Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere. Vekteryrket er spennende og byr på mange utfordringer. Securitas tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere, og er godkjent som leverandør av lovpålagt vekterutdanning gjennom vår egen skole, Securitasskolen.
Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vekterutdanning. Målsettingen er at vekteren skal kjenne til de grunnleggende sikkerhetsprinsipper, samt gjøre rede på bransjens etiske normer og de juridiske rettighetene og begrensningene som gjelder for egen tjenesteutførelse.
Vi tilbyr regodkjenning vekterutdanning. For å holde kunnskap om vekteryrket ved like må alle vektere gjennomføre kurs og bestå en eksamen for å regodkjennes, hvert fjerde år.
Vi tilbyr tyveriforebyggende kurs. Kurset har som mål å gi de ansatte riktige ferdigheter til å forebygge tyveri i egen butikk.
Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.
Vi tilbyr todagerskurs i kommunikasjon, konflikthåndtering og mindset. Kurset inkluderer både teori og fysiske øvelser i gymsal. Deltakerne vil også få undervisning i riktig bruk av tvangsmidler, for eksempel håndjern.
Vi tilbyr kurs i konflikthåndtering, forsvars og pågripelsesteknikker for bedrifter. Målet for kurset er at den enkelte elev skal være i stand til å gjøre vurderinger i forhold til lovlighet og beherske praktisk gjennomføring i bruk av lovlige tvangsmidler.
Vi tilbyr kurs i trusselsituasjoner, bomber og eksplosiver for bedrifter. Kursansvarlig har lang erfaring fra politiets beredskapstropp og politiets bombegruppe. Kurset tilpasses bedriftens behov og ønsker.
Vi tilbyr ledsagerkurs. Oppgaven til en ledsager er å forhindre eller forebygge fysiske angrep, tyveri, kidnapping, tap av konfidensiell informasjon, avlytting, trakassering, trusler, påvirkning / skremsel, eller andre kriminelle handlinger. Kurset er godkjent av Politidirektoratet.
Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere - hele vekterutdanningen. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.
Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i nasjonal grunnutdanning for vektere. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.
Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere - hele vekterutdanningen som kveldskurs. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.
Vi tilbyr Nasjonal grunnopplæring for ordensvakter ved egenvakthold.
Vi tilbyr regodkjenningskurs for deg som har vekterutdanning fra gamle modell hvor regodkjenningsfristen startet å løpe fra 01.01.2018 etter de nye kravene fra POD. De som har vekterutdanning etter ny modell må gjennomføre regodkjenning innen 4 år fra kursets sluttdato.
Vi tilbyr kurs i Food defence. Vil du beskytte dine merkevarer mot svindel? Food defense, food fraud, matsvindel, sabotasje, VACCP og TACCP. Dette kurset tar for seg disse begrepene og gir deg nyttige verktøy som kan benyttes for å forsterke beskyttelsen mot svindel.
Vi tilbyr kurs i FSSC 22000. Er du leder og vil bli tryggere på sertifiseringsprogrammet FSSC 2000? Da er dette kurset for deg. Kurset gir deg kunnskap om alt du trenger til å gjennomføre revisjoner etter sertifiseringsprogrammet FSSC 22000.
Vi tilbyr Kurs i HACCP & hygiene for bløggebåter. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes til å forenkle begreper og tilpasse dem til arbeidshverdagen på bløggebåter.
Vi tilbyr HACCP revisjon og videreutviklingskurs. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr HACCP kurs / workshop. Ved å veksle mellom forelesning og gruppeøvelser, får du en praktisk innføring i hvordan HACCP kan brukes i produksjonen av trygg mat.
Vi tilbyr nettkurset Hygiene, kvalitet, kjemihåndtering og næringsmiddelrenhold. Dette kurset gir en innføring i hygiene og kvalitet, renholdsteknikk og HMS knyttet til kjemi, for bedrifter som produserer næringsmidler.
Vi tilbyr hygienekurs for bedrifter. Ønsker du hygienekurs tilpasset din virksomhet? Personlig hygiene, smitteveier, renhold, HMS, bruk og lagring av kjemi. Formålet med kurset er å skape forståelse om hvorfor hygiene er en viktig del av hverdagen.
Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er et velkjent verktøy for næringsmiddeltrygghet og et krav til alle som håndterer næringsmidler i Norge. Her får du en innføring i hva HACCP innebærer og hvordan du kan bidra til å opprette, implementere og vedlikeholde HACCP i din bedrift.
Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.
Vi tilbyr kurs i matkontaktmaterialer. Jobber du med emballasje i næringsmiddelindustrien? Dette kurset tar for seg hvilke lover, regler og forskrifter som du må vite om, dersom du jobber med materialer som kommer i kontakt med næringsmidler.
Vi tilbyr Revisjonskurs. Trenger du hjelp eller støtte til å utføre dine første revisjoner? Enten det er intern- eller leverandør -revisjoner, vil dette kurset gi deg den trygghet du trenger.
Vi tilbyr kurs i trygg mat kontroll. Trenger du hjelp til å bygge ditt internkontrollsystem? Vi hjelper deg slik at du tilfredsstiller kravene fra mattilsynet. Kurset omhandler det du trenger for å etterleve forskriftene du må følge for å lage trygg mat.