Matkurs og kokkekurs

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Den beste babymaten - online

Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 350 kr

Fermentert mat og drikke - online

Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Fiks tarmen og resten fikser seg selv - online

Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen

Vi tilbyr foredrag om hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen. På hvilken måte påvirker vaksiner, antibiotika og sprøytemidler kroppen vår? Mikroorganismene i tarmen vår, vårt indre økosystem, påvirkes av alt vi får i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Karmøy Karmøy 1 kveld 600 kr

Julebakst med surdeig - online

Vi tilbyr onlinekurs om julebakst med surdeig. Det er tid for julebaking – med surdeig! Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye, også julebaksten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Julens beste godteri og snacks - onlinekurs

Vi tilbyr onlinekurs om julens beste godteri og snacks. Julen kommer fortere enn du aner, og hva er vel bedre enn å møte den med det beste julegodtet? Bli med på kurs der du fyller opp med julens godteri og snacks fra eget kjøkken!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Kraftkokekurs - online

Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke. Lære å lage sprudlende vannkefir og kombucha, sunne festdrikker som er gode for magen. Du får tilsendt kulturer i posten slik at du kommer raskt i gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Hybelmatkurs

Nå tilbyr vi i Unge Kokker nemlig spennende og smakfulle hybelmatkurs, skreddersydd for deg mellom 13 og 20 år. Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkompis

På kurset lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Matkurs til SFO og barnehage

Vi tilbyr matkurs til SFO og barnehage. Her lærer du om matglede, grunnleggende matkunnskap, hvor enkelt menyplanlegging er og hvorfor dette er viktig for fysiske og psykiske helse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart bålmatkurs

Vi tilbyr smart bålmatkurs. Her lærer du hvordan du enkelt kan lage sunne og smaksrike retter på bålet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Smart sushi

Vi tilbyr smart sushikurs. Sushi er digg! Ønsker du å lære noe nytt og kreativt? Vil du imponere venneflokken, foreldrene eller kjæresten med kokkeferdighetene dine? Da er dette kurset for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim Ta kontakt kr

Feltkontroll av hjorteviltkjøtt

Vi tilbyr kurs i feltkontroll av hjorteviltkjøtt. Skogkurs har utviklet bransjestandard og et kursopplegg med tilslutning av Mattilsynet. I henhold til de nye forskriftene, skal Mattilsynet vurdere og gi sin tilslutning til opplegget for opplæring av feltkontrollører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aure Aure 1 dag 1.950 kr
Flå Flå 1 dag 2.250 kr
Gjøvik Gjøvik 1 dag 2.250 kr
Overhalla Overhalla 1 dag 1.950 kr
Rana / Mo i Rana Rana / Mo i Rana 1 dag 1.950 kr
Siljan Siljan 1 dag 2.250 kr
Tromsø Tromsø 1 dag 2.250 kr
Trondheim Trondheim 1 dag 1.950 kr

Foredling av hjorteviltkjøtt

Vi tilbyr kurs om foredling av hjorteviltkjøtt. Kurset arrangeres regionvis over 15 timer på to dager: Første dag fokuserer på etablering og drift av småskala foredlingsanlegg. Andre dag tar for seg praktisk nedskjæring av hjortevilt for salg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aure Aure 2 dager 4.000 kr

Amaroneprovning med ost & charkbricka

Vi erbjuder kurser i Amaroneprovning med ost & charkbricka. Den här fredagen smakar vi på noga utvalda Amarone viner! Smaken på Amarone är typiskt fyllig med härliga toner av packad mörk frukt, russin och choklad med lång och stor eftersmak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 17.05.2024 2 timer17.05.2024 780 kr

Baroloprovning med aperitivo

Vi erbjuder kurser i Baroloprovning med aperitivo. Den här fredagen smakar vi på noggrant utvalda viner från en av Italiens allra finaste regioner, Piemonte! Under kvällen får ni smaka på flera viner från småskaliga producenter av just Barolo, alla med sin egen karaktär.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 10.05.2024 2 timer10.05.2024 780 kr

Bubbelprovning med ost & charkbricka

Vi erbjuder kurser i Bubbelprovning med ost & charkbricka. Vi smakar oss igenom det bästa som Italien har att erbjuda när det det gäller mousserande- som på en bubbelresa genom Italien ni sent kommer att glömma!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 03.05.2024 (+1) 2 timer03.05.2024 (+1) 780 kr

Grönsaker i fokus

Vi erbjuder kurset grönsaker i fokus. Vill du ha inspiration till att laga mer vegetariskt men vill behålla kött och fisk? Här är matkursen för dig, lär dig att laga gröna rätter som i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.390 kr

Italiensk glasskurs - Gelato

Vi erbjuder kurser i Italiensk glasskurs - Gelato! Älskar du också italiensk glass? Vi lär ut våra knep för att få till den där mjuka, lena konsistensen som kännetecknar en äkta gelato. Det är inte svårt att älska Gelato med sina rena smaker och lena, krämiga konsistens.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 20.04.2024 (+5) 1 dag20.04.2024 (+5) 1.390 kr

Matresa genom Italien

Vi erbjuder kurset Matresa genom Italien. Under tre matlagningsträffar reser vi genom landet och smakar oss igenom skillnaderna mellan maträtter från norra, mellersta och södra Italien

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 2.180 kr

Pasta fresca - baka din egen pasta

Vi erbjuder kurset Pasta fresca - baka din egen pasta. Lär dig baka egen färsk pasta! Även om det nu finns mycket bra färdig färsk pasta att köpa så förblir italienarnas egen hemlagade pasta en stående favorit i köket. För visst är pasta en ren njutning?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.390 kr

Pizza och focaccia

Vi erbjuder kurset Pizza och focaccia!. Lär dig baka italiensk, traditionell pizza och focaccia! Resultat blir enastående trots att man inte har någon pizzaugn! Få rätter är så allsidiga som pizza och finns det något annat som är lika gott för både magen och själen?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 01.05.2024 (+1) 3 1/2 time01.05.2024 (+1) 1.390 kr

Vardagsmat - italienskt hela veckan

Vi erbjuder Vardagsmat - italienskt hela veckan. Tänk italienskt, så blir vardagens matlagning mycket enklare - och godare!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 1 kveld 1.390 kr

Vegansk all'Italiana

Vi erbjuder vegansk all´Italiana. Är du vegan och trött på sojakorv? Eller har du bara bestämt dig för att äta mer grön mat? Kom till oss och lär dig laga vegansk mat som man gör det i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 22.04.2024 1 kveld22.04.2024 1.390 kr

Vinresan genom Italien – 2 tillfällen

Vi erbjuder kurser i Vinresan genom Italien – 2 tillfällen. Med hjälp av noggrant utvalda viner från Italiens alla håll och kanter tar vi med er på en Vinresa genom Italien. Under två kvällar rör vi oss från norr till söder för att smaka på Italien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 2 timer 1,470 kr

Asiatiske smaker

Kurset er et deltakende kokkekurs som tar for seg teoretiske prinsipper fra det asiatiske kjøkken. Deltakerne blir veiledet gjennom kveldens meny som blant annet består av bla. Jianbing med and, spareribs og Tod mun pla(thai fiskekake).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 08.05.2024 (+12) 4 timer08.05.2024 (+12) 1750 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.04.2024 (+13) 3 timer26.04.2024 (+13) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 3 timer 08.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.05.2024 3 timer 22.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 23.05.2024 3 timer 23.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 06.06.2024 3 timer 06.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 20.06.2024 3 timer 20.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 09.08.2024 3 timer 09.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.09.2024 3 timer 05.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 19.09.2024 3 timer 19.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 03.10.2024 3 timer 03.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 17.10.2024 3 timer 17.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 3 timer 01.11.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2024 3 timer 14.11.2024 1.750 kr

Boblende lunsj

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og musserende vin i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. På dette kurset får du lærdom om mat og musserende vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 27.04.2024 (+1) 27.04.2024 (+1) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.06.2024 15.06.2024 1.950 kr

Boblende middag

Et kurs for de som ønsker å lære om mat og bobler i kombinasjon. Dette er et kokkekurs som passer perfekt for deg og dine venner. I løpet av to til tre timer får man en innføring i musserende vin og lager forskjellige småretter som man spiser underveis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 (+6) 07.06.2024 (+6) 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 28.06.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 16.08.2024 16.08.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 06.09.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 05.10.2024 05.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 18.10.2024 18.10.2024 1.950 kr
Oslo, Grünerløkka 15.11.2024 15.11.2024 1.950 kr

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.05.2024 (+3) 4 timer22.05.2024 (+3) 2100 kr

Fransk mat og vin i kombinasjon

Vi tilbyr matkurset fransk mat og vin i kombinasjon. Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk fransk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+4) 4 timer08.05.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 21.06.2024 4 timer 21.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 23.08.2024 4 timer 23.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.09.2024 4 timer 20.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 4 timer 01.11.2024 2100 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 30.04.2024 (+12) 4 timer30.04.2024 (+12) 1.750 kr

Italiensk mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden inviterer vi til en kveld fylt med fantastisk italiensk mat og vin. Dere vil lære mer om mat og vin i kombinasjon, hva som fungerer og hvorfor fra våre meget kompetente og engasjerte kokker og vinkelnere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.04.2024 (+9) 4 timer30.04.2024 (+9) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 24.05.2024 4 timer 24.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 30.05.2024 4 timer 30.05.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 4 timer 14.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 15.08.2024 4 timer 15.08.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 06.09.2024 4 timer 06.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 4 timer 04.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 4 timer 25.10.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 08.11.2024 4 timer 08.11.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 20.12.2024 4 timer 20.12.2024 2100 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.04.2024 (+6) 4 timer23.04.2024 (+6) 1.750 kr

Kjøttkurs

På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt. Kurset lærer deg alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 23.04.2024 (+6) 3 timer23.04.2024 (+6) 2100 kr

Mat og vin i kombinasjon

Denne kvelden vil du lære om mat og vin i kombinasjon. Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2024 (+4) 4 timer20.04.2024 (+4) 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.06.2024 4 timer 07.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 28.06.2024 4 timer 28.06.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 27.09.2024 4 timer 27.09.2024 2100 kr
Oslo, Grünerløkka 07.11.2024 4 timer 07.11.2024 2100 kr
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 2100 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 (+9) 3 timer08.05.2024 (+9) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 28.05.2024 3 timer 28.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.06.2024 3 timer 11.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 3 timer 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.09.2024 3 timer 11.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 3 timer 04.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 3 timer 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 3 timer 25.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.11.2024 3 timer 13.11.2024 1.750 kr

Ost og Vin i Kombinasjon

Vår vinkelner og ostekjenner gir dere en innføring i produksjon og modning av ost, og i prinsippene rundt ost og vin i kombinasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 01.06.2024 (+6) 3 time01.06.2024 (+6) 1245 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 06.05.2024 (+12) 06.05.2024 (+12) 1750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 19.04.2024 (+14) 3 timer19.04.2024 (+14) 1.750 kr

Riesling & Dimsum

Bli med på en smakfull reise basert på det kantonesiske kjøkken og smak på den allsidige og aromatiske druesorten Riesling

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.04.2024 (+12) 3 time20.04.2024 (+12)
Oslo, Grünerløkka 04.05.2024 3 time 04.05.2024
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 3 time 25.05.2024
Oslo, Grünerløkka 08.06.2024 3 time 08.06.2024
Oslo, Grünerløkka 22.06.2024 3 time 22.06.2024
Oslo, Grünerløkka 10.08.2024 3 time 10.08.2024
Oslo, Grünerløkka 07.09.2024 3 time 07.09.2024
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 3 time 28.09.2024
Oslo, Grünerløkka 19.10.2024 3 time 19.10.2024
Oslo, Grünerløkka 02.11.2024 3 time 02.11.2024
Oslo, Grünerløkka 16.11.2024 3 time 16.11.2024
Oslo, Grünerløkka 14.12.2024 3 time 14.12.2024
Oslo, Grünerløkka 21.12.2024 3 time 21.12.2024

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 21.05.2024 (+8) 21.05.2024 (+8) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 14.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.08.2024 13.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 27.08.2024 27.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 10.09.2024 10.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 24.09.2024 24.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.11.2024 05.11.2024 1.750 kr

Spanske Smaker

Vi begynner med å se litt på filosofien bak spansk matlaging og kveldens meny! På dette kurset jobber vi med retter og teknikker som har fått signaturstatus i Spansk mat som: Escabeche, grillet lam, bønnestuing og baskisk ostekake, for å neve noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 16.05.2024 (+11) 16.05.2024 (+11)

Sushikurs

Vi tilbyr sushikurs. Kulinarisk Akademis kokebok, Sushi på Norsk, er en rettesnor for den som ønsker å lage sushi hjemme. Vil du lære mer om å lage sushi selv, kom til oss i Mathallen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vulkan Oslo, Vulkan 08.05.2024 (+8) 3 timer08.05.2024 (+8) 1750 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Vi tilbyr 3 versjoner av to generasjoner, sushi, tacos og asiatiske smaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 (+5) 2 timer25.05.2024 (+5) 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 2 timer 25.05.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 24.04.2024 (+9) 3 timer24.04.2024 (+9) 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 15.05.2024 3 timer 15.05.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 04.06.2024 3 timer 04.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.06.2024 3 timer 25.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 14.08.2024 3 timer 14.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 28.08.2024 3 timer 28.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.09.2024 3 timer 12.09.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 09.10.2024 3 timer 09.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.10.2024 3 timer 22.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.11.2024 3 timer 12.11.2024 1500 kr

Vinkurs: Shades of rosé

Bli med på en vinsmaking og smak på en populær vinvariant elsket over hele verden!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 04.05.2024 (+2) 3 timer04.05.2024 (+2) 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.05.2024 3 timer 25.05.2024 1350 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.06.2024 3 timer 22.06.2024 1350 kr

Matlagingskurs på hjemmebane

Vi tilbyr matlagingskurs på hjemmebane. Rent a Chef innbærer at kokk/kursholder kommer til deg. Du og dine gjester får lære litt mer om plante-basert mat og er delaktige i selve matlagingen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, og Omegn Oslo, og Omegn Fra 7000 kr

Raw Food for alle - Minimum 3 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 3 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 3 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 3 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Kristiansand Kristiansand 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Skien Skien 2 dager fra 7.000 kr
Stavanger Stavanger 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 7.000 kr
Oslo Oslo 2 dager fra 7.000 kr
Trondheim Trondheim 2 dager fra 7.000 kr

Vin og dessert kurs

Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 450 pr person kr

Vin og dessert kurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vin og matkurs

Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 1 - 3 timer 1.300 pr pers kr

Vin og matkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr innholdsrike og spennende vin og matkurs hvor både vin og mat er inkludert! Mat og vin hører sammen, men det å velge riktig vin til kan være en utfordring - vi kan hjelpe!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 timer Avtales kr

Vin og ost

Vi tilbyr kurs om vin og ost. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner fra 300 pr pers kr

Vin og ost - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om vin og ost for bedrifter. Vin og ost er alltid en klassiker, og her er mulighetene mange.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Vinkurs: Vin og Tapas

Vi tilbyr kurs i vin og tapas. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Stovner Oslo, Stovner 350 pr person kr

Vinkurs: Vin og Tapas - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i vin og tapas for bedrifter. Med tapas kan man lage mange ulike vin og matkombinasjoner. Dette er kurset for deg som vil prøve mye forskjellig på en gang!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Lær deg permakultur for hagebruk

Lær deg permakultur for hagebruk. Besøk oss for å oppleve kunst, aktiviteter og steminingen på gården, men får du det ikke til så kan du kjøpe her. Sikre deg en morsom og kreativ sommer med et kurs på Eker gård. Maleri - Mosaikk - Hage - Ville vekster

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 15.06.2024 (+1) 1 dag15.06.2024 (+1) 950 kr

Spis mat fra naturen

Lær å spise det du finner i naturen. Vi har glemt det meste av hva vi viste om å spise det vi kunne finne i naturen. Oppdag spennende smaker og muligheter i det som finnes i grøftekanten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Øystre Slidre Øystre Slidre 16.06.2024 (+1) 1 dag16.06.2024 (+1) 950 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>