Kurs i prosjektledelse i Oslo

I kategorien prosjektledelse finner du kurs og opplæring i prosjektstyring og ledelse over hele landet. Kurs om alt fra innføring i prosjektstyring til spesialtilpasset programmer. Sentrale temaer er gjerne opplæring i registrering av aktiviteter og ressurser, ledelse og gjennomføring av prosjektaktiviteter, måling og prosjektoppfølging. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

TOGAF 9 Foundation

Vi tilbyr kurs i TOGAF 9 Foundation. TOGAF er et ledende rammeverk for å utvikle og forvalte virksomhetsarkitektur. TOGAF dekker alle arkitekturdomenene: forretningsarkitektur, informasjonsarkitektur og teknisk arkitektur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 12.10.2015 2 dager 11.750 kr

Agile Requirements with Stories and Storymaps

The participants will be able to structure specification for Agile projects with increased clarity and enable proper prioritization. This is independant of whether they use Scrum, Kanban or another Agile methodology as delivery model.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 1 dag 7.800 kr

Kurs i prosjektarbeid

Målet med kurset er at du skal bli tryggere på hva som forventes av deg, og hva du må kjenne til for å kunne gjøre en god jobb i prosjektet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 2 dager 10.500 kr

TOGAF 9 Certified

Kurset fokuserer på å lære deltakerne å benytte seg av sine kunnskaper innen EA og TOGAF 9. Dette er en fordypning i TOGAF 9 forenlig med The Open Group´s krav for sertifisering på TOGAF 9 Level 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 14.10.2015 3 dager 14.950 kr

PRINCE2 Practitioner

Målet er å gi deltakerne en dypere forståelse av PRINCE2 sine prosesser, temaer og teknikker samt hvordan disse kan tilpasses ulike prosjekters omgivelser og forutsetninger. Kurset forbereder deltakerne til sertifiseringseksamen på Practitionernivå og krever sertifisering på Foundationnivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 19.11.2015 2 dager 11.900 kr

Kommunikasjon og forhandlinger i prosjekter

Kurset er designet til å være essensen i kommunikasjon med mennesker på alle nivåer. Du trenger ikke å jobbe i prosjekt for å delta, her er det nok at du anerkjenner behovet for å få bedre resultater i din daglige kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 12.10.2015 2 dager 10.500 kr

Introduksjon til prosjektledelse

Målet med kurset er å gi kursdeltagerne en grunnleggende forståelse av prosjektarbeidsformen, fra start til slutt, sett fra prosjektleders ståsted. På kurset går vi gjennom alle sentrale elementer i prosjekter, slik at du får hele fundamentet på plass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 19.10.2015 2 dager 10.500 kr

TOGAF 9 Foundation & Certified

Vi tilbyr kurs i TOGAF 9 Foundation & Certified. TOGAF 9 er et ledende rammeverk for å utvikle og forvalte virksomhetsarkitektur. TOGAF 9 dekker alle arkitekturdomenene:forretningsarkitektur, informasjonsarkitektur og teknisk arkitektur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 14.12.2015 5 dager 24.950 kr

PRINCE2 Foundation

Målet med kurset er å gi deg en forståelse for filosofien bak PRINCE2. Metodens grunnleggende prinsipper og tema samt de ledelses- og styringsprosesser som tar et prosjekt fra start til mål. Kurset forbereder deg til sertifiseringseksamen på Foundation-nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 16.11.2015 3 dager 11.900 kr

Agile and radical management of projects and daily work

The course take a sweep across different methodologies and patterns: Complexity theory, Agile, Scrum, Kanban, Lean and cognitive sciences. But all of that is with a very practical angle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 2 dager 13.900 kr

Certified Scrum Master CSM

Scrum er en smidig (agile), dynamisk og resultatdrevet prosjektmetodikk som brukes i utvikling av programvare. Scrum kan også brukes i utvikling av organisasjoner, eller for å realisere komplekse prosjekter f.eks. innenfor markedsføring eller salg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 22.10.2015 2 dager 14.900 kr

Sparx Enterprise Architect

Dette kurset dekker både grunnleggende og avansert bruk av verktøyet, og viser hvordan det understøtter modellering av diverse aspekter innen Enterprise Architecture. Kurset kombinerer teori og praksis gjennom individuelle case øvelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 19.10.2015 2 dager 12.500 kr

Prosjektledelse i praksis

Kurset er utviklet for å gi optimal læring, en god kombinasjon av faglig presentasjon, arbeid med reelle prosjektsituasjoner og erfaringsutveksling i plenum. De 2 dagene avsluttes med utarbeidelse av individuell plan slik at du er best mulig i stand til å ta i bruk den nye kompetansen umiddelbart.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 05.11.2015 2 dager 10.500 kr

PRINCE2 Foundation and Practitioner

Bouvet tilbyr PRINCE2 kurs på Foundation nivå og Practitioner nivå. Vi tilbyr nå en kombinert pakke hvor begge kursene inngår. Det innebærer att du som deltaker melder deg på til begge kursene samtidig (kursene må tas i samme uke)Da får du en lavere kursavgift enn om du melder deg på kursene separat

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 16.11.2015 5 dager 22.950 kr

Certified Scrum Product Owner CSPO

Upon successful completion of this course, each participant will be enrolled as a Certified Product Owner, which includes a one-year Scrum Alliance membership, where additional ScrumMaster and Product Owner material and information is available.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nydalen 2 dager 14.900 kr

Prosjektkickoff

Kompetanseprogram for Prosjektkickoff

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo

Teambygging i prosjekter

Gi grunnleggende kompetanse i teamadferd. Kunsten er å lede seg selv og andre, for sammen å oppnå stadig bedre resultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 2 dager

Project videregående kurs

Vi tilbyr Microsoft Project videregående kurs. Målsettingen med kurset er å sette deltakeren i stand til å anvende de avanserte funksjonene i MS Project, samt se nye muligheter for å arbeide mer effektivt med prosjektoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 2 dager 8.900 kr

PRINCE2 Practitioner - nettkurs med eksamen

Vi tilbyr kurs i PRINCE2 Practitioner som nettstudie med eksamen. Du melder deg opp til et eksamenstidspunkt. Kort tid etter påmelding blir du tilsendt tilgang til nettstudie og kursmaterialet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 21.10.2015 Nettstudie tar 20 - 40 timer å gjen... 11.900 kr

PRINCE2 Foundation & Practitioner - nettkurs med eksamen

Vi tilbyr PRINCE2 Foundation & Practitioner som nettkurs med eksamen. Du melder deg opp til et eksamenstidspunkt. Kort tid etter påmelding blir du tilsendt tilgang til nettstudie og kursmaterialet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 15.10.2015 Nettstudie tar 40 - 80 timer å gjen... 19.900 kr

MSP Practitioner med eksamen

Vi tilbyr kurs i MSP Practitioner med eksamen. MSP® (Managing Successful Programmes) er en internasjonalt anerkjent metode, beste praksis og sertifisering for styring og ledelse av programmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 24.11.2015 2 dager 14.900 kr

Mamut Grunnkurs Prosjekt og Timeregistrering

Vi tilbyr Mamut grunnkurs prosjekt og timeregistrering. Kurset tar for seg full registrering av prosjekter. Går også igjennom føring av timer og hvordan dette kan knyttes mot fakturering av timer mot prosjekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 1 dag 2.990 kr

MSP Foundation med eksamen

Vi tilbyr kurs i MSP Foundation med eksamen. MSP® (Managing Successful Programmes) er en internasjonalt anerkjent metode, beste praksis og sertifisering for styring og ledelse av programmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 03.11.2015 3 dager 14.900 kr

Praktisk Prosjektledelse

Prosjektet som arbeidsform er i sterk vekst både i privat og offentlig virksomhet. Kunnskap innen prosjektarbeid blir derfor stadig viktigere for alle, enten du er prosjektkoordinator (leder), teammedarbeider eller arbeider i en organisasjon som har prosjekt som arbeidsform.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 2 dager 8.900 kr

PRINCE2 Practitioner - med eksamen

Practitioner gir videregående forståelse for prosjektarbeid og -ledelse med PRINCE2. Sertifiseringen egner seg for deg som jobber i prosjekter og som ønsker videregående forståelse for bruk og tilpasning av PRINCE2-rammeverket.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 08.12.2015 2 dager 14.500 kr

PRINCE2 Foundation - nettkurs med eksamen

Vi tilbyr PRINCE2 Foundation som nettkurs med eksamen. Du melder deg opp til et eksamenstidspunkt. Kort tid etter påmelding blir du tilsendt tilgang til nettstudie og kursmaterialet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 15.10.2015 Nettstudie tar 20 - 40 timer å gjen... 11.900 kr

ITIL:Planning, Protection & Optimization

The course will be delivered by a ITIL certified lecturer. The lecturer has in addition to the formal certifications also practical experience from Service Management implementations. The lecturer will during the course transfer knowledge about process implementations to the students.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 17.11.2015 4 dager 21.000 kr

PRINCE2 Foundation - med eksamen

Vi tilbyr kurs i PRINCE2 Foundation med eksamen. Foundation gir en god basis for prosjektarbeid og -ledelse med PRINCE2. Sertifiseringen egner seg for deg som jobber i prosjekter og som ønsker forståelse for PRINCE2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 26.10.2015 3 dager 14.500 kr

ITIL: Release, Control and Validation

ITIL Practices for Service Management : Intermediate Capability Stream : Release, Control and Validation.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 13.10.2015 4 dager 21.000 kr

ITIL Foundation v3

Kursmodulen gir en grunnleggende innføring i ITIL beste praksis rammeverket versjon 3. Kurset gir innføring i basis konseptet, prinsippene, prosessene og funksjonene som er definert som beste praksis. Kurset vil også forberede kandidatene til å gjennomføre ITIL Foundation sertifiseringstest.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 04.11.2015 3 dager 13.600 kr

Prosjektlederen

Kurset gjennomføres med forelesning og praktisk casediskusjon i gruppe. Det legges vekt på bruk av praktiske eksempler og involvering fra deltagerens side. Målsettingen er at etter kurset skal du forstå Prosjektlederens rolle som leder av et effektivt prosjektteam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 1 dag 4.500 kr

Project grunnkurs

Målsettingen er at etter kurset skal en kunne bruke Microsoft Project på en effektiv og riktig måte ved etablering og oppfølging av egne prosjekter. Kunne bruke de viktigste funksjonene og forstå de grunnleggende prinsippene programmet bygger på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 24.11.2015 2 dager 8.900 kr

ITIL Managing Across the Lifecycle

Formålet med ITIL® Sertifikat i « Managing Across the Lifecycle » er å få kunnskap om ITIL® termininologi, prosess struktur, roller, funksjoner og aktiviteter som vil iverksette rollen og gi kompetanse til støtte av tjenestens livssyklus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Skøyen 08.12.2015 4 dager 23.000 kr

EXECUTIVE ITIL

EXECUTIVE ITIL gir deg en uformell og inspirerende dag med to anerkjente kurs- og foredragsholdere: Brendan Martin er en prisbelønnet kursinstruktør og kjent som underholder. Geir Isene har drevet selskaper, coachet ledere og holdt foredrag og kurs innen strategi siden tidlig 90-tallet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 5.900 kr

Managing Across the Lifecycle (MALC)

Dette kurset er det avsluttende kurset innen ITIL v3 og gir deltagerne grunnlaget for å oppnå ITIL Expert sertifiseringen. På kurset oppsummeres kunnskapen fra Lifecycle og Capability kursene, og setter fokus på ferdigheter som kreves for å gjennomføre og håndtere tilpasning til Service Lifecycle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 09.11.2015 5 dager 23.000 kr

ITIL Foundation english

Dette kurset er ment å gi deltakerne en oversikt over de sentrale definisjonene som ITIL bruker og en oversikt over hvilke prosesser og funksjoner som ITIL definerer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 3 dager 14.000 kr

Visio og SharePoint 2013 for prosessledelse

På dette 2-dagerskurset får deltakerne grunnleggende kunnskaper om hvordan man kan lage og publisere visualiseringer (f.eks. prosesstegninger og organisasjonskart) med hjelp av Visio 2013 og SharePoint 2013.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 24.11.2015 2 dager 9.900 kr

MoP Foundation

In this MoP Foundation course, participants will acquire the sufficient knowledge and understanding of the principles, cycles, practices, techniques, roles, responsibilities, documents, and organizational context within which portfolio management operates.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 12.10.2015 2 dager 17.000 kr

TOGAF 9 Level 1 and 2 Combined

The TOGAF® 9 Level 1 and 2 Combined course is an interactive, classroom-based learning experience. The course covers the curriculi of both Level 1 and level 2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 26.10.2015 5 dager 26.000 kr

P3O Foundation

Best Practice for managing project-, programme- and portfolio offices P3O® – Project-, Programme- and Portfolio Offices is like PRINCE2® and MSP® a Best Practice from the UK Cabine Office.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 14.10.2015 3 dager 14.000 kr

ITIL Lifecycle: Service Transition

Dette er et av fem kurs innen Service Lifecycle, og det retter seg mot deltagere som behøver kunnskaper om praksis og tilpasning innen ITIL v3 Service Lifecycle. Hovedfokuset ligger på ledelsesperspektivet for Service Management. Hvert kurs bygger på en av ITIL v3s kjernebøker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 3 dager 16.000 kr

Certified Associate in Project Management Exam Preparation Cours

At the end of this course, the learner will be prepared for the CAPM® examination and be able to contribute to projects based upon the knowledge related to the Guide to the Project Management Body of Knowledge 5th Edition.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 3 dager 14.000 kr

Project week

I løpet av 5 dager får du intensiv kursing innen områdene prosjektledelse, prosjektlederrollen og prosjektverktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 5 dager 18.500 kr

APMG Lean Six Sigma Yellow Belt sertifiseringskurs

The Yellow Belt training is an introduction in Lean Six Sigma (Foundation Level).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 2 dager 11.900 kr

Excel for Engineers and Technical department

Dette kurset er for bedrifter som bruker Excel til prosjektstyring, spesielt innenfor bygg, anlegg, entreprenør og ingeniør bransjen. På dette kurset lærer du en rekke nyttige og tekniske formler i Excel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 2 dager 8.990 kr

PRINCE2 i praksis

Fra teori til praksis! PRINCE2 Foundation og Practitionerkursene har fokus på å bestå sertifiseringseksamen. I denne workshopen skifter vi fokus til å gjøre deg best mulig utstyrt for å takle prosjekter ved hjelp av PRINCE2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 5.900 kr

TOGAF 9 Level 1 Foundation Course

The TOGAF 9 Level 1 Foundation course is a 2-day, interactive, classroom-based learning experience. The course covers the Foundation Level 1 curriculum and includes many examples of architecture deliverable and artifacts are provided throughout the course.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 26.10.2015 2 dager 14.000 kr

ArchiMate 2 Combined Level 1 and 2

The course is designed to provide candidates with a high quality learning experience based on the application of ArchiMate® concepts in Enterprise Architecture modelling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 23.11.2015 2 dager 16.000 kr

ITIL Lifecycle: Continual Service Improvement

Dette er et av fem kurs innen Service Lifecycle, og det retter seg mot deltagere som behøver kunnskaper om praksis og tilpasning innen ITIL v3 Service Lifecycle. Hovedfokuset ligger på ledelsesperspektivet for Service Management. Hvert kurs bygger på en av ITIL v3s kjernebøker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 14.12.2015 3 dager 16.000 kr

Achieve More with Microsoft Project og PRINCE2

Kurset vil ta for seg metoder for å bruke Microsoft Project og PRINCE2 til planer og prosesser i et enkelt prosjektmiljø. Presentasjon av produktbasert planleggingsteknikk kan nå med 2009 versjonen av PRINCE2 overføres til Microsoft Project.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 2 dager 9.900 kr

ITIL Lifecycle: Service Design

Dette er et av fem kurs innen Service Lifecycle, og det retter seg mot deltagere som behøver kunnskaper om praksis og tilpasning innen ITIL v3 Service Lifecycle. Hovedfokuset ligger på ledelsesperspektivet for Service Management. Hvert kurs bygger på en av ITIL v3s kjernebøker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 07.12.2015 3 dager 16.000 kr

Prosjektledelse – verktøy og metodeverk

I dette kurset får du en god oversikt og kort gjennomgang av hovedtrekkene ved ulike prosjektsertifiseringer og metodeverk. Du får også en oversikt over de mest brukte verktøyene for planlegging, informasjonsdeling og samarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 4.990 kr

PMI PMP Exam Preparation Course

PMI’s Project Management Professional (PMP)® credential is the most important industry-recognized certification for project managers. Globally recognized and demanded, the PMP® demonstrates that you have the experience, education and competency to successfully lead and direct projects.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 12.10.2015 4 dager 18.000 kr

MoP Foundation og Practitioner

In this MoP Foundation & Practitioner Course participants will learn the key aspects of the Management of Portfolios (MoP) methodology. MoP helps organizations ensure if the investments are done in the right change initiatives and implementing them correctly.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 12.10.2015 3 dager 22.500 kr

MSP Foundation og Practitioner

MSP (Managing Successful Programmes) Foundation and Practitioner is an intensive course which aims at equipping you with a comprehensive knowledge of the MSP method as well as enabling your successful completion of both MSP Foundation and Practitioner exams.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 07.12.2015 5 dager 26.000 kr

Kepner Tregoe Foundation - med Brendan Martin

Dette to-dagers Kepner-Tregoe Foundation kurset gir en introduksjon til en systematisk prosess for problemløsning, slik at du blir i stand til å levere et høyt kvalitetsnivå og konsistens i kundestøtten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 17.11.2015 2 dager 12.900 kr

PRINCE2 Practitioners

PRINCE2® gir deg en skreddersydd og skalerbar metode for håndtering av alle typer prosjekter. Denne metoden er en de-facto standard for prosjektledelse og praktiseres over hele verden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 22.10.2015 2 dager 11.900 kr

Planlegging og oppfølging av prosjekter med MS Project

Med Microsoft Project får du et godt verktøy for planlegging og oppfølging av prosjekter. Dette kurset lærer deg å håndtere ressurser, aktiviteter og budsjett. Du kan opprette, oppdatere og gjøre enkel oppfølging i et prosjekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 26.11.2015 2 dager 9.990 kr

EA basics using TOGAF

The Introduction to Enterprise Architecture Using TOGAF™ 9 course is a 4-day, interactive, classroom-based learning experience. The course focuses on the practical application of the TOGAF™ 9 framework, using practical scenarios to reinforce the concepts.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 4 dager 19.000 kr

ITIL Capability: Service Offerings and Agreements

Dette er et av 4 kurs innen Service Capability - en del av ITIL Intermediate kvalifiseringen som bygger videre mot ITIL Expert. Kurset retter seg mot deg som er involvert i eller har ansvaret for en eller flere av prosessene i ITIL v3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 02.11.2015 4 dager 21.000 kr

ITIL Foundation

Dette kurset er ment å gi deltakerne en oversikt over de sentrale definisjonene som ITIL bruker og en oversikt over hvilke prosesser og funksjoner som ITIL definerer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 12.10.2015 3 dager 14.000 kr

Getting Started with TOGAF

This practical course shows the delegates what is needed to establish a functioning and integrated Enterprise Architecture Practice using TOGAF™. The course provides the delegates with many opportunities to undertake the activities required, to define, identify and measure the outputs they create.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 3 dager 15.500 kr

MSP Practitioner

The Managing Successful Programs (MSP®) Practitioner Course provides an opportunity to learn how MSP can be applied to real live programs and prepares participants for the MSP Practitioner examination.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 10.12.2015 2 dager 12.000 kr

ITIL Capability: Operational Support and Analysis

Dette er et av 4 kurs innen Service Capability - en del av ITIL Intermediate kvalifiseringen som bygger videre mot ITIL Expert. Kurset retter seg mot deg som er involvert i eller har ansvaret for en eller flere av prosessene i ITIL v3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 30.11.2015 4 dager 21.000 kr

ITIL Lifecycle: Service Operations

Dette er et av fem kurs innen Service Lifecycle, og det retter seg mot deltagere som behøver kunnskaper om praksis og tilpasning innen ITIL v3 Service Lifecycle. Hovedfokuset ligger på ledelsesperspektivet for Service Management. Hvert kurs bygger på en av ITIL v3s kjernebøker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 12.10.2015 3 dager 16.000 kr

Introduksjon til Lean Software Development

Hovedfokus i kurset er på hvordan man kan kontinuerlig optimalisere arbeidsprosessene som leder fram mot nye produkter og tjenester som kundene virkelig vil ha. Her settes kunden i førersetet, og vi har alltid fokus på helheten: ende-til-ende-prosessene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 6.900 kr

Project og SharePoint 2013 for prosjektledelse

På dette 2-dagerskurset får deltakerne grunnleggende kunnskaper om hvordan man kan opprette, optimere, administrere og publisere, samt samarbeide i prosjektarbeidet med hjelp av MS Project 2013 og SharePoint 2013.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 26.11.2015 2 dager 9.900 kr

Real time Excel Models connecting databases

Kurset fokuserer på bruk av Excel tilkoblet eksterne kilder og programmer. Deling av arbeidsbøker og sikkerhet. Import av data fra ulike kilder (også ved hjelp av funksjoner). Vi viser deg ODBC (Open Database Connectivity) og OLE (Object linking and embedding). Manuell og automatisk oppdatering.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 1 dag 5.900 kr

ITIL Capability: Release, Control and Validation

Dette er et av 4 kurs innen Service Capability - en del av ITIL Intermediate kvalifiseringen som bygger videre mot ITIL Expert. Kurset retter seg mot deg som er involvert i eller har ansvaret for en eller flere av prosessene i ITIL v3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 07.12.2015 4 dager 21.000 kr

Grunnleggende Prosjektledelse

Kurset legger vekt på en grunnleggende forståelse av prosjektarbeidsformen, fra start til slutt, sett fra prosjektleders ståsted.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 2 dager 8.990 kr

ITIL Awareness - Bedriftsinternt

ITIL® Awareness kurset gir et overblikk over ITIL-rammeverket og hvilke fordeler man oppnår ved å innføre dette i en organisasjon. Dette er et introduksjonskurs som ikke går i dybden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag

ITIL Capability: Planning, Protection and Optimization

Dette er et av 4 kurs innen Service Capability - en del av ITIL Intermediate kvalifiseringen som bygger videre mot ITIL Expert. Kurset retter seg mot deg som er involvert i eller har ansvaret for en eller flere av prosessene i ITIL v3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 26.10.2015 4 dager 21.000 kr

PRINCE2 Agile

PRINCE2® Agile er Axelos sitt nye PRINCE2 tilbud og kurset tar sikte på å forene PRINCE2 sitt rammeverk med smidighet. PRINCE2® Agile bygger på PRINCE2 metodikken og viser hvordan Agile teknikker kan gjøre gjennomføringen av et prosjekt både enklere og mer smidig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 30.11.2015 3 dager 11.500 kr

MSP Foundation

MSP Foundation is an intensive course which aims at giving you a detailed knowledge of the MSP method as well as enabling your successful completion of the MSP Foundation exam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 07.12.2015 3 dager 16.000 kr

TOGAF 9 Level 2 Certified Course

The TOGAF 9 Level 2 Certified course is a 3-day, interactive, classroom-based learning experience. The course focuses on the practical application of TOGAF™ 9 framework, building on the foundational knowledge and comprehension of Level 1, using practical scenarios to enforce concepts.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 28.10.2015 3 dager 18.000 kr

Project management Using Excel

Kurset fokuserer på bruk av Excel som et prosjektstyringsverktøy. Vi viser deg hvordan du lager kalender, mannskapsplan, Fremdriftsdiagrammer (gantt-diagram) kostnadsoversikt mm i et prosjekt. Slå sammen delprosjekter til hovedprosjekt samt å beregne ressursbehov.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 1 dag 5.900 kr

Elastic Leadership with Roy Osherove

In this course we will learn essential skills and techniques for leading software teams, based on elastic and adaptive leadership principles. You will gain the skills to make real change happen in your team, and to grow the team you want from the team you have.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 2 dager 13.900 kr

Lean Innovasjon

Lean Innovasjon er kurset for deg som er entreprenør, intraprenør, ledere eller mellom med ansvar for forretningsutvikling, forretningsutvikling og IT-avdelinger med ansvar for utviklingsprosjekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 28.10.2015 1 dag 5.800 kr

PRINCE2 Foundation Course - 3 dager

PRINCE2® (Projects IN Controlled Environments) provides common processes, management products, roles, and language for use throughout an organization’s projects. PRINCE2 is the most successful Project Management method in the world

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 19.10.2015 3 dager 11.900 kr

OOAD using Sparx Systems Enterprise Architect (2 days)

Sparx Systems Enterprise Architect is a comprehensive UML analysis and development tool. This course describes how to use Enterprise Architect to express your object oriented analysis and design artefacts, and also discusses how to generate and reverse-engineer code.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 21.12.2015 2 dager 13.900 kr

ITIL Lifecycle: Service Strategy

Dette er et av fem kurs innen Service Lifecycle, og det retter seg mot deltagere som behøver kunnskaper om praksis og tilpasning innen ITIL v3 Service Lifecycle. Hovedfokuset ligger på ledelsesperspektivet for Service Management. Hvert kurs bygger på en av ITIL v3s kjernebøker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 30.11.2015 3 dager 16.000 kr

Prosjektlederen - Roller, Relasjoner og Lederferdigheter

Dette kurset passer best for prosjektledere som har kjennskap til prosjektmetodikk og -terminologi. Kurset fokuserer på prosjektlederrollen og betydningen av å kunne håndtere relasjonene mellom de ulike menneskene i prosjektet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Helsfyr 2 dager 8.990 kr

Målrettet prosjektstyring

Målrettet prosjektstyring er en helhetlig fremgangsmåte for planlegging, organisering og oppfølging av prosjekter. Metoden er egnet for alle typer prosjekter: omstillingsprosjekter som krever adferdsendring, produktutviklingsprosjekter som fordrer kreativitet og store komplekse teknologiprosjekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 3 dager 9.800 kr

Leder i en virksomhet med prosjekter

Kurset er praktisk rettet, og lagt opp med forelesninger, individuelt arbeid/gruppearbeid og plenumsdiskusjoner. Konkrete oppgaver og problemstillinger fra arbeidsstedet brukes som verktøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo

Praktisk prosjektledelse (trinn 1)

Kurset er praktisk rettet, og forutsetter at deltakerne i løpet av kursperioden utarbeider ferdige planer for eget prosjekt. Kurset er lagt opp med forelesninger, individuelt arbeid/gruppearbeid og plenumsdiskusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 09.12.2015 3 dager 9.700 kr

Frokostseminar - Prosjekt som arbeidsform

Frokostseminar om gevinstrealisering er myntet på deg som har grunnleggende kunnskap i prosjektledelse og ønsker mer oppmerksomhet på uttak av gevinster fra prosjektet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag Gratis kr

Prosjektplan - PC-verktøy for planlegging og oppfølging av prosj.

Kurset gir opplæring i bruk av verktøyet prosjektplan, og er ikke et kurs i prosjektplanlegging. Vi forutsetter derfor at kursdeltakerne har kjennskap til vanlig prosjektmetodikk. Kurset gir opplæring i bruk av verktøyet Prosjektplan, og er ikke et kurs i prosjektplanlegging. Vi forutsetter derfo

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 2.900 kr

Usikkerhetsvurderinger

”Usikkerhet er differansen mellom den informasjon som er nødvendig for å ta en sikker beslutning og den tilgjengelige informasjon”, PS 2000, Norsk senter for prosjektledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 3.900 kr

Prosjektledelse spesialisering (trinn 2)

Vi tilbyr kurs i prosjektledelse spesialisering – trinn 2, over 2 samlinger. Utdanningen gir omfattende opplæring i planlegging, organisering, styring og personalledelse av prosjekter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 3 dager 16.000 kr

Fra idé til prosjekt

Kurset er lagt opp med forelesninger, plenumsdiskusjoner og noe individuelt arbeid/gruppearbeid. Deltakerne får arbeide med egne ideer og får veiledning fra kursleder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 1.500 kr

Prosjektlederen som leder

Kurset er lagt opp med forelesninger, plenumsdiskusjoner og noe individuelt arbeid / gruppearbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 2 dager

Nytte- /kostnadsvurderinger

Kurset er praktisk rettet, og lagt opp med forelesninger, individuelt arbeid/gruppearbeid og plenumsdiskusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag

Gevinstrealisering i prosjekter

Kurset viser hvordan virksomheten skal sikre gevinster fra prosjektene. Kurset varer én dag, og består av foredrag, individuelt arbeid/gruppearbeid og plenumsdiskusjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 3.900 kr

PRINCE 2 Foundation - sertifiseringskurs prosjektledelse

Vi tilbyr PRINCE 2 Foundation - sertifiseringskurs prosjektledelse. PRINCE 2 er den mest utbredte sertifiseringsordningen på prosjektledelse i verden. Metoden brukes av 20 000 organisasjoner og har mer enn 450 000 sertifiserte prosjektledere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 19.10.2015 3 dager 14.900 kr

Prosjektlederskolen

Få full kontroll i dine prosjekter og bli en profesjonell prosjektleder med Confex´ prosjektlederskole. Over 2 samlinger fordelt over 4 dager, får du en omfattende og grundig innføring i prosjektlederfaget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 22.10.2015 2 samlinger à 2 dager 20.995 kr

PRINCE2 Practitioner

Kurset gir deg en videregående forståelse for PRINCE2-metodikken og forbereder deg på sertifisering. Kurset og sertifiseringen krever at du allerede er sertifisert i PRINCE2 Foundation. Klasseromskurset gjennomføres over 2 dager, og det er Metiers erfarne PRINCE2-eksperter som er kursholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjerke 08.12.2015 2 dager 14.500 kr

Praktisk prosjektledelse

Vi tilbyr kurs i praktisk prosjektledelse, få full kontroll i din rolle som prosjektleder. Er du prosjektleder? Bli bedre på å lede, organisere, planlegge, gjennomføre og følge opp fremdriften i dine prosjekter med dette kurset i prosjektledelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 11.11.2015 2 dager 13.999 kr

Ny som prosjektleder

Kurset gir deg grunnteorien, praktiske verktøy og kunnskapen du trenger for å lede prosjekter på egenhånd. Kurset kombinerer teori, praktiske oppgaver og gruppearbeid, slik at du som deltaker skal få maksimalt utbytte av å delta.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 22.10.2015 2 dager 11.995 kr

PRINCE2 Foundation

Kurset gir deg en grunnleggende forståelse for PRINCE2-metodikken og forbereder deg på sertifisering. Du trenger ingen forkunnskaper for å melde deg på PRINCE2 Foundation. Klasseromskurset gjennomføres over 3 dager, og det er Metiers erfarne PRINCE2-eksperter som er kursholdere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bjerke 26.10.2015 3 dager 14.500 kr

Prosjektledelse og samarbeid

Vi tilbyr kurs i prosjektledelse og samarbeid. Seminaret fokuserer på suksessfaktorene bak godt prosjekt- og teamarbeid. Få nyttige tips og verktøy. Denne dagen tar for seg både de kritiske suksessfaktorene bak godt prosjektarbeid og de menneskelige relasjonene i en prosjektgruppe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum 25.11.2015 1 dag 4.995 kr

Prosjektkoordinering

Kontroll og oversikt er nøkkelen til suksess og god gjennomføring. En av de viktigste årsakene til at mange prosjekter mislykkes er mangelfull koordinering og kontroll. Som prosjektkoordinator har du ansvaret for å holde i mange tråder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 23.11.2015 2 dager 10.995 kr

ITIL videregående kurs - Release, Control and Validation (RCV)

Et Capability kurs som passer for deg som jobber med drift og teknisk, og som utvikler og implementerer operasjonelle prosesser og prosedyrer. Dette kurset gir deg en fordypning i Release, Control and Validation. Kurset gir 4 poeng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 4 dager 21.000 kr

ITIL videregående kurs - Service Transition (ST) -standard

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management, og gir deg en forståelse for konsepter, prosesser, funksjoner og aktiviteter som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 3 dager 16.000 kr

ITIL Simulering - Seeing is believing

Motivene for å innføre prosesser, rutiner og metoder er ønsket om høyere effektivitet, bedre kvalitet, mindre risiko og økt lønnsomhet. Dessverre blir dette ofte en teoretisk øvelse som har lite sammenheng med virkeligheten og bidrar snarere til forvirring mer enn felles forståelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 5.000 kr

ITIL videregående kurs - Service Strategy (SS)- standard

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management, og gir deg en forståelse av konsepter, prosesser, funksjoner og aktiviteter som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 3 dager 16.000 kr

Pureservice: Brukeropplæring

2 ganger i måneden har alle våre kunder mulighet til å være med på gratis opplæringskurs. Vi tilbyr også remote opplæring som før, for deg som ikke så enkelt kan komme til Oslo. Ta kontakt for å avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 13.10.2015 3 timer Gratis kr

ITIL videregående kurs - Service Strategy (SS)-blended training

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management, og gir deg en forståelse av konsepter, prosesser, funksjoner og aktiviteter som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 1,5 dag 13.500 kr

Pureservice: Administratorkurs

Kom på vårt endags kurs i Pureservice hvor du lærer å utnytte Pureservice bedre og dele kunnskap med andre, - få innføring i alle nye funksjoner og tillegg i Pureservice 2.4.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 20.10.2015 5 timer 3.800 kr

ITIL videregående kurs - Service Transition (ST) Blended Training

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management, og gir deg en forståelse for konsepter, prosesser, funksjoner og aktiviteter som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 1.5 dag 13.500 kr

ITIL Foundation

ITIL V3 er et globalt IT-rammeverk basert på best praksis, med intensjon om å bedre tilrettelegge for leveransen av IT-tjenester. Det meste i ITIL V2 er videreført og forbedret i V3. Alle prosessene er fortsatt representert men på en tydeligere, enklere og mer fullstendig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 3 dager 13.500 kr

ITIL videregående kurs - Service Operation (SO)-blended training

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management og sikrer at du forstår konseptet, prosessene, funksjonene og aktivitetene som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 1,5 dag 13.500 kr

ITIL videregående kurs - Service Design (SD)- standard

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management, og gir deg en forståelse konsepter, prosesser, funksjoner og aktiviteter som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 3 dager 16.000 kr

ITIL videregående kurs - Continual Service Improvement (CSI)

Fordypningskurs i Continual Service Improvement: gjenomgang av aktivitetene som inngår i CSI og styring av disse. Kurset forkuserer på scenario-basert læring, gjennom en kombinasjon av aktiviteter som oppgaver, case studier og rollespill.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 3 dager 16.000 kr

ITIL- Managing Across the Lifecycle (MALC)

Dette kurset er det avsluttende kurset innen ITIL v3 og gir deltagerne grunnlaget for å oppnå ITIL Expert sertifiseringen. På kurset oppsummeres kunnskapen fra Lifecycle og Capability kursene, og setter fokus på ferdigheter som kreves for å gjennomføre og håndtere tilpasning til Service Lifecycle.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 5 dager 23.000 kr

ITIL videregående kurs - Service Offerings and Agreements (SOA)

Et Capability kurs som passer for deg som jobber med drift og teknisk og som utvikler og implementerer operasjonelle prosesser og prosedyrer. Dette kurset gir deg en fordypning i Service Offerings and Agreements. Kurset gir 4 poeng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 4 dager 21.000 kr

ITIL videregående kurs - Operational Support og Analysis (OSA)

Et Capability kurs som passer for deg som jobber med drift og teknisk og som utvikler og implementere operasjonelle prosesser og prosedyrer. Dette kurset gir deg en fordypning i Operational Support og Analysis prosessene. Kurset gir 4 poeng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 4 dager 21.000 kr

ITIL videregående kurs - Service Operation (SO)-standard

Kurset tar for seg aktiviteter som sikrer god kvalitet innenfor IT Service Management og sikrer at du forstår konseptet, prosessene, funksjonene og aktivitetene som er involvert i livssyklusen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 3 dager 16.000 kr

ITIL videreg. kurs - Planning, Protection & Optimization (PPO)

Et Capability kurs som passer for deg som jobber med drift og teknisk og som utvikler og implementerer operasjonelle prosesser og prosedyrer. Dette kurset gir deg en fordypning i Planning, Protection og Optimization. Kurset gir 4 poeng.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen 4 dager 21.000 kr

HC575S HP Race to Results - Project Management Simulation

Can project management be fun? You bet! The HP Project Management Simulation demonstrates applying PMBOK® principles within the highly advanced and technology dependent world of motor racing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 5.500 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.