Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.05.2024 1 dag16.05.2024 2.490 kr

Fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider

Vi tilbyr kurs i fermentering - surkål, kefir, surdeigsbrød, eplesider. Mye av maten vår er fermentert. Brød, melk, sjokolade, vin, spekepølser, surkål, yoghurt, ost, sylteagurk er bare noen forebilder av ting som (ofte) er fermentert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 01.11.2024 1 dag01.11.2024 2.490 kr

Fiskeretter med ferskvann- og saltvannsfisk

Tradisjonen i Norge var å spise mye fisk, og mye fersk vannsfisk. Per i dag er det ikke så mange som vet lengre hvilken ferskvannsfisk som kan spises, hvordan man graver fisk eller hvordan å lage gode fiskekaker. På dette kurset, skal vi i gang med å lage fiskeretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 29.11.2024 1 dag29.11.2024 2.490 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.08.2024 1 dag30.08.2024 2.490 kr

Gryteretter

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, gryter som putrer og ikke minst en fantastisk middag? De fleste av oss forbinder gryteretter med bestemødre, store kjeler på komfyren og glemte dufter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Hønsehold

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.05.2024 1 dag03.05.2024 2.490 kr

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.05.2024 1 dag03.05.2024 2.490 kr

Julemat

Vi hlder kurset julemat. Lær deg tradisjonell norsk julemat med spennende oppskrifter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.11.2024 1 dag15.11.2024 2.490 kr

Julepølser

Vi holder kuret julepølser. Lær å lage dine egne pølser!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.12.2024 1 dag13.12.2024 2.490 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.10.2024 1 dag18.10.2024 2.490 kr

Mat fra ville vekster

Vi tilbyr kurs i mat fra ville vekster. Dette kurset er nytt og vi er kjempespente over å kunne tilby det! Bli med på en dag med spede unge blader, flotte spiselige blomster og duftende nyskudd!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 08.06.2024 (+1) 1 dag08.06.2024 (+1) 2.490 kr

Norsk tapas

Dette kurset er ganske nytt og vi er kjempespennende over å kunne tilby det! Bli med på en ettermiddag med tapaslaging med norske råvarer med gourmetkokken vår, Karin, etterfulgt av en nydelig tapasmiddag!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 09.11.2024 1 dag09.11.2024 2.490 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.05.2024 1 dag24.05.2024 2.490 kr

Sauser og kraft

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.12.2024 1 dag06.12.2024 2.490 kr

Soppkurs - høstens skatter

Liker du sopp, men tør du ikke plukke mer enn kantarell, steinsopp og kanskje en håndfull til? Vil du lage mer spennende mat med sopp, lære å konservere dem på andre måter (soyasaus!) og bli inspirert til å dra på leting er nye sopp da er dette kurset noe for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.09.2024 (+1) 1 dag06.09.2024 (+1) 2.490 kr

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.04.2024 (+1) 1 dag26.04.2024 (+1) 2.490 kr

Vegetarmat

Vi tilbyr kurs om vegetarmat. Grønnsaker er digg! Hvem trenger kjøtt?! På dette kurset skal vi lage fantastiske retter med sesongens lokale grønnsaker. På kurset skal du lage mat. Vi lærer deg masse triks og gir deg masse tips om hvordan gjøre om sesongens grønnsaker til velsmakende måltider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 20.09.2024 1 dag20.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 27.09.2024 1 dag27.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.04.2024 1 dag19.04.2024 2.490 kr

Flatbrød med Margit Dale

Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Kakekurs: Lær å dekorere fine kaker

Enten du vil lære å pynte gulrotkake, pynte sjokoladekake, eller andre favoritter, så vil dette kurset perfekt for deg. I dette kakekurset på nett tar vi deg gjennom hele prosessen med å dekorere en kake.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 299 kr

Lefsebaking med Margit Dale

Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale

I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Soppkurs for begynnere

Vi tilbyr soppkurs for begynnere. Lurer du på hvilke sopp som er trygt å spise? Da er dette kurset for deg! Lær om forskjellige soppsorter sammen med Barb Lamprecht Wang. Du lærer litt teori i klasserommet og deretter går dere ut i skogen for å se, lukte og lære enda mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 kvelder 1900 kr

Bestillingskurs fermentering - for grupper, lag, foreninger m.m.

Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger m.m. Ta kontakt om du er interessert i kurs andre tider og steder. Jeg holder gjerne kurs og inspirasjons foredrag om fermentering i hele landet for grupper, lag, foreninger mm og online.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad Fra 1600 kr

Bestillingskurs/foredrag "Sortelistet villmat"

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smedstad Oslo, Smedstad 600 kr

Fermentering av ville vekster, til både mat og drikke - grupper

Vi tilbyr bestillingskurs/foredrag av "Fermentering av ville vekster, til både mat og drikke". Velkommen inn i en verden av mat som bobbler av livskraft og energi. Melkesyregjærende grønnsaker og andre gjærede/fermenterte produkter, laget hjemme på kjøkkenet, smaker vidunderlig godt!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 timer fra 800 kr

Mat av ville vekster - privet / grupper

Ville vekster, blomster og bær løfter maten opp i helt nye dimensjoner, det smaker vidunderlig og dette er virkelig lokalprodusert helse kost. Om vi ønsker oss en god helse så er dette mat vi bør inkludere i vårt kosthold – uansett hvilken type diett vi ellers følger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer Avtales kr

Fottur, El-sykkel og bading i Cinque Terre - mat og vinreise

En drømmeferie som kombinerer tre dager på el-sykkel i det duvende Toskanske kulturlandskapet med fotturer i pittoreske Cinque Terre.Med utgangspunkt i firestjerners hoteller sykler dere mellom middelalderbyer, vingårder og slott, før dere avslutter med noen rolige dager i vakre Cinque Terre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13 485 kr

Skreddersydde kurs/tur for grupper og firmaer

Skreddersydde turer for triatlon- og sykkelklubber, bedrifter, idrettslag, foreninger, og vennegjenger. Dere kan velge fritt fra menyen av eksisterende turer, eller vi kan lage en skreddersydd tur basert på dine preferanser og drømmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Sykkeltur i Piemonte - mat og vinreise

Vi arrangerer sykkeltur i Piemonte . En fortryllende rundreise med overnattinger på vingårder, villaer og flotte hoteller. Piemonte er en italiensk region som byr på noe av det ypperste i Europa hva gjelder kulturelle og kulinariske opplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13. 585 kr

Sykkeltur i Toscana rundt - mat og vinreise

Dette er en tur for deg som ikke nødvendigvis er en erfaren syklist, men likevel ikke er redd for å bli litt sliten. Om du er romantiker, mat- og vinelsker, eller kanskje en kombinasjon av begge, er Toscana en drømmedestinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager Fra 13.985 kr

Food - nettkurs

The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 360 kr

Mat - nettkurs

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 360 kr

Åssiden skole - temauke bedre mat - nettkurs

Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

Hybelmatkurs

Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkompis

På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkurs til SFO og barnehage

Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart bålmatkurs

Vi tilbyr smart bålmatkurs. Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart sushi

Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 08.05.2024 (+12) 4 timer08.05.2024 (+12) 1750 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.04.2024 (+13) 3 timer26.04.2024 (+13) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 3 timer 08.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.05.2024 3 timer 22.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 23.05.2024 3 timer 23.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 06.06.2024 3 timer 06.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 20.06.2024 3 timer 20.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 09.08.2024 3 timer 09.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.09.2024 3 timer 05.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 19.09.2024 3 timer 19.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 03.10.2024 3 timer 03.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 17.10.2024 3 timer 17.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 3 timer 01.11.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2024 3 timer 14.11.2024 1.750 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.04.2024 (+1) 27.04.2024 (+1) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.06.2024 15.06.2024 1.950 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 (+6) 07.06.2024 (+6) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 28.06.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 16.08.2024 16.08.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 06.09.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 05.10.2024 05.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 18.10.2024 18.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.11.2024 15.11.2024 1.950 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.05.2024 (+3) 4 timer22.05.2024 (+3) 2100 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+4) 4 timer08.05.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 21.06.2024 4 timer 21.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 23.08.2024 4 timer 23.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.09.2024 4 timer 20.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 4 timer 01.11.2024 2100 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 30.04.2024 (+12) 4 timer30.04.2024 (+12) 1.750 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.04.2024 (+9) 4 timer30.04.2024 (+9) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 24.05.2024 4 timer 24.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 30.05.2024 4 timer 30.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 4 timer 14.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 15.08.2024 4 timer 15.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 4 timer 06.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 4 timer 04.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 4 timer 25.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 08.11.2024 4 timer 08.11.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.12.2024 4 timer 20.12.2024 2100 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.04.2024 (+6) 4 timer23.04.2024 (+6) 1.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 23.04.2024 (+6) 3 timer23.04.2024 (+6) 2100 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2024 (+4) 4 timer20.04.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 4 timer 07.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 4 timer 28.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 27.09.2024 4 timer 27.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.11.2024 4 timer 07.11.2024 2100 kr
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 2100 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+9) 3 timer08.05.2024 (+9) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 28.05.2024 3 timer 28.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.06.2024 3 timer 11.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 3 timer 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.09.2024 3 timer 11.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 3 timer 04.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 3 timer 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 3 timer 25.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.11.2024 3 timer 13.11.2024 1.750 kr

Ost og Vin i Kombinasjon

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 01.06.2024 (+6) 3 time01.06.2024 (+6) 1245 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 06.05.2024 (+12) 06.05.2024 (+12) 1750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 19.04.2024 (+14) 3 timer19.04.2024 (+14) 1.750 kr

Riesling & Dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2024 (+12) 3 time20.04.2024 (+12)
Oslo, Grünerløkka 04.05.2024 3 time 04.05.2024
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 3 time 25.05.2024
Oslo, Grünerløkka 08.06.2024 3 time 08.06.2024
Oslo, Grünerløkka 22.06.2024 3 time 22.06.2024
Oslo, Grünerløkka 10.08.2024 3 time 10.08.2024
Oslo, Grünerløkka 07.09.2024 3 time 07.09.2024
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 3 time 28.09.2024
Oslo, Grünerløkka 19.10.2024 3 time 19.10.2024
Oslo, Grünerløkka 02.11.2024 3 time 02.11.2024
Oslo, Grünerløkka 16.11.2024 3 time 16.11.2024
Oslo, Grünerløkka 14.12.2024 3 time 14.12.2024
Oslo, Grünerløkka 21.12.2024 3 time 21.12.2024

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.05.2024 (+8) 21.05.2024 (+8) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 14.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.08.2024 13.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 27.08.2024 27.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 10.09.2024 10.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 24.09.2024 24.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.11.2024 05.11.2024 1.750 kr

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.05.2024 (+11) 16.05.2024 (+11)

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 08.05.2024 (+8) 3 timer08.05.2024 (+8) 1750 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Vi tilbyr 3 versjoner av to generasjoner, sushi, tacos og asiatiske smaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 (+5) 2 timer25.05.2024 (+5) 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 2 timer 25.05.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 24.04.2024 (+9) 3 timer24.04.2024 (+9) 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 15.05.2024 3 timer 15.05.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 04.06.2024 3 timer 04.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.06.2024 3 timer 25.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 14.08.2024 3 timer 14.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 28.08.2024 3 timer 28.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.09.2024 3 timer 12.09.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 09.10.2024 3 timer 09.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.10.2024 3 timer 22.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.11.2024 3 timer 12.11.2024 1500 kr

Vinkurs: Shades of rosé

Bli med på en vinsmaking og smak på en populær vinvariant elsket over hele verden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 04.05.2024 (+2) 3 timer04.05.2024 (+2) 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.05.2024 3 timer 25.05.2024 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.06.2024 3 timer 22.06.2024 1350 kr

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr

Sjømat-kveld

Vi fokus på SJØMAT, og er med på “sjømatfestivalen”, vi lagt opp til en eksklusiv sjømat-kveld i Kjøkkenet i Veita.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1,700 kr

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Matsopp

Vi i kjører spesialmatkurs med tema MATSOPP i samarbeid med Jim André Stene fra Trøndelag Sankeri. Jim holder kurs i all den spennende matsoppene vi har i de trønderske skogene. Her vil du lære de relevante kjennetegnene og litt historie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.600 kr

Temakurs - Vilt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>