Matkurs og kokkekurs i Bergen

Lurer du ofte på hva du skal ha til middag? Det blir kanskje litt ensformig? Du trenger ikke være gourmetkokk for å lage gourmetmat.. Meld deg på et matkurs og lær å lage varierte og smakfulle middager.

Raw Food for alle - Minimum 4 personer - Hjemme hos deg

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food for nysgjerrige - Minimum 4 personer - hjemme hos deg

Raw food er rett og slett rå mat. Gjennom å tilberede maten så skånsomt som mulig, uten varmebehandling, så får du frem mange viktige næringsstoffer som vi ellers går glipp av.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Gluten- og sukkerfri bakeglede - Minimum 4 personer

Flere og flere opplever fordeler med og unnvike gluten og sukker. Når vi baker så beholder vi gleden ved å nyte fantastiske kaker, gode brød og deilige kjeks, men uten der-på-føelsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food Grønn kokekunst - Minimum 4 personer - hjemme hos deg

Å spise vegetar gjør vi av forskjellige grunner: for bedre helse, for dyrene, for miljøet, for det det er billigere. Men ikke minst fordi grønnsaker kan smake så fantastisk godt. På våre kokekurs lærer du å lage vegetariske retter som et alternativ til og/eller komplement til tradisjonell norsk kost

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Raw Food, dehydrator og superfoods - Minimum 4 personer

På våre matlagningskurs lærer vi om «raw food», som er tilberedning av frukt, grønnsaker, nøtter og frø uten varmebehandlig- altså rå mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

RawFood til hverdag og fest

Vi tilbyr matkurs i RawFood til hverdag og fest. Bli med på et 2-dagers matkurs der vi viser deg hvordan frukt, grønt, nøtter og oljer kan bli til luksuriøse retter, smakfullt, morsomt og variert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager fra 5.000 kr

Kokk for en dag - lær å kokkelere av søtt+salt

Det har siden oppstarten ofte blitt etterspurt matkurs hvor gjestene kan delta i matlagingen, etter 6 år kan vi endelig invitere gjester inn til oss selv. Vi har bygget et moderne kjøkken som inspirerer til kreativitet og nytenkning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 6 timer 1.595 kr

Matkurs - Barn - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat skal ikke være forbeholdt forretningsfolk og voksne mennesker på restaurant. Vi brenner for å formidle vår kjærlighet til barn og har derfor utviklet et konsept der vi kommer ut og lager mat sammen med barn i barnehager og på skoler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kollegaer - lær å kokkelere av søtt+salt

Ønsker du å gjøre noe annerledes sammen med kollegaene dine? Da kan et matkurs for kollegaer hos Søtt+Salt være en avslappende og sammensveisende aktivitet. I vårt kjøkken blir dere utfordret til å både samarbeide og konkurrere. Målet er å lage deres eget måltid – med litt hjelp fra oss ,-)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for kunder - lær å kokkelere av søtt+salt

Jo flere kokker, jo mere søl. Jo flere kokker, jo mere gøy. Har du lyst til å invitere til et annerledes, lærerikt og inspirerende kundearrangement? La oss stå for det hele – vi lover deg en dag både du og kundene dine sent vil glemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Matkurs for venner - lær å kokkelere av søtt+salt

God mat forlenger gode vennskap og skaper nye. Nå inviterer Søtt+Salt til matkurs for venner i Skostredet eller i vårt kjøkken i Gabriel Tischendorfsvei 16. Her lærer dere å lage mat sammen – før dere sammen spiser maten dere har laget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Nesten kokk for en dag! fisk & skalldyr

Søtt + Salt matkurs, eller “Nesten kokk for en dag” som vi kaller det, er en matopplevelse av de sjeldne. Du får se og smake, men ikke røre. Vi kokkelerer og forteller hemmelighetene, mens dere sitter rundt kjøkkenet og observerer og stiller spørsmål.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 4 timer 1.295 kr

Kokkekurs - bedriftsinternt

Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.200 pr person kr

Start med sjokolade

Vi tilbyr kurset start med sjokolade. Et viktig startkurs for både hobbykokker og kokker med fagbrev. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3,5 timer 750 kr

Kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Fiskeprodukter fra sertifiserte oppdrettsanlegg kan bruke ASCs miljømerke på sin matemballasje etter at de har inngått avtale om dette med ASC. Det viser forbrukere at matvaren er produsert på en ansvarlig måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 8.600 kr

Vin & Mat - Grunnkurs - Alle kurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Dessert - Grunnkurs

Lær å velge riktige viner til rett måltid lærer du her igjennom å følge oppskrifter og vinvalgbegrunnelser. Lær om samspillet mellom vin og mat på en enkelt måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Fisk - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Kjøtt - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Klassiske retter - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Ost - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Vin & Mat - Vin & Skalldyr - Grunnkurs

Lær å forstå hvordan man velger mat til vin eller omvendt.Steg for steg lærdom for hvordan vin og mat kan matche. 6 ulike kursretninger med 45 oppskrifter og beskrivende vinvalg er øvingsoppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 år 95 kr

Cellesalt, melk og gluten - nettkurs

Vi tilbyr foredrag med ernæringsveileder og homeopat Kirsti Johanne Longva om bruk av mel, melk og cellesalt. Cellesalter er sammensatt av en rekke ulike mineraler kroppen trenger. Man kan finne noen av de samme mineralene i diverse tilskudd man kan kjøpe på helsekosten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 299 kr

Food - nettkurs

The human body, the world´s finest and most complex machinery, what fuel do you feed it? Therapists and researchers have for a long time seen the connection between what people eat and their well-being.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 360 kr

Mat - nettkurs

Se de utrolige historiene fra mennesker som har opplevd at endret kosthold kan gi et nytt energirikt liv! Vi vet alle at bilmotoren må ha riktig bensinblanding og olje. Du ville aldri finne på å fylle diesel på en bensinmotor.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 360 kr

Åssiden skole - temauke bedre mat - nettkurs

Dette er en reportase fra Åssiden skole i Drammen, som handler om initiativet FAU ved skolen tok høsten 2009. Med en velvillig skoleledelse fikk FAU og øvrige medarbeidere gjennomført et storstilt skolefrokost-prosjekt til alle 350 elever ved 1-7 klasse på grunnskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 måneder 250 kr

Cakepops til jul - nettkurs

Julen er her, og vi lager våre cakepops som Rudolf! Steg for steg vil han tre frem, og Anne Brith viser deg alle triksene til en velsmakende og pen cakepop. Basisen i dette julekurset kan du bruke senere, for denne baksten kan varieres i det uendelige!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekake - nettkurs

Det dufter av deilig krydderkake når du i dette kurset skal lage julekake formet som et juletre. Anne Brith tar deg med steg for steg gjennom alt fra å lage deigen, til laging av pynten vi pynter juletreet med. Frist familie og venner med de herlige duftene, og bli med å lage juletrekake du også!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julekonfekt - nettkurs

Anne Brith viser deg gjennom tydelige forklarte steg, hvordan du kan lage din egen fylte konfekt, slik at du også kan imponere med hjemmelaget konfekt til jul! Vi fyller med deilig salt karamell i vår julekonfekt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 99 kr

Julens 7 moderne slag - nettkurs

Vi tilbyr kakekurs i Julens 7 moderne slag. Franske Makroner med sjokoladefyll, Juletrekake laget på krydderkake, Brune Pinner , Pepperkaker i flere varianter, Fylt konfekt med salt karamell , Pikekyss dyppet i sjokolade , Cakepops pyntet som Rudolf.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 509 kr

Julens Brune Pinner - nettkurs

Dette er en av de absolutte bestselgerne til jul i konditoriet. Steg for steg viser Anne Brith deg hvordan du lager disse deilige brune pinnene. Vær forberedt på besøk på kjøkkenet, når duften begynner å spre seg utover i hjemmet!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Franske Makroner - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lære å bake Julens Franske Makroner. På kurset lærer du hemmelighetene bak de perfekte franske makroner gjennom steg for steg beskrivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Perfekte Pepperkaker - nettkurs

Julens kansje mest bakte slag er pepperkaker. Anne Brith deler sin egen herlige oppskrift, og viser seg steg for steg hvordan du lager de perfekte pepperkaker! Det beste med pepperkakene er kanskje det at det kun er fantasien som setter grenser for hva du kan pynte dem med og bruke dem til!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Julens Pikekyss - nettkurs

Søte, herlige, luftige pikekyss! Hva er egentlig hemmeligheten bak en perfekt marengs? Du får tipsene og triksene i dette kurset, gjennom steg for steg beskrivelser av Anne Brith fra Villa Perlesukker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 199 kr

Å lage den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i slik lager du den perfekte sjokoladekaken med marsipanlokk! I dette kakekurset vil du lære å lage en smakfull og saftig sjokoladekake, med fyldig sjokoladekrem og marsipanlokk med perle- og blomsterpynt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 499 kr

 |  1 2   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.