Kurs i hverdagsmat

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Den beste babymaten - online

Vi tilbyr onlinekurs om den beste babymaten. Kostholdet har stor betydning for barnets utvikling og helse. Margit Vea deler sine råd og om hvilke matvarer og hva som næring som er bra for barnet de første leveårene, samt gir tips og demonstrerer noen smakfulle og næringsrike retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 350 kr

Fermentert mat og drikke - online

Vi tilbyr onlinekurs om fermentert mat og drikke. Fermentert mat og drikke er gull verdt for en velfungerende og god mage. Margit Vea deler historier, tips og vil demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på, samt hvordan lage vannkefir og kombucha.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 420 kr

Fiks tarmen og resten fikser seg selv - online

Vi tilbyr onlinekurs om fiks tarmen og resten fikser seg selv. Dette kurset gir deg gode verktøy for hvordan du kan fikse tarmen, restituere tarmen din som igjen vil påvirke helsen din positivt. Kurset ligger i egen Facebookgruppe, og du kan stille spørsmål i gruppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen

Vi tilbyr foredrag om hva påvirker tarmhelsen vår, og hvordan gjenopprette balansen. På hvilken måte påvirker vaksiner, antibiotika og sprøytemidler kroppen vår? Mikroorganismene i tarmen vår, vårt indre økosystem, påvirkes av alt vi får i kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Karmøy Karmøy 1 kveld 600 kr

Kraftkokekurs - online

Vi tilbyr online kraftkokekurs. Høsten er tiden for å koke kraft. I fryseboksen min ligger det nå bein av lam og hjort, samt økologiske høner som utover vinteren skal bli til nydelig kraft som kan brukes i mange retter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat - online

Vi tilbyr online nybegynnerkurs i fermentert drikke og fermentert mat. Fermentert mat og drikke er gull verdt for mage og tarm. Margit Vea viser hvordan lage vannkefir og kombucha, deler historier, tips og demonstrere ulike måter å fermentere grønnsaker på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 490 kr

Grönsaker i fokus

Vi erbjuder kurset grönsaker i fokus. Vill du ha inspiration till att laga mer vegetariskt men vill behålla kött och fisk? Här är matkursen för dig, lär dig att laga gröna rätter som i Italien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 1/2 time 1.390 kr

Vardagsmat - italienskt hela veckan

Vi erbjuder Vardagsmat - italienskt hela veckan. Tänk italienskt, så blir vardagens matlagning mycket enklare - och godare!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 1 kveld 1.390 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.05.2024 1 dag16.05.2024 2.490 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.08.2024 1 dag30.08.2024 2.490 kr

Gryteretter

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, gryter som putrer og ikke minst en fantastisk middag? De fleste av oss forbinder gryteretter med bestemødre, store kjeler på komfyren og glemte dufter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 1 dag 2.490 kr

Hønsehold

Vi tilbyr kurs i hønsehold for amatører og nybegynnere. Hva spiser høner (ikke)? Hvorfor legger høner egg året rundt når ingen andre fugl gjør det? Skal jeg eller skal jeg ikke ha lys i hønsehuset om vinteren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.05.2024 1 dag03.05.2024 2.490 kr

Hønseslakt og hønsehold

Vi tilbyr kurs om hønseslakt og hønsehold. Ingen høner, uten haner. Og har du høner, vil du etter hvert oppdage å få for mange haner. På dette kurset vil du derfor også lære om hvordan avlive fjærkre på en human måte. Vi lærer om bruk av hele dyret, fra nebb til hale, og ikke minst innvollene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 03.05.2024 1 dag03.05.2024 2.490 kr

Julemat

Vi hlder kurset julemat. Lær deg tradisjonell norsk julemat med spennende oppskrifter

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 15.11.2024 1 dag15.11.2024 2.490 kr

Julepølser

Vi holder kuret julepølser. Lær å lage dine egne pølser!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 13.12.2024 1 dag13.12.2024 2.490 kr

Lammekjøtt

Har du lyst å bli med på en dag med deilige dufter, himmelske lammeretter og får-retter og ikke minst en fantastisk middag ved langbordet i vinterhagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 18.10.2024 1 dag18.10.2024 2.490 kr

Pølselaging

Vi tilbyr kurs i pølselaging. På dette kurset lager vi 4 forskjellige typer pølser. Vi vil lære om hva slags kjøtt man kan bruke, hva slags tilleggsingredienser man kan bruke og hvilke typer pølseskinn som finnes. Vi vil lage forskjellige typer pølser og selvfølgelig skal vi smake på resultatene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 24.05.2024 1 dag24.05.2024 2.490 kr

Sauser og kraft

Dette blir et nytt kurs. Vi er kjempespente over å kunne tilby dette nye kurset. Program og beskrivelse kommer snart. Vil du ikke vente? Send gjerne en melding eller ring til Karin, kursholderen, på 414 26 983 eller fyll ut kontaktskjemaet herunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 06.12.2024 1 dag06.12.2024 2.490 kr

Spekemat og kjøttpålegg

Vi tilbyr kurs om spekemat og kjøttpålegg. .Lyst å lære å lage din egen spekemat og kjøttpålegg: spekepølser, lammerull, bacon og leverpostei? Lizas småbruk inviterer til kurs i spekemat og kjøttpålegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 26.04.2024 (+1) 1 dag26.04.2024 (+1) 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - feta og ferskost

Vi tilbyr kurs om feta og ferskost. Lyst å lære lage feta (-stil) ost, yoghurt, ferskost og ricotta? På dette kurset lærer du hvordan du selv kan yste hjemme, med utstyret du har hjemme.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 27.09.2024 1 dag27.09.2024 2.490 kr

Ysting på kjøkkenet - gouda og camembert

Vi tilbyr kurs i å lage gouda, camembert, ricotta og brunost! Dette kurset er rettet mot de som har vært på første kurset, de som yster litt hjemme eller kan noe om ysting. Du har laget noen få ferske ysteprodukter og har lyst å ta neste steget.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 19.04.2024 1 dag19.04.2024 2.490 kr

Biff og Bayer kveldstid

Vi tilbyr matkurs om biff og bayer lunsj. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. Det blir en demonstrasjon der vi forklarer forskjellen på ulike stykningsdeler av storfe og tilberedningsmetoder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 26.04.2024 (+13) 3 timer26.04.2024 (+13) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 3 timer 08.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.05.2024 3 timer 22.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 23.05.2024 3 timer 23.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 06.06.2024 3 timer 06.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 20.06.2024 3 timer 20.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 09.08.2024 3 timer 09.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.09.2024 3 timer 05.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 19.09.2024 3 timer 19.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 03.10.2024 3 timer 03.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 17.10.2024 3 timer 17.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 01.11.2024 3 timer 01.11.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.11.2024 3 timer 14.11.2024 1.750 kr

Franske smaker

På dette kurset jobber vi med råvarer og teknikker sentrale i fransk mat. Med respekt for de beste råvarer og godt håndverk er med god grunn at det franske kjøkkenet er et av de klassiske verdenskjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 17.04.2024 (+13) 4 timer17.04.2024 (+13) 1.750 kr

Italienske smaker

Kvelden starter med en gjennomgang av den italienske matfilosofien og kveldens meny. Vi produserer cavatelli fra bunnen av og du vil bli godt kjent med hele prosessen slik at du lett kan gjøre det selv hjemme. Du lærer å lage en perfekt cavatelli, caponata, kalv piccata og egen biscotti.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 23.04.2024 (+6) 4 timer23.04.2024 (+6) 1.750 kr

Mexicanske tacos

Lag taco som i Mexico! Taco er en rett som kan varieres i det uendelige når man først har kontroll på hovedingrediensene. Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 16.04.2024 (+10) 3 timer16.04.2024 (+10) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 08.05.2024 3 timer 08.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 28.05.2024 3 timer 28.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.06.2024 3 timer 11.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 3 timer 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 22.08.2024 3 timer 22.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 11.09.2024 3 timer 11.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 04.10.2024 3 timer 04.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 3 timer 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 25.10.2024 3 timer 25.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.11.2024 3 timer 13.11.2024 1.750 kr

Pastakurs

Vi tilbyr pastakurs. Det blir en utfyllende demonstrasjon der vi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager forskjellige pastaretter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, sagene Oslo, sagene 06.05.2024 (+12) 06.05.2024 (+12) 1750 kr

Pizzakurs

God pizza handler om den perfekte deigen, riktig teknikk og gode råvarer. Våre kokker lærer deg hvordan du kan lage den optimale pizzabunn med forskjellige sauser og tilbehør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 19.04.2024 (+14) 3 timer19.04.2024 (+14) 1.750 kr

Sauser til selskap

En god saus er noe av det viktigste i et måltid, det er den som løfter retten og råvarene mot himmelen. Våre kokker lærer deg å lage de perfekte sausene som gjerne serveres ved spesielle anledninger. Lykkes du med disse sausene vil du stå høyt i kurs hos dine gjester eller familie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 17.04.2024 (+9) 17.04.2024 (+9) 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 21.05.2024 21.05.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 14.06.2024 14.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 26.06.2024 26.06.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 13.08.2024 13.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 27.08.2024 27.08.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 10.09.2024 10.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 24.09.2024 24.09.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 15.10.2024 15.10.2024 1.750 kr
Oslo, Grünerløkka 05.11.2024 05.11.2024 1.750 kr

To generasjoner - matkurs for store og små

2 generasjoner er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet. Vi tilbyr 3 versjoner av to generasjoner, sushi, tacos og asiatiske smaker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 (+5) 2 timer25.05.2024 (+5) 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 25.05.2024 2 timer 25.05.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 28.09.2024 2 timer 28.09.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr
Oslo, Grünerløkka 30.11.2024 2 timer 30.11.2024 2200 kr

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Vi lager mettende retter og gir dere tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grûnerløkka Oslo, Grûnerløkka 24.04.2024 (+9) 3 timer24.04.2024 (+9) 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 15.05.2024 3 timer 15.05.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 04.06.2024 3 timer 04.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 25.06.2024 3 timer 25.06.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 14.08.2024 3 timer 14.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 28.08.2024 3 timer 28.08.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.09.2024 3 timer 12.09.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 09.10.2024 3 timer 09.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 22.10.2024 3 timer 22.10.2024 1500 kr
Oslo, Grûnerløkka 12.11.2024 3 timer 12.11.2024 1500 kr

Matkurs - Show & tell - bedrifter eller større grupper

For større grupper tilbyr vi 45 minutter med en kokk som viser teknikker og retter, og dere står rundt og følger med og smaker. Egnet for ca. 20 personer før middag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1,700 kr

Temakurs - Kjøtt

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - Saus

Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.700 kr

Temakurs - sjømat

Vi tilbyr temakurs - sjømat. Vi satser i første omgang på kurs om dessert, sjømat, saus og kraft og vilt. På disse kursene er det fokus på de ulike temaene, men alle avsluttes med en 3-retters meny der man gjerne kan invitere gjester til å være med på middagen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 dag 1.600 kr

Kokkekurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kokkekurs for bedrifter. Innledningsvis starter vi med en times gjennomgang av dagens tema, bruk av råvarer og teknikker. Så blir gruppen delt inn i 2 lag, og lagleder velges.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1.200 pr person kr

 |  1 2   |  Neste side >>