Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.
Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen.
Enten du vil lære å pynte gulrotkake, pynte sjokoladekake, eller andre favoritter, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.
Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!
I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal.
Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Dette kurset viser deg hvordan du får et plantebasert kosthold. Du lærer hvordan du kutter ut kjøtt og spiser deg mett på grønnsaker. Du får en daglig guide via email som gradvis leder deg mot et mer plantebasert kosthold.
Vi tilbyr utdanning som sertifisert kostholdsveileder vegan kost som onlinekurs. Utdanningen gir deg i tillegg til sertifisert kostholdveileder vegan kost en yrkestittel som inneholder spesialkunnskap innen bærekraftig kostholdsveiledning med fokus på miljø og helse.
Vi tilbyr et praktisk og teoretisk mat- og ernæringskurs for SFO/AKS ansatte som bestillingskurs. Her får dere opplæring i hvordan dere setter sammen ernæringsriktige, økonomiske og smakfulle måltider for barna, tilpasset deres SFO (mtp. utstyr og ressurser).