Her finner du forskjellige vinkurs som setter deg i stand til å velge riktig vin til den maten du spiser. En vin som smaker veldig godt til en type mat, kan smake helt annerledes når den blir servert til noe annet. Meld deg på et vinkurs i dag!
Bourgogne-vinene kommer fra høydedragene som strekker seg fra Dijon i nord til Lyon i sør. De mest kjente områdene er Côte de Nuits og Côte de Beaune, samt Mâcon og Beaujolais.
I det nordøstlige hjørnet av Frankrike ligger Alsace avskjermet av Vosgesfjellene i vest og Rhinen i øst. Bortsett fra en minimal fremstilling av rødvin og rosé, er dette et område for hvite, tørre viner samt god musserende, AOC Crémant d’Alsace.
Bordeaux-vin kommer fra et stort område rundt byen Bordeaux i Sørvest-Frankrike. Fra nord til sør er området 105 km – fra øst til vest 130 km.
Champagne-distriktet ligger 10-15 mil nordøst for Paris, rundt de store byene Reims og Epernay. Vinen er frisk og syrlig, men ville neppe oppnådd sin store berømmelse (og sine høye priser) hvis den ikke hadde gjennomgått den spesielle annengangsgjæringen .
Vi tilbyr vinturer i Frankrike. I vid forstand er vel alle turer til Frankrike nærmest for vinturer å regne. Hvert måltid får naturlig følge av dertil egnet vin, og hver region serverer gjerne sine gastronomiske spesialiteter med godt følge av lokale viner.
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr introduksjonskurs i vinsmaking for bedrifter. Hvordan smake på vin og vindruens aroma. Lær å gjenkjenne de forskjellige vindruetypene. Et kurs i det mest essensielle når det gjelder vinsmaking. Kurset passer for de fleste, da selv den mest erfarne vinsmaker her lærer noe nytt!
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).
Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!
Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.
Vi tilbyr vinkurs om viner fra hele verden (Alsace, Bourgogne, Rioja, Piemonte, Stellenbosch...) Sammenlign samme druetype fra forskjellige verdensdeler.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr vinkurs i Portviner for bedrifter. Hva er så spesielt med dem og hva kan du ha til portvin.
Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.
Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.
Vi tilbyr vinkurs om italienske viner. Det blir en teoretisk gjennomgang der vi går gjennom vinlandets viktigste egenskaper og lærer hvorfor vinen fra de ulike områdene smaker som de gjør. Vi smaker fem viner fra ulike distrikter denne kvelden.
Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.
Bli med oss på vinsmaking, og smak på et av verdens mest kjente og populære vindrue! Chardonnay verden rundt byr på mange ulike smakfulle viner - fra fresh og crisp, til fyldig og kompleks, hvilken blir din favoritt?
Bli med på vinsmaking som utforsker de kjente rødvinene fra Bordeaux. Det vil bli gitt en teoretisk introduksjon til vinproduksjon, jordsmonn og druesorter i regionen som vil gi deg en bedre forståelse og smaksopplevelse av de fem vinene vår vinkelner har valgt ut for anledningen.
løpet av ca 2,5 timer vil du få en god innføring i ett av verdens beste vinland og smake fem viner fra ulike vindistrikter.
På dette kurset vil du lære hva vinregionen Toscana har å tilby innen rødvin.
Bli med på en vinsmaking og smak på en populær vinvariant elsket over hele verden!
På dette kurset lærer du hvordan smake på vin og hvordan gjenkjenne aroma og duft i ulike stiler hvit- og rødvin.
Level 1 Award in Wines er en lettfattelig og god introduksjon til vin. Det krever ingen forkunnskaper og studiet passer for alle som har interesse for vin, men begrenset forhåndskunnskap.
Vindanning-WSET er den mest anerkjente internasjonale modellen for vinsutdanning. Dette kurset er ment som en grunnleggende innføring i vin fra ulike deler av verden. WSET Level 2 Award in Wines er en grunnleggende vinvinsutdanning.
Vi tilbyr vinkurs om Burgundere - hvite vidundere for bedrifter. Burgund / Bourgogne i Frankrike er velkjent for sine gode og hvite viner, hovedsakelig laget på Chardonnay druer.
Vi tilbyr kurs om Champagne spesielt og musserende viner generelt for bedrifter. Munkene var de første som fremstilte vin med kullsyre. Senere er det blitt en festdrikk, og vi kombinerer litt læring med den deilige følelsen som denne gode vinen gir. Vi presenterer både «ekte vare» og musserende.
Vi tilbyr vinkurs med fordypning i vinens egenskaper for bedrifter. Vinsamler, medlem av en vinklubb, eller bare oppriktig interessert? For deg tilbyr vi et fordypningskurs med detaljert informasjon om druens egenskaper, vinens ulike produksjonsmetoder og ulike former for lagring.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om hva det er med de Italienske rødvinene vi liker så godt. Piemonte og Toscana distriktene kjenner de fleste. Fruktige og smaksrike, men også tyngre viner som Amaronevin er populære. rødvinsgodbit.
Vi tilbyr kurs om hvite og røde hverdagsviner, hvordan velge for bedrifter. Vi har alle forskjellig smak, og opplever smaker ulikt. Så hvordan skal man gå frem for å finne gode smakskombinasjoner mellom vin og mat?
Vi tilbyr vinkurs om Syrah - en drue som reiser mye for bedrifter. Druer flytter seg med menneskene og tar preg av klima, jordsmonn og ikke minst vinbondens behandling av vinen etter pressing. Syrah-druen finner vi nesten overalt og den trives lett og tar preg av sitt miljø.
Vi tilbyr reise til Paris. Salon Wine og VINEXPO er slått sammen til en stor messe i Paris EXPO, Porte de Versaille. Vårt team lager et skreddersydd opplegg for deg og din gruppe. Få faglig påfyll og opplev Paris på sitt mest magiske.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs om økologiske viner, hva er det, og merker vi forskjellen. Trenden brer om seg: den nye generasjonen vindyrkere velger økologisk dyrkingsform. Tre definisjoner brukes: Biodynamisk, Organisk, eller NaturVin.