Kurs i hverdagsmat i Oslo

Selskap - for grupper på minimum 10 personer

Vi arrangerer alle typer selskap i våre egne lyse og hensiktsmessige festlokaler i Vika, i nær tilknytning til det store kjøkkenet. Alt kan overlates til oss, vi har lang erfaring med alle slags selskaper og skreddersyr kvelden i samråd med deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum Avtales kr

Grunnkurs i saus

Vi tilbyr grunnkurs i saus. Denne ettermiddagen får du en grunnleggende innføring i sausenes verden. Vi tar for oss 5 ulike grunnsauser, både kalde og varme, slik at du kommer et skritt nærmere å bli en sausenes mester på ditt eget kjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 10.06.2017 (+1) ca 3 timer10.06.2017 (+1) 1.250 kr

Grunnkurs i tilberedningsteknikker

Vi tilbyr grunnkurs i tilberedningsteknikker. På dette kurset lærer du å behandle de ulike råvarene på en optimal måte og våre kokker gir deg alle sine beste tips og triks. Ulike råvarer krever ulike varmebehandlingsmetoder, og vi guider deg gjennom jungelen av muligheter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 30.05.2017 ca 3 - 4 timer30.05.2017 1.500 kr

Kjøttkurs

Vi tilbyr kjøttkurs. Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang. På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon på sesongens beste kjøtt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Lag den ultimate tacoen!

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Matkurs - Biff og Bayer

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 29.06.2017 3 timer29.06.2017 1.500 kr

Matkurs - To generasjoner

Store barn inviteres inn på kjøkkenet sammen med en forelder, besteforelder eller en annen voksen. Kulinarisk Akademis kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.500 kr

Matkurs - Vær gjest i ditt eget selskap

Vi lærer deg hvordan du enkelt kan forberede ditt selskap og sørge for at gjennomføringen blir stressfri. Sammen forbereder vi en 3-retters middag for seks personer. Du får med deg saus og garnityrer hjem etter kurset, hovedråvarene handler du selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 3 timer 1.250 kr

Mini Kokkeskole - 3 dagers kokkekurs

Vi tilbyr 3-dagers kokkekurs med noen av Norges beste kokker. I løpet av 3 intense dager gir kokkene ved Kulinarisk Akademi deg en grundig innføring i kjøkkenets viktigste prinsipper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 22.06.2017 3 dager22.06.2017 6.900 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Torshov Oslo, Torshov 27.06.2017 ca 3 timer27.06.2017 1.250 kr

Sauseskolen del 2

I del 2 av Kulinarisk Akademis sauseskole bygger vi videre på teknikkene fra grunnkurset. Vi går igjennom 5 ulike sauser og deres bruksområder. Underveis vil KAs kokker servere smakebiter til noen av sausene. I løpet av 3 timer er du selv med og lager sausene og lærer teknikken bak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka ca 3 1/2 timer 1.250 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vinter

Vi tilbyr matkurs med 4 årstider. Kulinarisk Akademis kokker tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vinterens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 4 timer 1.900 kr

Temakurs-Våre 4 årstider: Vår

Vi tar deg med på en reise gjennom Norges råvaresesonger. Vi tar for oss vårens matfat og lærer hvordan man best utnytter disse råvarene. April, siste måned med R i navnet og vi henter opp alt det beste fra havet. Vi tar i tillegg for oss tradisjonell vårmat som lam.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene ca 4 timer 1.900 kr

Italiensk Pizza-kurs - minimum 12 personer

Du slutter med frossenpizza etter å ha lært å lage italiensk pizza hos oss. I løpet av kurset vil du lære om deigen, ingrediensene og ovns baking av verdens mest berømte rett.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislet Oslo, Bislet 3 timer 600 pr pers kr

Fisk og skalldyrkurs

Vi tilbyr matkurs i fisk og skalldyr. Mat fra sjøen er godt, men undervurdert i vår norske matkultur. Historisk har konservering vært i fokus. Ikke så rart, kanskje, med våre lange kalde vintre. Det gjaldt å fiske effektivt i stimer av torsk, sild og vandrende laks i elvene når den var tilgjengelig.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 28.08.2017 4 timer28.08.2017 1.295 kr

Grillkurs

Vi tilbyr grillkurs. Vi vil vise deg hvordan du griller marinerte kjøttstykker uten at naboen klager på røyken eller ringer brannvesenet. Vi viser hvordan du kan grille biffkjøtt, fisk og grønnsaker. Vi viser deg også noen supre partyvinnertriks, som f.eks å grille en kylling på en ølboks.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.06.2017 (+2) 4 timer17.06.2017 (+2) 1.295 kr

Hverdagsretter

Vi tilbyr matkurs i hverdagsretter. Har du kjent på utfordringen av å ønske å lage god og smakfull mat til hverdags, uten å måtte bli en kokebokorm eller matbloggorm. Dette kurset gir deltagerne en grunnleggende innføring i matlaging.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 4 timer 1.295 kr

Pizzakurs

Vi tilbyr pizzakurs. Det er populært å kjøpe kjøtt som er marinert, vakuumert, kokt, grillet, revet, hakket, sauset, puttet i brød og toppet med søt dressing før det endelig kan dyttes i munnen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 11.09.2017 4 timer11.09.2017 1.295 kr

Fermentert mat og kombucha

I nyere tid har fermentert mat begynt å forsvinne fra kostholdet vårt. Sylteagurk og surkål lages nå med eddik i stedet for laktofermetering med salt.Vin, øl og ost pasteuriseres, og dermed drepes alle de gode bakteriene vi trenger for å opprettholde helsen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 dag 1.690 kr

Levende mat som medisin: Sushi, lasagne & pizza

Middag er for mange etterhvert en utfordring hvis man ønsker å holde seg til et rawfood alternativ. Smoothie og salat kan fort føles kjedelig og ofte ønsker man at en rawfood middag skal være mer mettende.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 4 timer 1.690 kr

Levende mat trinn 1 - Raw food detox juice, spirer og dressing

På kurset får du en innføring i juice og rawfood, og de grunnleggende prinsipper for å komme i gang med levende mat i hverdagen. Hovedfokuset er hvordan man på en enkel måte kan implementere juice og levende mat i kosten for å øke sitt daglige næringsinntak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 1 kveld 1.690 kr

Levende mat trinn 2 - Melk, brød & pålegg

På dette kurset får du en innføring i levende mat som medisin fra lege Christian Daling og ernæringsfysiolog Magnus A. Kjølen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, St. Hanshaugen Oslo, St. Hanshaugen 3 timer 1.690 kr

Kokekurs

Velkommen til DU GODESTE matkurs. Her kan du lære enkle, gode komposisjoner du lett kan lykkes med, både til hverdags og til fest, gjennom rasjonelle tilberedningsmetoder og ved å finne fram til de balanserte og gode smakene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 timer 1.600 kr

Matkurs for barn sammen med en besteforelder, forelder, en voksen

Til disse kursene inviterer barnet med seg en forelder, besteforelder eller annen voksen, for sammen å lære noen enkle retter laget fra bunnen av, med gode, friske råvarer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.200 kr

Italiensk matkurs

Vi tilbyr italiensk matkurs. På våre matlagingskurset lærer du om italiensk matkultur med utgangspunkt i matretter med sterke lokale tradisjoner, men som likevel er mindre kjente i utlandet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 980 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.