Arsana AS har to sertifiserte yrkeshygienikere. De arbeider med kartlegging, rådgiving og undervisning innen yrkeshygieniske problemstillinger som kjemikalier, støv, støy og inneklima. De foretar også risikovurderinger, internkontroll veiledning og revisjon på HMS området, og deltar på vernerunder.
Alle virksomheter må kartlegge sine risiko- og problemområder innenfor HMS. Kartleggingen kan være alt fra å finne ut hvordan medarbeiderne trives og samarbeider til undersøkelser av fysiske forhold.
Vi tilbyr kurs i HMS for daglig leder. Arbeidsmiljøloven stiller krav om at ledere av virksomheter skal gjennomgå og kunne dokumentere opplæring i systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid.
Arbeidsmiljøloven stiller krav om at verneombud, hovedverneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg skal gjennomgå og kunne dokumentere opplæring i systematisk helse, miljø og sikkerhetsarbeid.
Fagtorget hjelper deg med å overholde pålagte myndighetskrav. Vi tilbyr grunnleggende opplæring i Fagtorget med fokus på internkontroll, prosjektkontroll og byggesak. Dette er kurset for deg som trenger å komme raskt i gang med programmet.
Vi tilbyr kurs i uavhengig kontroll. Kurset gir deg en grundig innføring i regelverket slik at du får forståelse for kravene og vet hvordan du skal forholde deg til dem. På den måten slipper du å kaste bort verdifull tid på hodebry.
Uk.no er et nettbasert program som gjør det enkelt for deg å gjennomføre uavhengig kontroll, og som sikrer at du gjennomfører kontrollen i henhold til regelverket.
Vi tilbyr kurs om kursstige bad - drift / internkontroll med HMS og FDV. Kurset inngår i kursstigen som er utarbeidet for å heve kompetansen innen drift og vedlikehold av bade- og svømmeanlegg.
På kurset får du en innføring i kravene i åpenhetsloven og hvordan aktsomhetsvurderinger kan gjennomføres i praksis. Åpenhetsloven skal bidra til å fremme bedriftens respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold.
Er du og dine ansatte trygge på IK-Mat-systemet? - MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.