HTML - oversikt

Du vil forstå hvordan nettsider er bygd opp slik at du kan lære søkemotoroptimalisering og gjøre de rette valgene for økt relevant trafikk på dine nettsider. Du vil lære fagbegreper og være i stand til å kommunisere med din webleverandør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 1 dag 3.400 kr

HTML og CSS

Vi tilbyr kurs i HTML og CSS. Å lære HTML og CSS for å kode et nettsted er ikke bare for nerder, men for alle som jobber med web. Enten du er designer, redaktør, eller skal oppdatere innhold, er forståelse av tagger og deres betydning meget viktig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 13.09.2017 (+1) 3 dager13.09.2017 (+1) 7.900 kr

Interaksjonsdesign

Dette kurset passer for deg som trenger en metode for å lage gode nettsider. På dette kurset lærer du hvordan utvikle god interaksjonsdesign og hvilke tanker og ideer som ligger til grunn når vi skal designe en god brukeropplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 31.08.2017 (+1) 2 dager31.08.2017 (+1) 8.500 kr

Interaksjonsdesign og brukervennlighet

Vi tilbyr markedets eneste universitetsstudie i Interaksjonsdesign og brukervennlighet på deltid i Oslo, som gir deg 30 studiepoeng. Studiet er godkjent av NTNU.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 20.09.2017 20.09.2017 44.000 kr

Mediedesign

Vi tilbyr kurs i mediedesign. Du vil lære mer om styrt kommunikasjon til ulike målgrupper og i ulike kanaler. Med mer kunnskap om typografi, bilde- og fargebruk vil du kunne kommunisere bedre med mottakeren.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 15.06.2017 2 dager15.06.2017 7.200 kr

Responsive websider

Vi tilbyr kurs i responsive websider. Du vil lære å lage nettsider med HTML5 og CSS3 som er optimalisert for ulike skjermoppløsninger og enheter. Du lærer også å lage WEB-sider som har universiell utforming.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 2 dager 7.200 kr

Skap verdifulle kundeopplevelser med Design Thinking

Studier viser at gode kundeopplevelser er viktigere enn merkevaren: det handler mindre om hva du kommuniserer og mer om hva du faktisk gjør for dine kunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bryn Oslo, Bryn 29.05.2017 2 dager29.05.2017 8.500 kr

WEBredaktør

Vi tilbyr WEBredaktør som universitet studie. Markedets eneste studie som gir deg utdannelse som WEBredaktør på deltid, 30 studiepoeng. Studiet er i samarbeid med NTNU.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 02.10.2017 1 år02.10.2017 43.000 kr

Adobe Dreamweaver grunnkurs - modul 1

Adobe Dreamweaver grunnkurs - modul 1 gjennomgår det du trenger for å utvikle profesjonelle responsive websider med Adobe Dreamweaver basert på HTML, CSS og JavaScript. Du vil etter endt kurs kunne produsere dine egne websider basert på dagens standarder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 dager 9.900 kr

Adobe Dreamweaver grunnkurs - modul 2

Adobe Dreamweaver grunnkurs - modul 2. Kurset er et 2-dagers kurs i Dreamweaver som bygger videre på grunnkurs modul 1 og setter deg i stand til å produsere mer funksjonsrike websider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 dager 7.490 kr

HTML5 and CSS3 Development

HTML5 has emerged as an exciting and powerful new platform for creating contemporary client-side Web content. The HTML5 standard also embraces techniques for sophisticated communications with the server, via Web sockets and enhancements to Ajax.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 dager 19.900 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 4 dager 19.900 kr
Trondheim Trondheim 4 dager 19.900 kr

Implementing REST Services using Web API

REST has emerged in recent years as a tremendously important vehicle for creating flexible and standards-based Web services.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 17.900 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 17.900 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 17.900 kr

jQuery Development (2 days hands-on)

jQuery had become the de-facto standard JavaScript library for contemporary Web applications. This course describes the jQuery ethos and delves into the jQuery API details. The course also explores jQuery techniques including plugins, the jQuery UI library, and mobile development.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 2 dager 13.900 kr

Masterclass Building Maintainable Applications

How do you manage a project from a technical point of view? Within 3 days you’ll know. We will investigate a lot of techniques that will make your project easier to understand, easier to maintain, easier to extend and easier to test.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 03.07.2017 (+2) 3 dager03.07.2017 (+2) 17.900 kr

ModernBiz: Configure Azure Networking and getting started

ModernBiz: Configure Azure Networking and getting started with Virtual Machines. The traning is delivered as Instructor Led Classroom training.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 08.06.2017 1 dag08.06.2017 500 kr

ModernBiz: Understanding Azure Site Recovery

Learn how to architect and migrate workloads from on-premises to Azure using Azure Site Recovery. We cover the design decisions necessary to select the right disaster recovery plan for various workloads.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 500 kr

ModernBiz: Use Azure Backup solutions with Operations Management

ModernBiz: Use Azure Backup solutions with Operations Management and Security. The traning is delivered as Instructor Led Classroom training.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 1 dag 500 kr

MS 10979: Microsoft Azure Fundamentals

Get hands-on instruction and practice implementing Microsoft Azure in this two day Microsoft Official Course. You will be presented with Basic cloud computing concepts as well as specific Microsoft Azure features used in day to day administration of cloud resources.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 10.000 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 08.06.2017 2 dager08.06.2017 10.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager 10.000 kr

MS 20487: Developing Windows Azure and Web Services

In this course, students will learn how to design and develop services that access local and remote data from various data sources. Students will also learn how to develop and deploy services to hybrid environments, including on-premises servers and Windows Azure.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12.06.2017 5 dager12.06.2017 22.900 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 29.05.2017 5 dager29.05.2017 22.900 kr
Trondheim Trondheim 5 dager 22.900 kr

MS 20532: Developing Microsoft Azure Solutions

This course is intended for students who have experience building vertically scaled applications. Students will also have experience with the Microsoft Azure platform and a basic understanding of the services offered.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 29.05.2017 5 dager29.05.2017 22.900 kr

MS 20533: Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

This course is intended for IT professionals who are familiar with managing on-premises IT deployments that include AD DS, virtualization technologies, and applications. The students typically work for organizations that are planning to locate some or all of their infrastructure services on Azure.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 29.05.2017 (+1) 5 dager29.05.2017 (+1) 22.500 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 26.06.2017 5 dager26.06.2017 22.500 kr
Stavanger Stavanger 5 dager 22.500 kr
Trondheim Trondheim 12.06.2017 5 dager12.06.2017 22.500 kr

MS 40361: Software Development Fundamentals (MTA Exam 98-361)

Dette 3-dagers MTA kurset forbereder deg på å bestå Microsoft Technology Associate eksamen 98-361.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 15.000 kr

MS 40362: Windows Development Fundamentals: MTA Exam 98-362

This 3-day MTA Training course helps you prepare for Microsoft Technology Associate Exam 98-362, and build an understanding of these topics: Windows Programming Basics, Creating Windows Forms Applications, Creating Windows Services Applications.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 15.000 kr

MS 40363: Web Development Fundamentals: MTA Exam 98-363

This 3-day MTA Training course helps you prepare for Microsoft Technology Associate Exam 98-363, and build an understanding of these topics: Programming Web Applications, Working with Data and Services, Troubleshooting and Debugging Web Applications.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 15.000 kr

MS 40373: Mobile Development Fundamentals: MTA Exam 98-373

This 3-day MTA Training course helps you prepare for Microsoft Technology Associate Exam 98-373, and build an understanding of these topics: Work with Physical Devices, Use Data with Mobile Services, Use a Mobile Application Development Environment.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 15.000 kr

MS 40374: Gaming Development Fundamentals: MTA Exam 98-374

This 3-day MTA Training course helps you prepare for Microsoft Technology Associate Exam 98-374, and build an understanding of these topics: Game Design, Hardware, Graphics, and Animation. This course leverages the same content as found in the Microsoft Official Academic Course (MOAC) for this exam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 15.000 kr

MS 40409: Deploying Voice Workloads for Skype for Business Online

MS 40409: Deploying Voice Workloads for Skype for Business Online and Server 2015. This 5-day instructor-led course teaches how to design, plan, and deploy the various voice solutions available with Skype for Business Online and Skype for Business Server 2015.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 20.11.2017 5 dager20.11.2017 22.500 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 29.05.2017 5 dager29.05.2017 22.500 kr

NIC MasterClass: Microsoft Identity solutions with Azure AD

NIC MasterClass: Microsoft Identity solutions with Azure AD, on-premises ADFS and AD with John Craddock. This Masterclass is a high-energy, action packed event, crammed with solid information and tips.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 5 dager 30.000 kr

PHP Programming

PHP is a popular scripting language for creating dynamic web sites, and is widely used in many major commercial web sites in industry.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 4 dager 19.900 kr

SPA Web Development in ASP.NET Core

Web development has changed dramatically in recent times. The focus has moved away from monolithic server-side applications towards modular and dynamic client-side single page applications.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 19.06.2017 5 dager19.06.2017 22.900 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 26.06.2017 5 dager26.06.2017 22.900 kr
Trondheim Trondheim 29.05.2017 5 dager29.05.2017 22.900 kr

Web Development QuickStart

This course provides an introduction to client-side Web development. The course begins with a summary of how HTML, CSS, and JavaScript fit together, and then goes into each of these three topics in sufficient detail to enable you to start creating your own Web pages.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager 17.900 kr
Oslo, Helsfyr Oslo, Helsfyr 3 dager 17.900 kr
Trondheim Trondheim 3 dager 17.900 kr

20480 Programming in HTML5 with JavaScript and CSS3

This course provides an introduction to HTML5, CSS3, and JavaScript. This course helps students gain basic HTML5 / CSS3 / JavaScript programming skills. This course is an entry point into both the Web application and Windows Store apps training paths.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 5 dager 22.500 kr

20481 Essentials of Developing Windows Store Apps Using HTML5

In this course students will learn essential programming skills and techniques that are required to develop Windows Store apps.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 5 dager 22.500 kr

20482 Advanced Windows Store App Development Using HTML5 and Java

In this course the students will learn the more advanced programming skills and techniques that they can use to optimize their Windows Store app and differentiate their app from other apps in the Windows Store.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 5 dager 22.500 kr

HTML5, CSS3 og responsive rammeverk

Vi tilbyr kurs i HTML5, CSS3 og responsive rammeverk. Kurset som passer for deg som ønsker en optimal introduksjon til HTML5, CSS3 og responsive rammeverk. Kurset er basert på solide erfaringer og du får garantert mange nyttige tips og triks og god oversikt over temaene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 dager 12.500 kr

Install configure and manage Red Hat JBoss Enterprise Application

Install, configure, and manage Red Hat JBoss Enterprise Application Platform.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 4 dager 26.000 kr

Jobb strategisk med web og sosiale medier

Strategikurset for web og sosiale medier gir deg verktøyet du trenger for et effektivt og målrettet arbeid med sosiale medier. Kurset gir nødvendig kanalkunnskap og innsikt i hvordan planlegge arbeidet tilpasset din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 31.08.2017 1 dag31.08.2017 5.200 kr

Node JS

Vi tilbyr kurs i Node JS.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 dager 16.500 kr

Praktisk Introduksjon til JavaScript

JavaScript (ECMAScript) har blitt internettets store arbeidshest. Det er i dag nesten umulig å besøke nettsider som ikke, i større eller mindre grad har tatt i bruk dette programmeringsspråket til å berike innholdet, levere reklame, analysere bruksmønstre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 (+1) dag(er) 16.500 kr

Praktisk Introduksjon til JavaScript for Utviklere

JavaScript (ECMAScript) har blitt internettets store arbeidshest. Det er i dag nesten umulig å besøke nettsider som ikke, i større eller mindre grad har tatt i bruk dette programmeringsspråket til å berike innholdet, levere reklame, analysere bruksmønstre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 (+1) dag(er) 22.000 kr

Red Hat JBoss Enterprise Application Development 1

Red Hat JBoss Enterprise Application Development 1.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 4 dager 26.000 kr

Red Hat JBoss Enterprise Application Development 1 - RHCJD Exam

Create, test, and maintain Java EE-compliant applications from start to finish. Intended for mid-level Java™ developers, Red Hat JBoss® Enterprise Application Development with RHCJD Exam (JB226) introduces you to Java EE 6 frameworks, specifications, and application programming interfaces (APIs).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 5 dager 28.300 kr

Webutvikling med PHP og MySQL

Vi tilbyr kurs i webutvikling med PHP og MySQL. Målsettingen er at Deltakerne skal etter endt kurs kunne lage enkle Web-applikasjoner basert på programmeringsspråket PHP og databasesystemet MySQL.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 4 dager 18.500 kr

Cascading StyleSheets CSS - stilark

Målsettingen er at kurset skal gi deltagerne et verktøy for design og layout av nettsider enten man bruker webeditorer som Dreamweaver, Expression Web / FrontPage etc, et CMS (Content Management System), Notisblokk eller liknende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 2.000 kr

Dreamweaver grunnkurs og videregående

Vi tilbyr grunnkurs og videregående i Dreamweaver. Målsettingen er at kurset skal gjøre deltakerne i stand til å opprette , publisere og vedlikeholde sider og nettsteder med Dreamweaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 3.800 kr

Expression Web grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Expression Web. Målsettingen er at kurset skal gjøre deltakerne i stand til å redigere nettsider og opprette, publisere og vedlikeholde nettsteder med Expression Web Designer . Fra 2007 har Microsoft erstattet FrontPage med Expression Web.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 3.800 kr

HTML / XHTM med CSS

Vi tilbyr kurs i HTML / XHTM med CSS. Kurset HTML / XHTML med stilark skal gi deltakerne grunnleggende kunnskaper om webstadarder for Internett- og intranett-publisering uavhengig av publiseringsverktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 2 dager 3.800 kr

Web standards

Vi tilbyr kurs i Web standards. Kurset skal gi deltakerne en oversikt og praktisk erfaring med nyere versjoner av kodespråkene for webpublisering samt nyere muligheter for typografering mm for web. Deltakerne skal også bli fortrolige med tilrettelegging for gjenfinning og brukervennlighet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 - 3 dager Fra 2.000 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.