Pølsemakerkurs i Buskerud

Pølsemakeren foredler råvarene fra slaktet til mange forskjellige kjøttprodukter. Dette omfatter deiger, farser, mange forskjellige pølsesorter, posteier og forskjellige påleggsvarer som ruller, skinker og farsepålegg. Bacon og andre salte og røkte produkter samt spekemat og spekepølser hører også med blant varene som pølsemakeren lager.



Råvarekunnskap, reseptberegning og kalkulasjon er viktige områder som pølsemakeren må beherske i tillegg til kunnskaper om hygiene, lover og forskrifter som gjelder bransjen.

Fagbrev pølsemakerfaget - teori til fagprøven - virtuelt kurs

Vi tilbyr fagbrev i pølsemakerfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 03.09.2024 (+3) 100 timer (7 - 8 måneder)03.09.2024 (+3) 23.900 kr