Matkurs og kokkekurs i Gol

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Slaktekurs

Vi tilbyr slaktekurs. Det finnes mange måter å partere og dele et dyr. Om det er elg, rådyr, hjort eller rein er muskelgruppene og oppbyggingen den samme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Hovseter Oslo, Hovseter

Kokekurs

Velkommen til DU GODESTE matkurs. Her kan du lære enkle, gode komposisjoner du lett kan lykkes med, både til hverdags og til fest, gjennom rasjonelle tilberedningsmetoder og ved å finne fram til de balanserte og gode smakene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 timer 1.600 kr

Matkurs for barn sammen med en besteforelder, forelder, en voksen

Til disse kursene inviterer barnet med seg en forelder, besteforelder eller annen voksen, for sammen å lære noen enkle retter laget fra bunnen av, med gode, friske råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.200 kr

Basis Mat og vin i samspill

Lær og forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt. Overraskende enkle tommelfingerregler følger smaksprøver for samspillet mellom vin og mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 3 timer 1.395 kr

Gourmetaften i Oslo - Bedrifter og større grupper

Vinkurs og gourmetmiddag hos Norges beste restauranter Tjuvholmen Sjømagasin og Festningen Restaurant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1–½ timer / etter avtale 1.850 kr

Havets festbord - Bedrifter og større gruper

En kulinarisk aften på Tjuvholmen Sjømagasin. Store skalldyrfat, suppe av havets skatter og andre delikatesser bringes til bordet! Hvilke viner passer best til?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Tjuvholmen Oslo, Tjuvholmen 3 timer 1.850 kr

Vinkurs: Sommeliers Riedel - Bedrifter og større grupper

Kurset inkluderer 3 Sommeliers vinglass (verdi 3550.-) til odel og eie. Denne unike smakingen inneholder også foredrag og spesialkomponert meny på Festningen Restaurant.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Festningen Restaurant Oslo, Festningen Restaurant 1½ / etter avtale 3.500 kr

Fermentert mat og kombucha

I nyere tid har fermentert mat begynt å forsvinne fra kostholdet vårt. Sylteagurk og surkål lages nå med eddik i stedet for laktofermetering med salt.Vin, øl og ost pasteuriseres, og dermed drepes alle de gode bakteriene vi trenger for å opprettholde helsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag 1.595 kr

Levende mat som medisin: Sushi, lasagne & pizza

Middag er for mange etterhvert en utfordring hvis man ønsker å holde seg til et rawfood alternativ. Smoothie og salat kan fort føles kjedelig og ofte ønsker man at en rawfood middag skal gi litt mere “vomfylleffekt.”

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 4 timer 1.595 kr

Levende mat trinn 1 - Raw food detox juice, spirer og dressing

På kurset får du en innføring i juice og rawfood, og de grunnleggende prinsipper for å komme i gang med levende mat i hverdagen. Hovedfokuset er hvordan man på en enkel måte kan implementere juice og levende mat i kosten for å øke sitt daglige næringsinntak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag 1.595 kr

Levende mat trinn 2 - Melk, brød & pålegg

På dette kurset får du en innføring i levende mat som medisin fra lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 3 timer 1.595 kr

Rå sjokolade – Ren nytelse!

Hadde det ikke vært deilig å kunne lage og servere sjokolade og desserter uten hvitt sukker og melkeprodukter, som ikke bare er sunne, men også inneholder ingredienser som sammensatt tilsvarer et sunt og næringsrikt lite måltid?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag 1.595 kr

Boblende lunsj

Vi tilbyr kurs i boblende lunsj. I løpet av 2 - 3 timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis. Inkludert i prisen er 4 glass musserende vin. 1 glass til velkomst og 3 glass under matlaging og bespisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.03.2017 (+2) ca 3 timer11.03.2017 (+2) 1.500 kr

Fiske matkurs

Lær å lage fisk sammen med kokkene fra Kulinarisk Akademi. Her er du selv med og lager maten fra bunnen av sammen med inspirerende og engasjerte kokker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 21.03.2017 3 timer21.03.2017 1.900 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Lær hvordan du kan servere det perfekte grillmåltid til dine venner. Et deltagende kokkekurs der du lærer om direkte og indirekte grilling. Kulinarisk Akademis kokker tar for seg hvordan man griller alt fra sjømat,kjøtt og garnityrer til søte avslutninger på måltidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.05.2017 (+3) ca 4 timer23.05.2017 (+3) 1.900 kr

Grunnkurs i saus

Vi tilbyr grunnkurs i saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.02.2017 (+5) ca 3 timer17.02.2017 (+5) 1.250 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Vi tilbyr grunnkurs i tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.02.2017 (+2) ca 3 - 4 timer07.02.2017 (+2) 1.500 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 18.04.2017 ca 4 timer18.04.2017 1.900 kr

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.02.2017 3 timer21.02.2017 1.500 kr

Mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr kurs om mat og vin i kombinasjon. Hvorfor endrer matopplevelsen seg når samme meny serveres med ulike viner. På kjøkkenet kan vi trylle frem flotte retter basert på ferske og gode råvarer. Med litt kunnskap om grunnprinsippene rundt mat og vin i kombinasjon kan måltidet bli enda bedre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 23.02.2017 (+2) 3 timer23.02.2017 (+2) 1.775 kr

Matkurs - Biff og Bayer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 18.02.2017 (+3) 3 timer18.02.2017 (+3) 1.500 kr

Matkurs - To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.02.2017 (+2) 3 timer25.02.2017 (+2) 1.500 kr

Matkurs - Vær gjest i ditt eget selskap

Vi lærer deg hvordan du enkelt kan forberede ditt selskap og sørge for at gjennomføringen blir stressfri. Sammen forbereder vi en 3-retters middag for seks personer. Du får med deg saus og garnityrer hjem etter kurset, hovedråvarene handler du selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 01.02.2017 3 timer01.02.2017 1.250 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.02.2017 (+1) 3 dager23.02.2017 (+1) 6.900 kr

Ost og vinkurs

Vi tilbyr ost og vinkurs. Vil du lære om hvordan du kan heve smaken i både osten og vinen. Hvorfor blir den perfekte kombinasjonen en opplevelse helt utenom det vanlige.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.05.2017 2 timer03.05.2017 950 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 30.01.2017 (+1) ca 3 timer30.01.2017 (+1) 1.250 kr

Raske desserter

Vi tilbyr kurs i raske desserter. Vi lærer deg hvordan du enkelt kan lage gode desserter som passer til selskap eller hverdagskos. Vi viser og demonstrerer 4 ulike desserter og du som deltaker er med på tilberedningen av alle fire.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 28.02.2017 (+1) ca 3 timer28.02.2017 (+1) 1.250 kr

Sauseskolen del 2

I del 2 av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom 5 ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene. I løpet av 3 timer er du selv med og lager sausene og lærer teknikken bak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 05.04.2017 ca 3 1/2 timer05.04.2017 1.250 kr

Sjokolade og vin i kombinasjon

Vi tilbyr kurs i sjokolade og vin i kombinasjon. Å velge vin til sjokolade betraktes av mange som en håpløst vanskelig oppgave. Sjokolade beskrives som både smaksrik, fet, søt og bitter, alle utfordrende egenskaper å pare med en vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 14.02.2017 2 timer14.02.2017 995 kr

Sjømat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurs i sjømat og vin i kombinasjon. Kulinarisk Akademis dyktige kokker og vinkelnere gir deg en innføring i hvordan du best kombinerer sjømat og vin gjennom et demonstrasjonskurs på 3 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 03.02.2017 3 timer03.02.2017 1.900 kr

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Du lærer hvordan man lykkes med sushi på en inspirerende, lett fattelig og instruktiv måte. Gjennom 3 timer får man innblikk i sushiens verden. Avslutningsvis nytes sushi laget på kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.04.2017 ca 3 timer29.04.2017 1.500 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vinter

Vi tilbyr matkurs med 4 årstider. Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vinterens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 24.01.2017 (+1) 4 timer24.01.2017 (+1) 1.900 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vår

Vi tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vårens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene. April, siste måned med R i navnet og vi henter opp alt det beste fra havet. Vi tar i tillegg for oss tradisjonell vårmat som lam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 04.04.2017 ca 4 timer04.04.2017 1.900 kr

Bakekurs

Kurset går over en dag, og er basert på vanlig kjøkkenutstyr. Vi kommer også til å få bakt litt i vedfyrt steinovn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 7 timer 1.500 kr

Fisk & skalldyr kurs

Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 06.02.2017 4 timer06.02.2017 1.295 kr

Grillkurs

Å grille er en perfekt måte tilbringe en hyggelig sommerkveld med gode venner. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.03.2017 4 timer25.03.2017 1.295 kr

Italiensk matkurs

Det er alltid selve råvaren som spiller hovedrollen i en italiensk rett. Pynt og fjas på maten finner man ikke. Man legger ikke «ein liten persilledusk på toppen» i Italia. Det vil jo ødelegge smaken helt. Her snakker vi kultur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Eviva España (spansk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Høstens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Julens meny (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La belle vie en France (Fransk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La belle vie en France, Fransk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - La Dolce Vita (Italiensk meny)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - La Dolce Vita, Italiensk meny. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat)

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjell og vidde (norsk mat). Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaken av fjord og skog. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Matkurs for bedrifter - Smaker fra havet

Vi tilbyr matkurs for bedrifter - Smaker fra havet. Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo Avtales kr

Pizzakurs

Lær å lage italienske pizza av en danske og nordmann med kartofler og kokte poteter i blodet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sous vide-kurs

Sous vide er en sublim metode for tilberedning av mat. Teknikken med å vakuumere en råvare og tilberede den i et vannbad gir guddommelige smaksopplevelser. Bruker man Sous vide-metoden riktig, vil tørr smakløs fisk, overstekt hard biff og vasne grønnsaker kun være vage minner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Sushi kurs

Sushi er «vanskelig lett» å lage. Mange tror det handler om å ikke koke eller steke fisken». Men på vårt sushikurs kan deltageren lære hvordan man tilbereder «toppinger» som både kokt, stekt eller fritert. På kurset tilberedes sushi med både fisk, kjøtt, egg og grønnsaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Nordre Aker Oslo, Nordre Aker 4 timer 1.295 kr

Tapas kurs

Vi tilbyr Tapaskurs. Et utvalg retter som er enkle å lage, enkle å servere og ennå enklere å spise. Det smaker jo så godt, som regel finnes noe godt i et glass ved siden av også.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Thaimat kurs

Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper. Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Vin & matkurs

God vin, god mat og gode historier kan oppleves på matkurs.no. Vår vinmann John Henrik Schreiner kan vin. Han kan mat. Dessuten behersker John kunsten å fortelle historier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 04.02.2017 4 timer04.02.2017 1.295 kr

Italiensk matkurs 1 - Farsert kyllingbryst, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med farsert kyllingbryst. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 2 - Lammefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med lammefile. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 800 pr pers kr

Italiensk matkurs 3 - Helstekt indrefilet, minimum 10 personer

Vi tilbyr matkurs i italiensk kokkekunst med helstekt indrefilet. Våre kurs gir det et innblikk i det middelhavskjøkkenet og det unike ved dette kostholdet. På vårt kjøkken vil du lære å trylle frem italienske fristelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 800 pr pers kr

Italiensk Pizza-kurs - minimum 12 personer

Du slutter med frossenpizza etter å ha lært å lage italiensk pizza hos oss. I løpet av kurset vil du lære om deigen, ingrediensene og ovns baking av verdens mest berømte rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 3 timer 600 pr pers kr

Olivenoljekurs - minimum 10 personer

Vi tilbyr olivenoljekurs. Olivenolje står sentralt i det Italienske kjøkken og på dette kurset skal du lære om produksjon og klassifisering av gode olivenoljer. Vi smaker oss frem til olivenolje av ypperste kvalitet og får samtidig råd og tips om hvordan disse produktene brukes.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 750 pr pers kr

Pastakurs - minimum 12 personer

Er pasta din store lidenskap, er dette kurset for deg. Pasta er et av grunnelementene i det Italienske kjøkken. På kurset lager du pasta fra grunnen av i flere varianter og med forskjellige sauser. Vi presenterer også en annen klassisk italiensk primo piatto: Risotto med sort trøffel.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet ca 2 1/2 time 600 pr pers kr

Raw Food for alle - Minimum 4 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 4 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 4 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 4 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 4 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 dager fra 5.000 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.