Kurs i konditorfaget i Sentrum

Konditorfaget er nært beslektet med bakerfaget. Konditoren har oppgaver som å lage, fylle, sette sammen og pynte alle slags typer kaker og søte bakevarer, samt å lage glasurer, kremer, krokan, konfekt m.m. Konditoren må også beherske bruk av maskiner og verktøy som brukes under fremstilling av håndlagde kaker og konfekt. Det settes strenge krav til hygiene, kunnskap om oppbevaring av råvarer og halvfabrikata, samt at konditoren må ha forståelse for hva som skjer under bakeprosessen og ulike typer produksjonsformer.

Fagbrev konditorfaget - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs til fagbrev i konditorfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.05.2024 (+2) 100 timer (3 - 6 måneder)13.05.2024 (+2) 23.900 kr