Lederkurs og lederutvikling

I kategorien lederkurs og lederutvikling finner du kurs for ledere over hele landet. Alle vet at god ledelse er avgjørende for en velfungerende virksomhet. Temaene og valgmulighetene for slike kurs er derfor mange. Her finner du ledelseskurs som for eksempel; lyttekurs for ledere, teamutviklingskurs, møteledelse, strategisk lederskap, lederkurs i DISK modellen, personalledelse, lederkurs for frivillige organisasjoner, toppledertrening, ledelseskurs for kvinner osv.


Vi gjør oppmerksom på at kurs i Lederstiler og lederroller og Lederkurs for nye ledere har egne kategorier. Ta kontakt hvis du ikke finner noe som passer for deg.

LO2 Leder- og medarbeiderutvikling

Bli tryggere i lederrollen med gode kommunikasjonsferdigheter. I dette kurset fokuserer vi på hvordan du som leder skal kommunisere tydelig og effektivt med dine medarbeidere i alle situasjoner. Vi ser blant annet på medarbeider og utviklingssamtaler, konflikthåndtering, omstilling og forhandlinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern 20.10.2015 4 dager 14.490 kr

LO1 Praktisk ledelse for mellomledere

Er du ny som leder? Din suksess som leder er avhengig av at dine medarbeidere gjør en god jobb. Kurset er bygd opp rundt de utfordringene du møter i overgangen fra å være medarbeider til å bli leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern 24.08.2015 4 dager 14.490 kr
Haugesund 28.10.2015 4 dager 14.490 kr

LM2 Strategi, ledelse og prosessoptimalisering

Lær hvordan virksomheten kan benytte strategiske ledelsesverktøy, etablering av Lean ledelse. Kurset inngår i Leanskolen som obligatorisk del, men kan også tas frittstående. Du lærer hvordan du benytter strategiske ledelsesverktøy, etablerer Lean ledelse og organiserer forbedringsarbeidet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern 06.10.2015 4 dager 14.490 kr
Trondheim 13.10.2015 4 dager 14.490 kr

Lederkurs - Styringssystemet i praksis

Kurset skal gi grunnleggende kunnskap om krav i ISO standardene, og forståelse for hvilken rolle du som leder har i forhold til styringssystemet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern 01.10.2015 1 dag 4.800 kr

New Inspiration - lederutviklingsprogram

Lederutviklingsprogrammet New Inspiration er utviklet for deg som ønsker å bli en kraftfull leder i din organisasjon. Dette programmet er et omfattende program som går over 10 måneder og er modulbasert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø 10 måneder 115.000 kr

Ledelse i klasserommet

Vi tilbyr kurset ledelse i klasserommet som er et etterutdanningskurs for lærere og pedagoger. Regjeringen har i flere dokumenter og gjennom ulike tiltak framhevet betydningen av ledelse på alle nivåer i skolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø 2 + 1 dager

Coachende Lederskap

Vi tilbyr kurs i coachende lederskap. Din viktigste lederoppgave er å få dine medarbeidere til å prestere. Dette seminaret gir deg innsikt i hvordan du kan bruke coaching som et praktisk verktøy til å utvikle deg selv og dine medarbeidere.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø 2 dager

Møteledelse

Å kunne lede møter er en viktig ferdighet for alle ledere. Forarbeid og etterarbeid er viktig, men i aller størst grad handler det om å kunne styre energien og menneskene som deltar på en god måte, slik at alle opplever seg hørt, inkludert og involvert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 1 dager

Coaching for ledere

Kurs er rettet mot ledere som vil få det beste ut av sine medarbeidere. Som leder er din største oppgave å få andre til å prestere og utvikle seg. Coaching får frem potensialet og skaper selvgående medarbeidere som yter bedre og trives mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 1 dager

Tydelig og Inspirerende Ledelse

Dette er kurset for deg som ønsker å bli mer tydelig og inspirerende i samspill med andre. Treningskurset er rettet særlig mot deg som leder andre mennesker. Bygger på kursmetodikk basert på internasjonal forskning og lang praktisk erfaring. Bli en mer Transformerende leder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 2 dager 8.990 kr

The EDge - Assessment for learning consept

The EDge er vårt “Assessment for learning consept”. Går du med tanker om at du trenger påfyll, men synes det er vanskelig å finne ut hvor du skal begynne og hva du trenger? Da kan “The EDge” være noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Lysaker 6.990 kr

Ledelsens gjennomgåelse

Hva er beste praksis for gjennomføring av ledelsens gjennomgang? Vi deler våre erfaringer fra våre revisjoner, og går igjennom mål, forberedelser, konklusjoner og oppfølging for best mulig resultat av ledelsens gjennomgåelse. Hva gjør de bedriftene som lykkes best?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika 12.10.2015 1 dag 4.800 kr
Bergen 25.08.2015 1 dag 4.800 kr

Kommunikasjon og personlighet

Dette er et kurs i bevisstgjøring av din egen og andres personlighet og dermed også til en viss grad kommunikasjon. Kom å lær å bli bedre kjent med deg selv, hvordan du virker på andre og ikke minst hvordan du kan oppnå mer i din egen kommunikasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 4.990 kr

Diplomert coach utdanning ( 1år)

Studiet er en spesialisering innen coaching og beslutningsprosesser. Hovedfokuset er å motivere og coache på en slik måte at klient opplever det bekvemt og riktig å foreta valg. Det kan være store og små valg, både i privat- og arbeidsliv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 12.500 pr semester kr

Intuisjon i ledelse

Evne til å ta beslutninger er en av de viktigste suksessfaktorene for en god leder. Det gjelder både store og små beslutninger. Lær teknikker og verktøy for å lede i flyt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 1 dag 4.990 kr

GDQ (Group Development Questionnaire) - Bedriftsinternt kurs

GDQ er en enkel og effektiv metode for å utvikle og effektivisere arbeids- og ledelsesgrupper. Den bygger på mangeårig forskning. Metodikken er utviklet og studert gjennom mange år av professor Susan Wheelan, USA.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hordaland

Styreleder og styreledelse

Vi tilbyr kurs i styreleder og styreledelse. I følge aksjeloven har styreleder noen særoppgaver i forhold til resten av styret, men det er ikke alltid like lett å klargjøre omfanget og konsekvensene av disse oppgavene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 6 timer 5.450 kr
Asker 6 timer 5.450 kr
Ullensaker 6 timer 5.450 kr
Bergen 6 timer 5.450 kr
Stavanger 6 timer 5.450 kr
Trondheim 6 timer 5.450 kr

Daglig leder og styret

Vi tilbyr kurs i daglig leder og styret. Utgangspunktet for kurset er aksjelovenes bestemmelser i kapittel 6.?I tillegg gis det praktiske løsninger på flere områder, og det legges opp til dialog og diskusjoner blant deltakerne underveis i kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 6 timer 5.450 kr
Asker 6 timer 5.450 kr
Bergen 6 timer 5.450 kr
Molde 6 timer 5.450 kr
Stavanger 6 timer 5.450 kr
Trondheim 6 timer 5.450 kr

Daglig leders oppgaver og ansvar

Vi tilbyr kurs i daglig leders oppgaver og ansvar. Kurset gjennomgår daglig leders stillingsinstruks med utgangspunkt i hva norsk lov (aksjeloven, arbeidsmiljøloven og regnskapsloven m.m.) krever av daglig leder og selskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker 3 timer 4.950 kr

Daglig leders rapport til styret

Kurset tar utgangspunkt i aksjelovens og allmennaksjelovens regler om daglig lederes plikt til rapportering overfor styret, samt den aktsomhet og løpende oppfølging av selskapets drift og eiernes interesser som er bakgrunnen for daglig leders rapporteringsplikt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker 3 timer 4.950 kr

Alumni- og bidragsytersamlingen 2015

Formålet med denne årlige samlingen er å gjenforene våre studenter og faglige bidragsytere til en innholdsrik ettermiddag med faglig oppdatering og sosialt samvær.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 22.10.2015 3 timer

Eiendomsbransjens lederutviklingsprogram 2015-2016

Eiendomsbransjens lederutviklingsprogram er et bransjenært kompetanseutviklingsprogram på deltid, utviklet av Senter for eiendomsfag og AFF. Programmet henter sine erfaringer fra det velrenommerte Solstrandprogrammet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 27.08.2015 6 samlinger 45.000 kr

Eiendomsbransjens karrieredag 2016

Her får studenter og andre interesserte treffe representanter fra attraktive selskaper som arbeider i og inn mot eiendomsbransjen, og som alle ønsker kontakt med talenter for rekruttering og annet samarbeid.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo 18.02.2016 3 timer Gratis kr

 |  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16   |  Neste side >>

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.