Kurs i matsikkerhet og mattrygghet i Nordmarka

Her finner du en oversikt over kurs i matsikkerhet og mattrygghet der du bor.
Finn kurs innen HACCP, hygiene, allergener, matsvindel, mikrobiologi og renhold.

HACCP kurs / workshop

Vi tilbyr HACCP kurs / workshop.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 08.11.2017 2 dager08.11.2017 7.500 kr

Innføring i HACCP

Vi tilbyr innføringskurs i HACCP. HACCP er en internasjonal metode for å kartlegge og overvåke risiko i forbindelse med matproduksjon og frambud av mat. Hensikten med HACCP er å sikre mattryggheten og redusere risikoen for at noe går galt under tilberedning, oppbevaring, transport og frambud av mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 11.10.2017 1 dag11.10.2017 5.000 kr

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 timer

Sertifikat hygienekurs

Hjelp din virksomhet med gode hygienerutiner. Kurset gir bredere kunnskap om forebyggelse av mattrygghet og en innføring i bla. HACCP, IK-Mat og mikrobiologi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 399 kr

Allergenkalkulator - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i allergenkalkulator for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i hvordan man kan benytte VITAL 2.0 som et verktøy for å vurdere behovet for merking av «kan inneholde spor av [...] » på produkter. Det gis også en kort innføring i hva allergi og allergener er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Hygienisk design - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i hygienisk design for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere økt forståelse og kunnskap om prinsippene og kravene til hygienisk design for å sikre renhold, vedlikehold, kvalitet og mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Leverandørvurdering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i leverandørvurdering for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en innføring i grunnleggende elementer som bør være med i et system for vurdering av leverandører, og ulike verktøy og metoder for godkjenning og overvåking.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Merking av matemballasje - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i merking av matemballasje for bedrifter. Kurset vil gi deltagere innføring i de viktigste kravene i regelverket, samt en beste praksis tilnærming relatert til merking av mat og drikke. Vi kombinerer teori med enkle og praktiske oppgaver for å øke forståelsen for den enkelte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Praktisk allergenhåndtering - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i praktisk allergenhåndtering for bedrifter. Dette er et kurs hvor vi gjennom teori, diskusjoner og praktiske øvelser vil gi deltagere kunnskap om systematiske og faktabaserte verktøy, som kan redusere risiko for uønskede allergener i produktene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Renhold - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i renhold for bedrifter. Noen av dagens matskandaler skyldes svikt i grunnleggende rutiner. Renhold, vedlikehold og opplæring er grunnforutsetninger som må gis høy fokus og driftes godt for å sikre produksjon av trygg mat med riktig kvalitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Rotårsaksanalyse - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere verktøy for å utføre rotårsaksanalyser, og innføring av effektive teknikker som en del av en organisasjons kontinuerlige forbedringsarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

IK-Mat

Internkontroll Mat (IK-Mat) gir en grundig innføring i matsikkerhet og internkontrollreglene for arbeid med mat. Du lærer hvilke tiltak du må iverksette for å kunne tilberede og servere trygg mat og hvordan du skal gå frem for å utarbeide og følge en internkontrollforskrift for IK-mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 måneder på å ... 8.200 kr

Effektiv forebygging av matsvindel - bedriftsinternt

Matsvindel er en globalt voksende utfordring i næringsmiddelbransjen. Vi tilbyr nå et kurs som setter fokus på hvordan din virksomhet kan minimere svindel i leverandørkjedene og hvordan den kan håndteres hvis det allikevel dukker opp utfordringer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - bedriftsinternt

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture er standarden for produksjon av oppdrettsfisk. Kurset skal gi en helhetlig forståelse av standarden og oppdateres kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Revisjon av HACCP - systemer - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i revisjon av HACCP - systemer for bedrifter. HACCP-metodikk har blitt et sentralt verktøy for å styre risiko og sikre mattrygghet. Gjennomføring av revisjoner er sentralt for å påvise at HACCP-systemet er utarbeidet i henhold til Codex Alimentarus.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Rømming av fisk fra akvakulturanlegg - bedriftsinternt

Fisk som rømmer fra akvakulturanlegg utgjør en risiko som NYTEK standarden krever at oppdretter håndterer. Bli kjent med kravene i standarden og få praktisk erfaring med ulike verktøy for å identifisere og håndtere risiko, samt begrense rømming på oppdrettsanlegget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 dag Avtales kr

Galley Operations 3-Food handling, e-learning course

Food can carry disease and transfer it from one person to another as well as serve as a medium for growth of bacteria that may cause food poisoning. In MLC 2006 there are new requirements to the safe handling, preparation, and storage of food in ways that prevent foodborne diseases.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 minutter 550 eks mva kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.