Fagbrev kokk

Kokken tilbereder varm og kald mat på serveringssteder som restauranter, cruiseskip, hoteller, kantiner, catering-bedrifter m.m. Kokken skal kunne beherske forskjellige matlagings-teknikker fra inn- og utland og kunne behandle råvarene som benyttes i matlagingen. Arbeidet omfatter å planlegge, forberede og lage hele menyer samtidig som kokken også har overoppsynet med alt som skjer på kjøkkenet.

Mat-teknikk

Vi tilbyr 2,5-årig nettstøttet studium i mat-teknikk. Studiet gir tverrfaglig forståelse og kunnskap om ulike produksjonsprosesser i næringsmiddelindustri, råvarer, håndtering og kvalitetskrav ved produksjon av næringsmidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2,5 år

Praksiskandidater industriell matproduksjon

Undervisningen vil bli lagt opp etter læreplan i Industriell matproduksjon Vg3 / Opplæring i bedrift (IMP3102). Planen omfatter 3 hovedområder, og det vil bli gitt oppgaver og karakterer i alle fag under veis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.000 kr

Kokk og servitørfag - Vg2

Opplæringen er på videregående skoles nivå, og er tilrettelagt for voksne som har allsidig praksis i faget. Undervisningen dekker teorien du trenger for å avlegge fagprøven. Arbeidsmarkedet etterspør fagfolk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund, Karmsund vi... Haugesund 150 timer 23.750 kr
Haugesund, Karmsund vg... Haugesund 150 timer 26.450 kr

Stuertkurs

Vi tilbyr stuertkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund

Institusjonskokk - fagbrev

Har du lang, praktisk erfaring fra private eller offentlige institusjonskjøkken, men mangler formell kompetanse? Hvorfor ikke ta fagbrev som institusjonskokk?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 09.03.2017 120 timer09.03.2017 20.000 kr

Kokk og servitør - fagbrev

Har du lang erfaring fra kjøkken og med servering på serveringssteder, men mangler formell kompetanse? - Da kan fagbrev i kokk- og servitørfaget være noe for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 09.02.2017 108 timer09.02.2017 21.500 kr

Fagbrev i industriell produksjon av matvarer

Vi tilbyr kurs i industriell produksjon av matvarer. Kurset skal gjennomføres etter Kunnskapsløftet. Det undervises etter læreplan for Vg 2 Matfag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansund Kristiansund

Kokk- og servitørfag Vg2

Vi tilbyr kurs i programfag integrert fellesfag 4 dager per uke

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 år

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.